Как да изтегля пари от Betwinner?

Мартин Георгиев
Всеки един фен на спортните залози се надява да има възможността колкото се може по-често да прибягва до метода теглене от своите сметка в любимите си букмейкъри.

Съдържание

В тази статия ще разледам всички методи за теглене от букмейкъра Betwinner, дали е нужна верификация и какви са минималните суми, които можете да изтеглите.

Верификация на сметка

Верификацията в букмейкъра Betwinner не е задължителна и не се изисква, за да теглите средства от вашата сметка. Няма да се изискват и копия от вашите лични документи или банкови карти. Изключение прави метода за теглене по банкова сметка – ще ви бъде изискано копие на документ за самоличност.

Разбира се, компанията си запазва правото да ви изиска да се верифицирате пред нея и при другите случаи – при съмнения за вашата идентичност или измама.

Методи за теглене на средства

Betwinner предоставя на своите клиенти над 30 метода за теглене от сметката ви в букмейкъра. Сред тях са много популярните опции като теглене чрез банкови карти, чрез Skrill или по банков път. Цели 27 са криптовалутите, с които можете да извършите теглене.

❗️ ВАЖНО: Можете да теглите средства само с метода, с който сте направили депозит в Betwinner. Ако сте депозирали с различни методи, трябва да изтеглите средствата пропорционално на вашите депозити със съответните методи. Например, ако сте направили депозит с дебитна карта, може да теглите с банкова карта. Ако направите депозит посредством Skrill например, може да заявите теглене и с тази опция.

За да достъпите до менюто за теглене на средства, трябва да натиснете върху бутона с вашето потребителск име, намиращ се в най-горната част на екрана ви. След това изберете „Withdrawwal“ в менюто в лявата част на екрана ви. Ще видите всички възможни методи за теглене, които Betwinner предоставя на своите клиенти от България.

Кредитна / дебитна карта

Betwinner предоставя на своите клиенти възможността да направят теглене със своите банкови карти на MasterCard.

За целта, изберете вашия иконата на Mastercard от менюто „Bank Cards“ и в малкото прозорче, което ви се визуализира, въведете желаната от вас сума за теглене, както и номера на вашата карта, дата на валидност, имената ви, кода за сигурност (CVV) и датата ви на раждане. Натиснете „Confirm“, за да финализирате.

Минималната сума за теглене е 97.79.

Skrill

Betwinner ни предоставя теглене чрез 5 различни електронни портмонета – Skrill, Jeton Wallet, и Perfect Money.

Тегленето се осъществява по еднакъв начин чрез всяко едно от тях. Изберете желаното от вас, натискайки логото му в менюто за теглене „E-wallets“. След това въведете желаната от вас сума за изтегляне, както и имейл или друг идентификационен номер, съответстващ на сметката ви в даденото електронно портмоне.

Натискайки бутона „Confirm“, вие завършвате процеса по теглене и ще получите средствата си във вашите електронни портмомента след обработка от Betwinner.

Минималната сума за теглене със Skril е 3.92 лева, а с другите 2 портмонета – 3 лева.

Neteller

Възможно е да изтеглите вашите средства от Betwinner и чрез три вида платежни системи – Neteller и ecoPayz.

Процесът по теглене чрез тези методи по никакъв начин не се различава от този с електронни портмонета – избирате желаната от вас платежна система в полето „Payment Systems“, въвеждате желаната от вас сума за теглене, както и трябва да въведете ваш имейл, потребителско име или идентификационен номер, в зависимост от това коя от трите платежни системи сте избрали.

Натискайки бутона „Confirm“ вие завършвате процеса по теглене.

❗️ ВАЖНО: Минималната сума за теглене с Neteller е 9.78 лева и ecoPayz – 19.76 лева

Банков превод

Има два метода за теглене, като ви препоръчваме този със  SEPA. Изберете този метод под менюто „Bank transfer“ и ще ви се визуализира малко прозорче, в което да въведете желаната сума за теглене, както и държавата – в случая България. След това ще трябва да въведете имена, адрес, име на банката, както и IBAN и BIC. Натиснете „Confirm“, за да завършите тегленето.

Криптовалути

Betwinner е поредният букмейкър, който предоставя на своите клиенти възможността да изтеглят своите средства към наличните си портфейли на различни криптовалути – сред тях са Ethereum, Bitcoin, Dogecoin и Litecoin. Цели 27 са различните криптовалути, които предлага Betwinner като опция за теглене.

За да изтеглите, натиснете върху логото на предпочитаната от вас криптовалута и въведете желаната сума за теглене, както и адреса на портфейла ви – процесът е идентичен за всяка една налична криптовалута.

Минимумите за теглене са различни за всяка една криптовалута. За Bitcoin минимумът е 71.24 лева, за Dogecoin – 8.56 лева, за Litecoin – 3.59 лева, за Ethereum – 293.07 лева и т.н. Информация за всички минимуми ви се визуализира, когато въвеждате желаната от вас сума за теглене.

Теглене през мобилно устройство

Мобилната версия на Betwinner е идентична с десктоп сайта на компанията – от вашите мобилни устройства можете да извършвате същите действия, като при обикновената версия на сайта.

За да достъпите до възможността за теглене, трябва да натиснете иконката за вашия профил в горния десен ъгъл на вашия екран и след това да изберете бутона „Withdrawal“.

Ще ви се визуализират всички методи за теглене, като процесът за теглене с всеки един от тях е идентичен с описаните по-горе стъпки при десктоп версията на сайта.

betwinner-teglene-mobile

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да изтегля пари от Betwinner?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да изтеглите пари от сметката си в Betmaster през вашите устройства.

❓ Какви са методите за теглене от Betwinner?

Методите за теглене са идентични с тези за депозит – банкови карти, банков трансфер, платежни системи, електронни портмонета и криптовалути.

❓ Каква е минималната сума за теглене от Betwinner?

Минималната сума за теглене е различна за всеки един метод – от 3 лева с електронни портмонета до 97.79 лева с банкови карти.

❓ След колко време ще получа своите средства от Betwinner?

Вашите заявки за теглене се обработват 24/7 и ще получите парите в зависимост от метода на теглене, който сте избрали.

❓ Какви са таксите за теглене от Betwinner?

Букмейкърът не налага такси за теглене.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари