Как да изтегля от Inbet

Стефан Ралчев
Inbet е последният лицензиран от българските регулаторни органи букмейкър. Официално той започна да развива онлайн дейност през месец април 2022 година.

Съдържание

В тази статия ще ви покажа абсолютно всички методи, с които може да изтеглите парите си от сметката в Инбет. Но всичко по реда си, защото преди това трябва да обърнете внимание на няколко важни детайла.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В ИНБЕТ

Верификация на сметка

Ако четете тази статия, е твърде възможно да сте напълно наясно с това какво следва – тоест, че верификацията е задължителна преди всяко теглене в абсолютно всеки един букмейкър. И това е добре, защото в противен случай, ако не ви изискват верифициране на профила, би трябвало да се усъмните.

инбет верификация

Причината е, че няма букмейкър, който ей така – ще ви позволи да вземете пари без преди това да е удостоверил, че вие притежавате конкретния игрови профил и че вие използвате данните, които сте посочили при Инбет регистрацията преди това.

Така че не приемайте верификацията като на всяка цена нещо негативно – това е задължителен процес, но моето лично мнение е, че той е във ваш плюс.

 1. Влезте в профила си в Инбет
 2. Натиснете на Верификация
 3. След това от падащото меню изберете вида документ, с който ще се верифицирате (лична карта, паспорт, шофьорска книжка, документ с валиден и актуален адрес)

инбет верификации документи

Възможно е на по-късен етап да ви бъде поискан скрийншот от банкова карта, с която вече сте депозирали пари в букмейкъра. Така ще бъде установен произходът на парите, които сте внесли в сайта.

инбет верификации на карти

Инбет уточнява, че верификацията на профила ви трябва да е готова максимум до 48 часа, като ще намерите актуално инфо относно процеса във вашия игрален профил в сайта.

Характеристики на Inbet теглене

💰 Лимити на теглене 30 лв, 50 лв (банков трансфер)
🎁 Inbet начален бонус 100% до 600 лв + до 50 лв безплатен залог
☝️ Условия за теглене на бонус Превъртане 7 пъти на коеф. 1.50
💸 Методи за теглене Банкови карти, банков трансфер, EasyPay, ePay.bg
⏳ Срокове при теглене незабавно (Изипей); д0 1 час (Ипей); до 10 работни дни (банкови карти и банков трансфер)

Методи за теглене

Имате четири начина за теглене в сайта на Инбет. Не са много, но не са и малко и на практика имате както онлайн опции, така и възможности да изтеглите парите от сметката си на каса.

ВЛЕЗ В ИНБЕТ

 • Дебитна/Кредитна карта
 • Каса на EasyPay
 • Каса на ePay
 • Банков превод

На снимката виждате какво ще получите като отговор, ако искате да изтеглите пари, но все още не сте верифицирали сметката си. Просто няма да имате достъп за теглене, след което трябва да изпратите документи за проверка.

+Методи за теглене

Лимити и време за теглене

30 лева е минималната сума, която може да изтеглите от акаунта си в Инбет. Тя е позволена чрез три от методите – дебитна/кредитна карта, Изи Пей и И Пей.

50 лева е минимумът, който е позволен да изтеглите, ако използвате банков трансфер.

Незабавно (след одобрение) може да имате парите си, когато теглите от каса на Изи Пей. До 1 час след одобрението ще имате парите си на И Пей.

Ако използвате банкова карта, след като бъдете одобрени, може да получите парите си между 15 минути и 10 работни дни! От 2 до 10 работни дни отнема, докато дойдат парите при вас при теглене с банка.

ВАЖНО: С абсолютно всички методи за теглене първо трябва да имате верифициран профил, след което тегленето ви да бъде одобрено.

ВАЖНО: За да може да теглите е необходимо да сте извършили минимум един Инбет депозит, сумата на депозита поне веднъж да е заложена, като статусът на залога ви да е определен (независимо дали печеливш или губещ).

Колко трае одобрението на теглене в Инбет

Както вече казах, до 48 часа трае верификацията на самия профил, след като сте подали документите, които са ви изискали. А самото теглене – от момента на заявяване, одобрението също обикновено отнема 48 часа. Инбет уточняват, че в зависимост от обема на получените заявки могат да ускорят значително процеса или да го удължат.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В ИНБЕТ

Теглене с дебитна/кредитна карта

Тегленето с всички налични методи става доста лесно и бързо, особено с онлайн опцията чрез дебитна/кредитна карта.

 1. Влезте в профила си и отидете на Банка
 2. От там натиснете Изплащания и ще видите възможностите, с които може да теглите.
 3. Изберете Кредитна/Дебитна карта
 4. Въведете сумата, която искате да изтеглите
 5. Въведете и данните, които се изискват, след което завършете тегленето.

ВАЖНО: Максимум може да изтеглите 10 000 лева с карта, като сроковете зависят не само от букмейкъра, но и от обслужващите банки.

Ако веднъж вече сте депозирали или теглили с конкретна карта, може да позволите тя да бъде запазена в системата и така при последващ нов депозит или теглене, директно само да изписвате сумите без да се налага да въвеждате всички данни всеки път.

Теглене на каса на Изи Пей

 1. Влезте в профила си и отидете на Банка
 2. От там следва да изберете Изплащания
 3. Изберете Изи Пей
 4. Заявете желаната от вас сума и след одобрение тя ще бъде налична за получаване на каса на Изи Пей
 5. Отидете и вземете парите си, като ще трябва да удостоверите, че сте вие с документ за самоличност.

Тук за разлика от депозита не може да отидете директно на каса и да изтеглите пари от акаунта си. Тоест, първо ТРЯБВА да направите заявка през сайта на Inbet и тогава да отидете на касата. А при депозита може директно да посетите каса на Изи Пей и да внесете парите без да правите заявка в сайта на букито.

Теглене на каса на И Пей

Тегленето тук става по идентичен начин с останалите.

 1. Влезте в профила си в Инбет
 2. Отидете в раздел Банка и от там изберете И Пей
 3. След като направите заявка и тя бъде одобрена, може да изтеглите парите си през И Пей.
 4. Вариантите за теглене са през микросметка, на каса (като покажете ваш документ за самоличност) или дори на банкомат.

Теглене с банков превод

Вече споменах, че това на практика е най-бавният метод, с който може да разполагате с парите в банковата си сметка – от 2 до 10 работни дни. Причината е, че голяма част от сроковете зависят от самите банки, а не толкова от периода на одобрение на Инбет (той отново си остава 48 часа).

Тук едно от най-важните неща е да използвате точния IBAN, за да може да получите парите по сметката си.

При теглене по банков път може да изтеглите до 100 000 лева, което също е предимство пред останалите опции.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В ИНБЕТ

Теглене през мобилно устройство

Потвърждавам, че тегленето през мобилно устройство, използвайки мобилната версия на Inbet е супер лесно и бързо. Разполагате с абсолютно всички методи за теглене, които имате и в десктоп версията на сайта – без никакво изключение или промяна на някакви условия.

Просто трябва да влезете в профила си, да отидете на Банка и от там да изберете желания от вас метод за теглене, който ви е позволен. Като преди това отново трябва да знаете, че трябва да се верифицирате.

Без верификация на мобилно устройство също няма да ви бъде позволено да теглите пари.

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как се теглят пари от Inbet?

Посетете профила си, отидете на Банка и от там изберете Изплащания. Изберете вашия желан метод и следвайте указанията в тази статия.

❓ Колко е минимумът за теглене в Инбет?

30 лева с всички методи (Карта, Изи Пей, И Пей) и 50 лева с банкова транзакция.

❓ Какви методи за теглене предлага Inbet?

Може да теглите с кредитна/дебитна карта, да внесете пари на устройство на Кештерминал, както и на каса на EasyPay, на ePay, както и с банков превод.

❓ Задължителна ли е верификацията при теглене в Инбет?

Да, процесът по верификация е абсолютно задължителен и без да преминете през него е невъзможно да теглите пари.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари