Как да изтегля пари от Bet365?

Стефан Ралчев
Целта на всеки един любител на спортните залози е да „излъже“ букмейкърите и да успее да натрупа средства, благодарение на познанията си във футбола, баскетбола, волейбола или стотиците други спортове, предлагани от платформите за онлайн залози. В определен момент всеки потребител е успял да натрупа сериозна сума, но, докато тя е само в акаунта в съответния букмейкър, тя е „виртуална“.

Съдържание

За да разполагате с парите, които сте извоювали, залагайки на любимия си спорт, трябва да пристъпите към теглене на средствата. В тази статия ще ви запознаем с различните методи за изтегляне на пари в един от най-популярните сайтове за залози.

Рейтинг 5/5 Оценка на играчите 3.5/5

Бонус код: BRATINGS (не променя стойността на бонуса)

Разнообразие от спортове и пазари

Висок максимален залог

Видео с инструкции

Верификация на сметка

В статията за регистрация в Bet365 ви посъветвах да не забавяте процеса по верификация, а да го реализирате още след депозита си. Ако не сте го направили обаче, когато настъпи момент да теглите средства, задължително ще трябва да минете през този процес.

В системата на сайта ще трябва да качите снимка на лична карта и дебитна карта, която ползвате за депозитите си в сайта. Одобрението става до 48 часа, а процесът по верифициране на сметката в bet365 е задължителен.

Ако не го осъществите, или има разминавания между данните, дадени при регистрация, и документите, които сте качили в системата, няма да може да теглите пари, а е възможно и закриване на сметката ви в Bet365 за спортни залози.

Линк за регистрация

Методи за теглене на средства

За разлика от методите на депозит, при теглене няма да имате право да вземете парите си чрез 2 определени метода, които са налични само за „захранване“ на игралната ви сметка – Skrill 1-Tap и Epay.bg. Останалите и най-конвенционални методи са налични и няма да имате никакви проблеми и затруднения в тегленето.

❗️ ВАЖНО: Ще може да теглите само с метода, с който е бил направен последният ви депозит. Например: с дебитна карта депозирате 30 лева, но искате да изтеглите пари чрез портфейла ви в Skrill. Това ще е възможно единствено, ако депозирате сума със Скрил – така ще „отключите“ тегленето си към онлайн портфейла.

Характеристики на bet365 теглене

💰 Лимити на теглене 10 лева; 25 лв (Neteller); 75 лв (банка)
🎁 Промокод за bet365 BRATINGS
☝️ Условия за теглене на бонус Превъртане 1 път на коеф. 1.20
💸 Методи за теглене Банков трансфер, VISA/Mastercard, Skrill, Epay.bg, Neteller
⏳ Срокове при теглене Skrill – 1 ден, Карта – 1-5 дни, Банка – 2-10 дни, Neteller – 12 часа

Кредитна / дебитна карта

Ако сте избрали този метод за депозита си, то и тегленето ви ще се обработи през същата карта, която сте използвали. За да направите теглене, трябва да изберете иконката в горния десен ъгъл. След това трябва да натиснете иконката „Банка“ и после „Теглене“ в долната част на менюто.

бет365 теглене карта

Ако е невъзможно тегленето да се обработи към Вашата Дебитна Карта, средствата ще Ви бъдат изпратени чрез банков превод на името, регистрирано в сметката Ви в bet365. Ако това се наложи, ще бъдете помолени да въведете банковите си детайли, но това е рядък случай и единствено ако имате проблем с картата.

Заявките за теглене обикновено се обработват до няколко часа. След одобрението от страна на bet365, в рамките на 3-5 работни дни средствата ще са в банковата ви сметка.

Минималната сума, която можете да изтеглите, е 10 лева, а максималната – 50 000 лева. Такса от bet365 не се налага.

Skrill

Ако ви е по-удобно да ползвате този онлайн портфейл, тегленето, а и депозирането, са много лесни. Ако сте направили депозита си със „Скрил“, можете да теглите с този метод. Просто от менюто изберете „теглене“, въведете сумата и паролата и сте готови. До 24 часа сумата ще бъде кредитирана в акаунта ви в Skrill. Минималната сума отново е 10 лева, но максималната е по-висока в сравнение с дебитна/кредитна карта – 60 000 лева.

Линк за регистрация

Neteller

Още един много удобен онлайн портфейл, макар и по-малко популярен избор в сравнение със „Skrill”. Отново избирате теглене, въвеждате сума и парола и сте готови. След одобрение на транзакцията, до 12 часа средствата ще са кредитирани във вашия онлайн портфейл. За разликата от предишните два метода, минималната сума за теглене е 25 лева, а максималната – 75 000 лева.

paysafecard

Много непопулярен метод, който се използва рядко, но е също лесен и удобен. За да е успешно тегленето, трябва името и адресът на вашата сметка в Bet365 да съвпадат напълно с тези, които сте предоставили за акаунта си в Paysafecard.

Изтеглената от Вас сума трябва да е до лимита, поставен на сметката ви в онлайн портфейла (не може да прехвърля максималната позволена сума). След одобрение, средствата ще са налични в сметката ви до 24 часа. Минималната сума е 10 лева, а максималната – 4 000 лева.

Банков път

При наличието на кредитна/дебитна карта, този метод се обезсмисля, освен ако не теглите много голяма сума. Този метод позволява да изтеглите до 200 000 лева наведнъж, което е и най-високата ставка на Bet365.

Когато извършвате теглене по банков път, задължително трябва да оставите в акаунта си сума, която да покрие всички приложими такси за превода (ще бъдат изписани на страницата за теглене). Ако така или иначе сте решили да си оставите средства в сметката, имайте предвид, че таксите ще бъдат изтеглени от игралния ви баланс.

В сайта е заложено, че всички преводи за Европа се обработват, както в български лева, така и в евро. Ако правите финансови операции в евро, имайте предвид, че е възможно леко разминаване между сумата, която сте заявили, и тази, която сте получили. Причината е в предлагания от Вашата банка валутен курс (в евро разликите са минимални).

Преводът ще бъде осъществен от 1 до 5 работни дни (в редки случи и повече, но максимум до 10 работни дни). Минималната сума за теглене е 75 лева. За да изтеглите средства, отново от менюто избирате „теглене“.

Теглене през мобилно устройство

Линк за регистрация

Разлика между начините и методите, по които може да изтеглите средствата си през компютър и през телефон, няма. Единствено от мобилното ви устройство трябва да изберете от менюто „банка“, а след това „теглене“.

bet365-teglene-mobile

Отмени Теглене

Bet365 предлага възможността да спрете тегленето на средства в периода, в който одобрява заявката за теглене. Какво означава това? В първите часове след отправената от вас заявка можете да блокирате трансфера и да продължите да залагате (обикновено се случва, когато свършат наличните ви за залози пари).

От менюто избирате „банка“ и след това „отмени теглене“. Ако все още не е одобрена транзакцията, може да изберете опцията „отмени“ и средствата отново ще са налични в сметката ви за спортни залози.

Това са всички налични методи за теглене в Bet365. Въпреки сравнително ниския им брой, те покриват по-голямата част от възможните начини да изискате парите си. Единственият минус на Bet365 спрямо други букмейкъри с лиценз за операции в България е фактът, че не може да се тегли с услугите „EasyPay” и „epay.bg”.

Платформата обаче предлага изключително бърза обработка на заявките, бързо и най-вече сигурно превеждане на сумата и не разчита на допълнителни или „скрити“ такси.

Линк за регистрация

Вижте също

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да изтегля пари от Bet365?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да изтеглите пари от сметката си в Bet365 през мобилното ви устройство и на десктоп версията.

❓ Какви са методите за теглене от Bet365?

Методите за теглене са чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, Skrill, Neteller и paysafecard.

❓ Каква е минималната сума за теглене от Bet365?

Минимумът е 10 лева чрз кредитна или дебитна карта, Skrill и paysafecard, 25 лева чрез Neteller и 75 лева чрез банков превод.

❓ След колко време ще получа своите средства от Bet365?

Заявките за теглене се обработват до няколко часа. Ще получите вашите средства в срок, който зависи от метода ви за теглене – обикновено до няколко работни дни.

❓ Мога ли да отменя своето теглене от Bet365?

Bet365 предлага опцията „отмени теглене“, чрез която можете да прекратите заявеното теглене, но само само когато то все още не е обработено от букмейкъра.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари