Как да изтегля пари от 1xBet?

Стефан Ралчев
Когато сте успешни играчи в онлайн букмейкърите, винаги настъпва момент, в който ще поискате да изтеглите парите, които сте успели да натрупате с познанията си върху различните спортове, или с игра в казината на различни компании.

Съдържание

Рейтинг 3/5 Оценка на играчите 2.7/5

Бонус програма

Огромно разнообразие от пазари

Депозит с криптовалути

Колкото по-големи познания показвате, толкова по-често ще успявате да теглите средства, а в тази статия ще разгледам подробно начините за теглене от руския сайт 1xbet.com. Подобно на методите на депозит, и при изтеглянето има много разнообразни начини, чрез които да вземете парите си.

Верификация на сметка

В статията „Как да се регистрираме в 1xbet” ви посъветвах да направите своята верификация още преди да депозирате пари, или веднага след като сте го направили. Това важи за всички букмейкъри, но най-вече за руския такъв, за да сте сигурни, че няма да имате проблеми с профила си.

Руската компания има много стриктна политика за легитимирането на всеки един играч в компанията и, ако има някакви неточности по акаунта ви, ще поискат редица документи, които не са заложени в правилата за игра на сайта. Затова попълнете коректно профила си и използвайте само ваши методи за депозити и тегления.

Препоръчително е да извършите това още с откриването на профила си, но при всички положения ще трябва да се верифицирате преди тегленето, тъй като няма да бъде одобрен нито един опит да „дръпнете“ средства, докато не се изпълните условията по легитимиране на акаунта. За да верифицирате напълно сметката си, трябва да представите следните документи коректно и да ги изпратите на [email protected]:

  • Лична карта – снимка от двете страни на документа.
  • Дебитна/кредитна карта – снимка от двете страни на пластиката, като на предната страна трябва да се виждат името, годността на картата, първите 6- и последните 4 цифри на уникалния код на картата. На задната страна може да закриете секретния 3-цифрен код.
  • Снимка с личния документ – подгответе и селфи, на което се вижда ясно лицето Ви, както и личната карта (за да удостоверите, че акаунтът е реален и е ваш).
  • Ако предпочитате да депозирате с онлайн портфейл, то трябва да изпратите скрийншот, на който се виждат ясно личните данни и имейлът.

Процесът по верификация продължава до 72 часа.

Методи за теглене на средства

1xbet.com предлага над 30 метода, с които да изтеглите средствата си – от най-стандартните (като банкови карти) до изтегляне чрез криптовалутни портфейли.

❗️ ВАЖНО: Задължително всяка една депозирана сума трябва да бъде превъртяна поне 1 път на 1.10 коефициент, тъй като компанията се предпазва от възможността да бъде използвана за прехвърляне на средства между различни платежни методи. Същото важи и за услугата „Прехвърли на приятел“. Ако прехвърлите пари на някого, а той изтегли парите, без да е заложил, могат да бъдат наложени рестрикции на акаунта ви.

Също така не можете да теглите средства с платежен метод, който не сте използвали за депозит. Тоест, ако сте депозирали с дебитна карта, тегленето трябва да се извърши със същия метод.

Не забравяйте, че трябва да използвате единствено ваши платежни методи за депозиране и теглене. В противен случай, може да бъдете третирани като измамници и по този начин да бъдат отказани плащания, а и да се стигне до закриването на вашия акаунт.

Такса за изтегляне от 1xbet не се взима, но такава е възможна да има наложена от платежното ви средство. За да достигнете до опцията за теглене, трябва да влезете в профила си и от „Личен профил“ да изберете „изтеглете от сметка“.

1xbet Теглене

Кредитна / дебитна карта

Влезте в профила си и изберете опцията „изтеглете от сметката“ и маркирайте „Visa” или “Mastercard”. Минималната сума в началото, която може да изтеглите, е около 100 лева, като тя ще намалее, след като сте се верифицирали и сте играли известно време в букмейкъра.

Въведете сумата, която искате да изтеглите, след това номера на картата и потвърдете. Одобрението на трансфера е около 24 часа, след което ще получите имейл за неговото одобрение. Сумата ще постъпи по сметката ви в период между 1-7 работни дни, но обикновено отнема между 2 и 4 работни дни.

1xbet Теглене карта

Електронни портфейли

Четири са вариантите, по които можете да изтеглите средства с електронни портфейли. Те са изключително лесни, като единствено трябва да въведете сумата, която искате да изтеглите (минимум 3 лева) и да напишете потребителското си име в съответния портфейл (Skrill, Perfect Money, Jeton Wallet, Sticpay). След одобрението на транзакцията (до 24 часа), сумата ще бъде преведена до 15 минути.

Платежни системи

Два са вариантите, които от компанията предлагат за българските си клиенти – EcoPayz и Payeer. Въвеждате сумата, която искате да изтеглите, и потребителското си име. След одобрение на трансфера, до 15 минути сумата ще се отрази в платежната ви система.

1xbet Теглене платежни средства

Банков път

Можете да изтеглите пари и по банковата си сметка, използвайки системата SEPA. За целта обаче трябва да се свържете с отдел „Сигурност“ на 1xbet.com и да ги информирате, че ще теглите по този начин (не се препоръчва този метод, особено ако можете да разчитате на онлайн портфейли или дебитни карти).

Иначе самата система представлява прехвърляне на пари между банки в различни страни, използвана за страни от Европа и европейски съюз. Изберете този метод, след като профилът ви е варифициран, и ще бъдете препратени на страница, на която да въведете всичките си данни, банкова сметка и титуляр на сметката. Този вид преводи отнема до 7 банкови дни.

Криптовалути

Има два начина, по които можете да изтеглите парите си в криптовалута. За целта първо трябва да имате реализиран депозит с някоя от паричните единици от този вид. 23-и са различните криптовалути, в които можете да изтеглите парите си, като всяка една от тях има определен минимум – от 69 лева (4.90 mbt – биткойн) до едва 10 стотинки (0.94 mDash). Избирате сумата, която искате да изтеглите, и въвеждате адреса на портфейл с криптовалута. След одобрението до 15 минути сумата ще е налична в сметката ви с криптовалути.

1xbet теглене криптовалута

❗️ ВАЖНО: Има потребители, които понякога не могат да изтеглят криптовалута в съответния портфейл, с който разполагат. Проблем няма, когато си откриете акаунт в crex24.com – борса за криптовалути, която работи в сътрудничество с руския букмейкър и може да използвате тази платформа, за да теглите във всеки вид криптовалута.

Теглене през мобилно устройство

1xbet разполага с добра мобилна версия, като всички разплащателни начини са налични и в приложението, като няма никаква разлика в начина, по който се реализира тегленето от платформата.

1xbet Теглене телефон

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да изтегля пари от 1xbet?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да изтеглите пари от сметката си в 1xbet през вашите устройства.

❓ Какви са методите за теглене от 1xbet?

1xbet предлага над 30 метода, с които да изтеглите средствата си – от най-стандартните (като банкови карти) до изтегляне чрез криптовалутни портфейли.

❓ Каква е минималната сума за теглене от 1xbet?

В зависимост от метода на теглене. 100 лева чред кредитна/дебитна карта и 3 лева за различните електронни портфейли.

❓ След колко време ще получа своите средства от 1xbet?

В зависимост от метода на теглене.  Между 1-7 работни дни чред кредитна/дебитна карта, до 24 часа за различните електронни портфейли и до 15 минути за теглене чрез платежни системи (EcoPayz и други).

❓ Какви са таксите за теглене от 1xbet?

Такса за изтегляне от 1xbet не се взима, но такава е възможна да има наложена от платежното ви средство

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари