Как да депозирам и тегля пари с PaysafeCard

Мартин Георгиев
Далечни са времената, в които единственият начин да депозираш в своята игрална сметка в някой от известните букмейкъри бе да използват своите банкови карти.

Съдържание

paysafe-card (2)

С еволюцията на интернет и с увеличаването на букмейкърите, в които можем да залагаме, е логично да се увеличават и методите, които ни позволяват да депозираме средства в тях. В тази статия ще разгледам един не толкова популярен метод все още в България, а именно PaysafeCard.

Какво е PaysafeCard?

PaysafeCard е продукт британската компания Paysafe Group Limited, която предлага предплатени карти, с които можете да пазарувате или извършвате плащания онлайн. Картата съдържа 16-цифров ПИН код, който трябва да въведете при вашето плащане, като в Блгария картите биват на стойност 10, 20, 50, 90 или 100 лева.

Къде можем да открием предплатените карти на PaysafeCard?

В цял свят продуктът е наличен в над 650 хиляди обекта, като в България те са налични в офисите на EasyPay.

В кои букмейкъри можем да депозираме с PaysafeCard?

Можете да депозирате в букмейкърите bet365, букмейкърската компания Bwin и 1xbet.

Как да депозирам чрез PaysafeCard?

Първата стъпка при депозирането е закупуването на вашата PaysafeCard, съдържаща 16-цифрофия ПИН код от някой от обектите на Easy Pay. Закупувате ПИН-а, без да се налага от това да се регистрирате или да предоставяте ваши данни.

След това, ако искате да депозирате в bet365, трябва да отидете в меню „Депозит“ в букмейкъра и да изберете от падащото меню на „Метод на Плащане“ paysafecard, след което да въведете и желаната от вас сума за депозит.

В полетата, които ви се генерират, трябва да въведете 16-цифровия ПИН, да се съгласите с Общите условия на ползване и след това да извършите плащане, натискайки бутона „Плащане“.

В сметката ви ще се генерира сумата веднага. Минималната сума на депозит е 10 лева, тъй като няма ПИН-ове с по-малка стойност.

paysafe-card-deposit

paysafecard депозит

пейсейф кард депозит

Мога ли да тегля пари чрез PaysafeCard?

Чрез PaysafeCard не може да теглите средства от вашите игрални сметки. Може да прочетете Как да изтегля пари от bet365, Как да изтегля пари от bwin и Как да изтегля пари от 1xbet, за да научите за другите методи за теглене от тези букмейкъри.

Предимства и недостатъци на PaysafeCard?

Ще разгледам някои от предимствата и недостатъците на депозирането чрез PaysafeCard, за да можете да направите вашия финален избор дали да се доверите на този метод при депозит на средствата си в избрания от вас топ букмейкър.

Предимства:

  • PaysafeCard е продукт от световноизвестна компания, която гарантира транзакцията ви
  • Наличен е в един от най-популярните букмейкъри в света като bet365 и bwin
  • Минималната сума за депозит е само 10 лева
  • Възможност за депозит 24/7, ако вече сте закупили вашия ПИН
  • Незабавно отразяване на депозита при букмейкъра
  • Не е нужна предварителна регистрация или въвеждането на ваши данни

Недостатъци:

  • PaysafeCard е наличен само в обектите на EasyPay
  • Трябва физически да посетите един от обектите, където се предлагат ПИН-ове и да ги закупите
  • Не можете да теглите средства чрез този метод

Заключение

В заключение мога да кажа, че този метод няма да се хареса на феновете на удобството да депозираш директно, без да има нужда да посетиш обект/офис, от който да трябва да закупиш ПИН-а си, но сам по себе си депозитът чрез PaysafeCard е изключително надежден и няма да срещнете никакви трудности, ако решите да се възползвате от този метод.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари