Как да депозирам пари в Bwin?

Стефан Ралчев

Съдържание

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3.3/5

Бонус222 лева

Висок начален бонус

Три мобилни приложения

Функции Създай Залог, Кешаут и други

За да направите вашия първи bwin deposit в сметката си в сайта Bwin единственото нещо, от което се нуждаете е регистрация в сайта Bwin.com. След като извършите вашата регистрация и имате сметка в букмейкъра, вие може да пристъпите към наличните разплащателни методи.

С вашия първи депозит може да се възползвате от началния бонус Би Уин в размер на 222 лева за секция СПОРТ. В тази статия ще ви запознаем с различните методи за “захранване“ на вашата сметка в платформата за спортни залози.

Видео с инструкции

Методи на депозит

Безспорно най-популярният и редовно използван метод за депозиране на средства в сметката, на който и да е букмейкър е кредитна/дебитна карта. След като при процеса по верификация качите снимка на тази карта, няма да имате никакви затруднения с депозити и тегления в Bwin, а самата платформа позволява „захранване“ на средства с всички разновидности на картите „Visa”, „Mastercard” и „Maestro“. Такси не се удържат от компанията и веднага след депозита разполагате със средствата си.

bwin методи на депозит

Също толкова удобни са онлайн портфейлите Skrill, Neteller, но не ги използвайте за първия си депозит, защото офертата „начален бонус“ НЯМА ДА ВАЖИ и няма да получите 100% от депозита си като бонус (до 222 лева).

КЪМ САЙТА

Имате вариант да “захраните” вашата сметка чрез PaysafeCard. Това е сравнително нов алтернативен вариант, чрез който може да депозирате сума във вашата сметка. Този вариант изисква да закупите ваучер от оторизиран представител. След като разполагате с такъв ваучер, може да прехвърлите парите в официалния портфейл на търговеца и от там да осъществите транзакция към вашата сметка в Bwin. За тази опция също НЕ важни началния бонус.

Характеристики на bwin депозит

💰 Минимален депозит 10 лв; 20 лв (Skrill)
🎁 Промокод за Bwin Няма бонус код
☝️ Условия за депозит за бонус Всички без Skrill, Neteller и PaySafeCard
💵 Методи за депозит VISA/Mastercard/Maestro, Skrill, Neteller, PaySafecard, ePay.bg
💰 Минимален залог 0,25 лева

Стъпки при депозиране

Първата стъпка е да влезете във вашия профил в сайта Bwin.com. И на мобилната версия, и в десктоп вариант полето “ВХОД” е в горния десен ъгъл на вашия екран. Почти на същото място ще намерите и следващия бутон “Депозити”, когато вече се намирате в акаунта си. След кликане върху бутон “Депозити” букмейкърът ви предлага няколко варианта за депозиране на сума във вашата сметка.

depozit v bwin

Минималният депозит при всички методи в Bwin е 10 лева, а само за Skrill e 20. Максималната сума за депозиране при всички методи е 17 500 лева, a чрез Paysafecard е 1000 лева.

ДЕПОЗИТ

Дебитна / кредитна карта

Започваме с най-често използвания и широкоразпространен метод за депозиране – чрез банкова/кредитна карта. Приемат се трите вида дебитни карти – (VISA, Mastercard и Maestro), както и кредитни карти (Visa и Mastercard).

bwin банкови карти депозит

След като вече се намирате в секция “Депозити” във вашия акаунт, изберете вида карта, чрез която ще депозирате – Visa, Mastercard или Maestro. С “Плюс” и “Минус” може да задавате сумата, която искате да депозирате. И при трите карти данните, които трябва да попълните, са едни и същи.

  • Сума на депозита
  • Номер на картата
  • CVV2 (трицифрен код от  задната част на картата ви)

След това кликате върху бутон “Депозирай” и сте готови, парите ви НЕЗАБАВНО са във вашата сметка в Bwin и може да ги използвате.

bwin банкови карти данни за депозит

❗️ ВАЖНО: Ако депозирате за първи път с карта, ще трябва да въведете и имената си. След това данните от картата ви ще бъдат запазени и при всеки следващ депозит няма да е нужно да въвеждате подробно данните си, а само сумата, която искате да внесете и трицифрения код (CVV) от картата, за да докажете все пак, че вие правите депозита.

Skrill / Skrill 1-Tap

Много бързо и лесно може да депозирате сума във вашата сметка и чрез методите Skrill и Skrill 1-Tap. Изберете въпросните методи, отново въведете сумата, която искате да депозирате (минималната е 20 лева), след което кликнете на “Депозирай…“

bwin deposit skrill

Ще бъдете пренасочени към уебсайта на Skrill, където ще трябва да въведете своя имейл адрес, регистриран в системата Skrill, и паролата за влизане в системата. На следващия екран ще получите съобщение „Order Approved“ (Поръчката е одобрена). Кликнете върху „ОК“ и ще се върнете към касата, където ще видите съобщение за успешен депозит.

КЪМ САЙТА

От скоро Bwin работи със Skrill 1-Tap, който е още по-бърз от обикновения превод чрез Skrill. Обновеният метод предлага бърз и лесен начин за незабавен превод на средства по сметката ви директно от портфейла ви в Skrill.

Отново обаче ви съветвам – НЕ правете първия си депозит чрез методите Skrill и Skrill 1-Tap, тъй като НЯМА да може да се възползвате от първоначалния бонус в размер на 222 лева.

Neteller

Neteller е следващият метод за депозит. Той е идентичен като Skrill. Въведете сумата, която желаете да депозирате. След това посочете вашия имейл адрес. Натиснете „Депозирай“ и ще бъдете прехвърлени в системата на Neteller.

bwin neteller депозит

Paysafecard

Депозиране чрез Paysafecard не е толкова използван метод за депозиране на средства във вашата сметка в Bwin. И то най вече заради ниския праг за максимален депозит – само 1000 лева. Депозирането на пари чрез този метод е свързано със закупуване на Paysafecard от оторизирани представители – EasyPay, ePay, супермакрети, бензиностанции, будки за вестници и други.

bwin paysafecard депозит

Може да закупите ваучери на стойност – 10, 20, 50, 90 или 100 лева. На самия ваучер (Paysafecard) има 12-цифров ПИН код, който използвате при различни дейности – в случая именно този код ще въведете в сметката си в Bwin, за да може желаната от вас сума да бъде прехвърлена от Paysafecard в Bwin. НЯМА такси при прехвърлянето на сумите и парите ще може да използвате НЕЗАБАВНО след транзакцията.

Paysafecard Bwin ваучери

Това са всички методи за депозиране в Bwin. Методите са напълно достатъчни и покриват нуждите на потребителите. Разбира се – всеки със своите малки детайли или изисквания. Преди да депозирате, прочетете внимателно моите съвети и изисквания за всеки един от методите, за да бъдете удовлетворени максимално.

ePay.bg

Възможно е депозирането и чрез ePay.bg, Трябва да натиснете иконката на ипей и след това въвежате желаната от вас сума за депозит. Ще бъдете прехвърлени към портала на ePay, където да въведете дали да платите от карта или от микросметката си в сайта, потребителското ви име и парола (ако имате регистрация).

 

депозит с ePay.bg

 

Депозит през мобилно устройство

Депозитът през вашия мобилен телефон или таблет става по лесен начин, аналогичен на този от компютър. Стъпките са.

  1. Влезте в акаунта си в bwin и натиснете на бутона в горния десен ъгъл на екрана
  2. Натиснете бутона „Депозит“
  3. Изберете желания от вас метод за депозиране
  4. Попълнете данните и натиснете зеления бутон „Депозит“.
  5. Вашите средства ще бъдат депозирани в сметката ви.

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да депозирам пари в Bwin?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да депозирате в Bwin от всички ваши устройства.

❓ Какви са методите за депозит в Bwin?

Методите за депозит са чрез кредитна или дебитна карта, Skrill, Neteller, paysafecard и ePay.bg.

❓ За всички методи на депозит ли важи началния бонус в Bwin?

Не, началният бонус няма да важи ако направите първия си депозит чрез онлайн портфейли като Skrill, Neteller или предлатени карти като Paysafecard.

❓ Каква е минималната сума за депозит в Bwin?

Минималната сума е 20 лева за Skrill и 10 лева за всички останали.

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 18.05.2024 от Мартин Георгиев
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари