Как да депозирам пари в Bwin?

Стефан Ралчев

Съдържание

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 4.1/5

Бонус 222 лева

Добри коефициенти

Мобилни приложения

Функция "Създай залог"

За да направите вашия първи депозит в сметката си в Bwin единственото нещо, от което се нуждаете е регистрация в сайта Bwin.com. След като извършите вашата регистрация и имате сметка в букмейкъра, вие може да пристъпите към наличните разплащателни методи.

С вашия първи депозит може да се възползвате от началния бонус в размер на 222 лева за секция СПОРТ. В тази статия ще ви запознаем с различните методи за “захранване“ на вашата сметка в платформата за спортни залози.

Методи на депозит

Безспорно най-популярният и редовно използван метод за депозиране на средства в сметката, на който и да е букмейкър е кредитна/дебитна карта. След като при процеса по верификация качите снимка на тази карта, няма да имате никакви затруднения с депозити и тегления в Bwin, а самата платформа позволява „захранване“ на средства с всички разновидности на картите „Visa” и „Mastercard”. Такси не се удържат от компанията и веднага след депозита разполагате със средствата си.

Също толкова удобни са онлайн портфейлите Skrill и Neteller, но не ги използвайте за първия си депозит, защото офертата „начален бонус“ НЯМА ДА ВАЖИ и няма да получите 100% от депозита си като бонус (до 222 лева).

Имате вариант да “захраните” вашата сметка чрез PaysafeCard. Това е сравнително нов алтернативен вариант, чрез който може да депозирате сума във вашата сметка. Този вариант изисква да закупите ваучер от оторизиран представител. След като разполагате с такъв ваучер, може да прехвърлите парите в официалния портфейл на търговеца и от там да осъществите транзакция към вашата сметка в Bwin.

Bwin начини за депозит

 

Стъпки при депозиране

Първата стъпка е да влезете във вашия профил в сайта Bwin.com. И на мобилната версия, и в десктоп вариант полето “ВХОД” е в горния десен ъгъл на вашия екран. Почти на същото място ще намерите и следващия бутон “Депозити”, когато вече се намирате в акаунта си. След кликане върху бутон “Депозити” букмейкърът ви предлага няколко варианта за депозиране на сума във вашата сметка.

Bwin как да депозирам средства

Минималният депозит при всички методи в Bwin е 20 лева. Максималната сума за депозиране при всички методи е 17 500 лева, чрез Банков превод ограничението е 10 000 лева, чрез Paysafecard е 1000 лева, а чрез Trustley имате ограничение за депозит до 16 277.50 лева.

Депозит с дебитна/кредитна карта

Започваме с най-често използвания и широкоразпространен метод за депозиране – чрез банкова/кредитна карта. Приемат се трите вида дебитни карти – (VISA, Mastercard и Maestro), както и кредитни карти (Visa и Mastercard).

След като вече се намирате в секция “Депозити” във вашия акаунт, изберете вида карта, чрез която ще депозирате – Visa, Mastercard или Maestro. С “Плюс” и “Минус” може да задавате сумата, която искате да депозирате. И при трите карти данните, които трябва да попълните, са едни и същи.

  • Номер на картата
  • Вашите имена от картата ви
  • Срок на валидност на картата
  • Трицифреният код от задната част на картата (CVV)

След това кликате върху бутон “Депозит” и сте готови, парите ви НЕЗАБАВНО са във вашата сметка в Bwin и може да ги използвате.

Bwin депозит с карта

Депозит със Skrill/Skrill 1-Tap

Много бързо и лесно може да депозирате сума във вашата сметка и чрез методите Skrill и Skrill 1-Tap. Изберете въпросните методи, отново въведете сумата, която искате да депозирате (минималната е 20 лева), след което кликнете на “Депозит”. Ще бъдете пренасочени към уебсайта на Skrill, където ще трябва да въведете своя имейл адрес, регистриран в системата Skrill, и паролата за влизане в системата. На следващия екран ще получите съобщение „Order Approved“ (Поръчката е одобрена). Кликнете върху „ОК“ и ще се върнете към касата, където ще видите съобщение за успешен депозит.

От скоро Bwin работи със Skrill 1-Tap, който е още по-бърз от обикновения превод чрез Skrill. Обновеният метод предлага бърз и лесен начин за незабавен превод на средства по сметката ви директно от портфейла ви в Skrill.

Отново обаче ви съветвам – НЕ правете първия си депозит чрез методите Skrill и Skrill 1-Tap, тъй като НЯМА да може да се възползвате от първоначалния бонус в размер на 222 лева.

Bwin депозит със Скрил

Депозит с Neteller

Neteller е следващият метод за депозит. Той е идентичен като Skrill. Въведете сумата, която желаете да депозирате. След това посочете 12-цифрения ви код на сметката в Neteller или вашия имейл адрес. Единствената разлика е, че в следващото поле трябва да изпишете 6-цифрен “Защитен код”, който имате при отваряне на сметката си в Neteller.

Bwin депозит с Neteller

Депозит с Paysafecard

Депозиране чрез Paysafecard не е толкова използван метод за депозиране на средства във вашата сметка в Bwin. И то най вече заради ниския праг за максимален депозит – само 1000 лева. Но все пак и с него може да вземете първоначалния бонус, което е добра новина за залагащите в букмейкъра. Депозирането на пари чрез този метод е свързано със закупуване на Paysafecard от оторизирани представители – EasyPay, ePay, супермакрети, бензиностанции, будки за вестници и други.

Bwin депозит с Paysafecard

Може да закупите ваучери на стойност – 10, 20, 50, 90 или 100 лева. На самия ваучер (Paysafecard) има 12-цифров ПИН код, който използвате при различни дейности – в случая именно този код ще въведете в сметката си в Bwin, за да може желаната от вас сума да бъде прехвърлена от Paysafecard в Bwin. НЯМА такси при прехвърлянето на сумите и парите ще може да използвате НЕЗАБАВНО след транзакцията.

Paysafecard Bwin ваучери

Депозит с банков трансфер

Депозиране чрез “Банков превод” също е на ваше разположение, за да имате налични средства в сметката си в Bwin. Само че знаете какви са недостатъците на този метод – става ПО-БАВНО. Обработката на операцията протича между 2-5 дни. След като въведете желаната от вас сума за депозиране, ще получите уникален референтен идентификационен номер.

Запишете го и поискайте Вашата банка да използва този номер във връзка с банковия превод. Референтният номер е уникален за Вашата сметка и Вие можете да използвате същия референтен номер за следващи депозити. Посетете своята банка или влезте в сметката си за онлайн банкиране и изискайте банков превод, като използвате получената информация със същата сума на депозита. Не забравяйте да въведете „Цел на плащането“. Виждате и данните на банката, които трябва да представите, ако изберете да преведете пари по този метод.

Bwin Банков трансфер

В същия момент ще получите и имейл, с който също ще бъде потвърдена вашата заявка за депозит чрез банков превод. В имейла отново ще фигурира вашия “Референтен номер”, както и данните на получателя. Имейлът е само информативен и ви дава напътствия за вече написаното от мен по-горе – за следващите стъпки към банков превод.

Това са всички методи за депозиране в Bwin. Методите са напълно достатъчни и покриват нуждите на потребителите. Разбира се – всеки със своите малки детайли или изисквания. Преди да депозирате, прочетете внимателно моите съвети и изисквания за всеки един от методите, за да бъдете удовлетворени максимално.

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 4.1/5

Бонус 222 лева

Добри коефициенти

Мобилни приложения

Функция "Създай залог"

❓ Как да депозирам пари в Bwin?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да депозирате в Bwin от всички ваши устройства.

❓ Какви са методите за депозит в Bwin?

Методите за депозит са чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, Skrill, Neteller, paysafecard.

❓ За всички методи на депозит ли важи началния бонус в Bwin?

Не, началният бонус няма да важи ако направите първия си депозит чрез онлайн портфейли като Skrill и Neteller.

❓ Каква е минималната сума за депозит в Bwin?

Минималната сума е 20 лева.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0