Как да изтегля пари от Betwinner?

Мартин Георгиев
Всеки един фен на спортните залози се надява да има възможността колкото се може по-често да прибягва до метода теглене от своите сметка в любимите си букмейкъри.

Съдържание

В тази статия ще разледам всички методи за теглене от букмейкъра Betwinner, дали е нужна верификация и какви са минималните суми, които можете да изтеглите.

Трябва ли да верифицирам акаунта си?

Верификацията в букмейкъра Betwinner не е задължителна и не се изисква, за да теглите средства от вашата сметка. Няма да се изискват и копия от вашите лични документи или банкови карти. Изключение прави метода за теглене по банкова сметка – ще ви бъде изискано копие на документ за самоличност.

Разбира се, компанията си запазва правото да ви изиска да се верифицирате пред нея и при другите случаи – при съмнения за вашата идентичност или измама.

Теглене на средства

Betwinner предоставя на своите клиенти над 30 метода за теглене от сметката ви в букмейкъра. Сред тях са много популярните опции като теглене чрез банкови карти, чрез Skrill или по банков път. Цели 25 са криптовалутите, с които можете да извършите теглене.

ВАЖНО: Можете да теглите средства само с метода, с който сте направили депозит в Betwinner. Ако сте депозирали с различни методи, трябва да изтеглите средствата пропорционално на вашите депозити със съответните методи. Например, ако сте направили депозит с дебитна карта, може да теглите с банкова карта. Ако направите депозит посредством Skrill например, може да заявите теглене и с тази опция.

За да достъпите до менюто за теглене на средства, трябва да натиснете върху бутона „Личен профил“, намиращ се в най-горната част на екрана ви. След това изберете „Изтегли от сметката“ в менюто в дясната част на екрана ви. Ще видите всички възможни методи за теглене, които Betwinner предоставя на своите клиенти от България.

betwinner теглене методи

betwinner теглене профил

 

betwinner методи на теглене

Теглене с банкови карти

Betwinner предоставя на своите клиенти възможността да направят теглене със своите банкови карти VISA и MasterCard.

За целта, изберете вашия вид карта от менюто и в малкото прозорче, което ви се визуализира, въведете желаната от вас сума за теглене, както и номера на вашата карта.

betwinner теглене карта

betwinner теглене с карта

Теглене с електронни портмонета

Betwinner ни предоставя теглене чрез 5 различни електронни портмонета – Skrill, Jeton Wallet, Sticpay, QIWI и Perfect Money.

Тегленето се осъществява по еднакъв начин чрез всяко едно от тях. Изберете желаното от вас, натискайки логото му в менюто за теглене. След това въведете желаната от вас сума за изтегляне, както и имейл или друг идентификационен номер, съответстващ на сметката ви в даденото електронно портмоне.

Натискайки бутона потвърди, вие завършвате процеса по теглене и ще получите средствата си във вашите електронни портмомента след обработка от Betwinner.

Минималната сума за теглене със Skril е 3.97 лева, а с другите 4 портмонета – 3 лева.

betwinner теглене електронни портмонета

betwinner теглене skrill

Теглене с платежни системи

Възможно е да изтеглите вашите средства от Betwinner и чрез три вида платежни системи – Neteller, ecoPayz и Payeer.

Процесът по теглене чрез тези методи по никакъв начин не се различава от този с електронни портмонета – избирате желаната от вас платежна система, въвеждате желаната от вас сума за теглене, както и трябва да въведете ваш имейл, потребителско име или идентификационен номер, в зависимост от това коя от трите платежни системи сте избрали.

Натискайки бутона „Потвърди“ вие завършвате процеса по теглене.

ВАЖНО: Минималната сума за теглене с Neteller е 9.77 лева, с ecoPayz – 19.73 лева и 3.91 лева с Payeer.

betwinner теглене нетелър

betwinner теглене neteller

Теглене с банков превод

Този метод е единственият, който ви задължава да верифицирате профила си. При избиране на метода с банков превод, системата ще ви изиска да прикачите сканирано копие на ваш документ за самоличност.

След като преминете през верификацията, следвайте стъпките, които ви се визуализират при избиране на метода „Bank transfer”. Верификацията може да отнеме до няколко дни.

betwinner теглене банка

Теглене с криптовалути

Betwinner е поредният букмейкър, който предоставя на своите клиенти възможността да изтеглят своите средства към наличните си портфейли на различни криптовалути – сред тях са Ethereum, Bitcoin, Dogecoin и Litecoin. Цели 25 са различните криптовалути, които предлага Betwinner като опция за теглене.

За да изтеглите, натиснете върху логото на предпочитаната от вас криптовалута и въведете желаната сума за теглене, както и адреса на портфейла ви – процесът е идентичен за всяка една налична криптовалута.

Минимумите за теглене са различни за всяка една криптовалута. За Bitcoin минимумът е 16.41 лева, за Dogecoin – 0.45 лева, за Litecoin – 0.84 лева, за Ethereum – 62.38 лева и т.н. Информация за всички минимуми ви се визуализира, когато въвеждате желаната от вас сума за теглене.

betwinner теглене криптовалути

Теглене през мобилно устройство

Мобилната версия на Betwinner е идентична с десктоп сайта на компанията – от вашите мобилни устройства можете да извършвате същите действия, като при обикновената версия на сайта.

За да достъпите до възможността за теглене, трябва да натиснете иконката за вашия профил в горния десен ъгъл на вашия екран и след това да изберете от менюто вляво „Изтегли от сметката“.

Ще ви се визуализират всички методи за теглене, като процесът за теглене с всеки един от тях е идентичен с описаните по-горе стъпки при десктоп версията на сайта.

betwinner теглене мобилно устройство

Заключение

Betwinner е абсолютно конкурентоспособен на големите и известни букмейкъри в България, като предлага много удобни методи за теглене.

Основното предимство е липсата на задължителна верификация, като трябва да прикачите ваш документ за самоличност само ако искате да изтеглите вашите средства директно към банковата ви сметка.

Минималните суми за теглене обаче чрез някои от методите са по-високи. Компанията обаче предлага изключително много опции за теглене с напълно нормален праг на минимална сума за теглене.

❓ Как да изтегля пари от Betwinner?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да изтеглите пари от сметката си в Betmaster през вашите устройства.

❓ Какви са методите за теглене от Betwinner?

Методите за теглене са идентични с тези за депозит – банкови карти, банков трансфер, платежни системи, електронни портмонета и криптовалути.

❓ Каква е минималната сума за теглене от Betwinner?

Минималната сума за теглене е различна за всеки един метод – от 3 лева с електронни портмонета до 97.93 лева с банкови карти.

❓ След колко време ще получа своите средства от Betwinner?

Вашите заявки за теглене се обработват 24/7 и ще получите парите в зависимост от метода на теглене, който сте избрали.

❓ Какви са таксите за теглене от Betwinner?

Букмейкърът не налага такси за теглене.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0