Права колонка - множествени залози ДНЕС

Тук ще намерите най-добрите прогнози тип права колонка. Със сигурност това е от любимите начини за залози. Още от зората на букмейкърите у нас любителите на спортните събития комбинират най популярните срещи, за да увеличат печалбата си - мнозина от вас ги знаят като права колонка еврофутбол. Публикуваме права колонка за днес, комбо залог с мега коефициент - фиш, който е с по-висока крайна ставка, например 100 или 200!

Какво означава права колонка?

Правата колонка е комбинация на минимум две (или повече) спортни събития в един фиш. Може да комбинирате не само футболни прогнози, но и прогнози за баскетбол, волейбол, тенис и каквото още предлага даденият букмейкър.

Условия за комбиниране в акумулатор

Задължителното условие е във фиша да има минимум две събития, за да образуват комбо залог. Има още едно условие - не можете да си позволите да комбинирате няколко пазара от едно събитие от английската Висша лига например в един фиш - краен резултат, двата отбора да отбележат гол и Над 2,5 гола. Ако искате да действате по този начин, трябва да използвате новостите на някои от букитата - например функцията Бет Билдър в бет 365, "Създай залог" в Bwin и т.н. Много любители на футболни залози и други видове залози вече се възползват от нововъведенията в търсене на печалба.

Как се определя печалбата в права колонка

Печалбата се определя, след като се умножат всички коефициенти на печелившите събития. Важното е, че в правата колонка всички събития трябва да да бъдат печеливши. Тъй като само едно загубено събитие превръща целия комбо залог от печеливш в губещ. Дори и да познаете 5/6 мачове от комбото, негативният изход само на един мач ви носи крайна загуба.

Плюсове и минуси на правата колонка

Със сигурност това е вечният въпрос, който винаги е предизвиквал двуполюсни мнения. Ето едно от най-важните предимства на множествените залози и някои недостатъци, които може да се забележат: +Може да играете с малко пари за висока печалба. Това е така, защото умножаващият се коефициент от всички събития за акумулатор накрая се умножава и по вашия залог. Например, ако имате общ коефициент 10, умножено по залог 10 лева, печалбата би била 100 лева. Това не е така, ако залагате на сингъл събитие - за него се иска да заложите повече пари за същата печалба. -Основен недостатък е, че когато решите да залагате в акумулатор, ако имате само едно губещо събитие, целият фиш е губещ. -Съществен по-малък шанс за печалба, когато увеличавате събитията, които са в акумулатор.

Работи ли функцията Кеш-аут в акумулатор

Ето това е едно от предимствата, когато обмисляте мачове за права колонка. Ако играете в акумулатор със сигурност би било добре да се възползвате от опцията Cash Out или "Затвори залог", която предлагат някои букмейкъри. Например, ако имате фиш от 6 събития и 4 от тях са печеливши, ако ви предлагат хубав Кешаут, помислете за "затваряне" на залога и сигурна печалба в сравнение с възможността другите едно или две събития да са губещи.

Стратегия за печалба от права колонка

Има много различни подходи за залози за акумулатор. Можете да се доверите на нашите прогнози за множествен залог за дадени събития:
  • Избирате най-сигурните мачове от тиража (в два или три дни) и ги комбинирате например в права колонка за днес
  • Избирате по-дълъг период от тиража - например за една седмица избирате всеки ден по един мач и ги пускате в един фиш
  • Експериментирайте с използването на системи - увеличава се шансът ви за печалба, но и залогът е по-висок
Ако имате проблеми с хазарта, съветът ни е да се обърнете към специалист. Контакти потърсете на нашия сайт Букмейкър Рейтинги. Правете всички залози разумно и знайте, че всички прогнози за дадено събитие не гарантират 100% печалба.

Вижте други прогнози

Подтверждение подписки
Удачно подписался!

Мы отправили вам письмо с подтверждением на указанный е-мэйл. Всего один клик для активации подписки на новые прогнозы. Будь всегда в теме :)

Круто, теперь все новые прогнозы будут приходить к тебе на указанный е-мэйл. Будь всегда в теме :)

Хочешь отписаться?

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах на этот вид спорта на ваш электронный адрес.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P