Как да изтегля пари от Bet365?

Стефан Ралчев

Съдържание

Целта на всеки един любител на спортните залози е да „излъже“ букмейкърите и да успее да натрупа средства, благодарение на познанията си във футбола, баскетбола, волейбола или стотиците други спортове, предлагани от платформите за онлайн залози. В определен момент всеки потребител е успял да натрупа сериозна сума, но, докато тя е само в акаунта в съответния букмейкър, тя е „виртуална“.

 

За да разполагате с парите, които сте извоювали, залагайки на любимия си спорт, трябва да пристъпите към теглене на средствата. В тази статия ще ви запознаем с различните методи за изтегляне на пари в един от най-популярните сайтове за залози – Bet365.

Рейтинг 5/5 Оценка на играчите 4.2/5

Бонус код: BRATINGS

Високи коефициенти

Голямо разнообразие от залози

Нужна е верификация

В статията за регистрация в Bet365 ви посъветвах да не забавяте процеса по „верификация“, а да го реализирате още след депозита си. Ако не сте го направили обаче, когато настъпи момент да теглите средства, задължително ще трябва да минете през този процес.

В системата на сайта ще трябва да качите снимка на лична карта и дебитна карта, която ползвате за депозитите си в сайта. Одобрението става до 48 часа, а процесът е задължителен.

Ако не го осъществите, или има разминавания между данните, дадени при регистрация, и документите, които сте качили в системата, няма да може да теглите пари, а е възможно и закриване на сметката ви в Bet365.

теглене на пари от bet365

Методи за теглене

За разлика от методите на депозит, при теглене няма да имате право да вземете парите си чрез 3 определени метода, които са налични само за „захранване“ на игралната ви сметка – Fast Bank Transfer, Skrill 1-Tap и Epay.bg. Останалите и най-конвенционални методи са налични и няма да имате никакви проблеми и затруднения в тегленето.

ВАЖНО: Ще може да теглите само с метода, с който е бил направен последният ви депозит. Например: с дебитна карта депозирате 30 лева, но искате да изтеглите пари чрез портфейла ви в Skrill. Това ще е възможно единствено ако депозирате сума със „Скрил“ – така ще „отключите“ тегленето си към онлайн портфейла.

Теглене с кредитна/дебитна карта

Ако сте избрали този метод за депозита си, то и тегленето ви ще се обработи през същата карта, която сте използвали. За да направите теглене, трябва да изберете от менюто (намира се при потребителското ви име) бутона „теглене“. Ще бъдете прехвърлени към страница, на която да изберете сумата на теглене и да въведете паролата си.

Ако е невъзможно тегленето да се обработи към Вашата Дебитна Карта, средствата ще Ви бъдат изпратени чрез банков превод на името, регистрирано в сметката Ви в bet365. Ако това се наложи, ще бъдете помолени да въведете банковите си детайли, но това е рядък случай и единствено ако имате проблем с картата.

Заявките за теглене обикновено се обработват до няколко часа. След одобрението от страна на bet365, в рамките на 3-5 работни дни средствата ще са в банковата ви сметка.

Минималната сума, която можете да изтеглите, е 10 лева, а максималната – 50 000 лева. Такса от bet365 не се налага.

теглене с карта от bet365

Теглене със Skrill

Ако ви е по-удобно да ползвате този онлайн портфейл, тегленето, а и депозирането, са много лесни. Ако сте направили депозита си със „Скрил“, можете да теглите с този метод. Просто от менюто изберете „теглене“, въведете сумата и паролата и сте готови. До 24 часа сумата ще бъде кредитирана в акаунта ви в Skrill. Минималната сума отново е 10 лева, но максималната е по-висока в сравнение с дебитна/кредитна карта – 60 000 лева.

Теглене с Neteller

Още един много удобен онлайн портфейл, макар и по-малко популярен избор в сравнение със „Skrill”. Отново избирате теглене, въвеждате сума и парола и сте готови. След одобрение на транзакцията, до 12 часа средствата ще са кредитирани във вашия онлайн портфейл. За разликата от предишните два метода, минималната сума за теглене е 25 лева, а максималната – 75 000 лева.

Теглене с paysafecard

Много непопулярен метод, който се използва рядко, но е също лесен и удобен. За да е успешно тегленето, трябва името и адресът на вашата сметка в Bet365 да съвпадат напълно с тези, които сте предоставили за акаунта си в Paysafecard.

Изтеглената от Вас сума трябва да е до лимита, поставен на сметката ви в онлайн портфейла (не може да прехвърля максималната позволена сума). След одобрение, средствата ще са налични в сметката ви до 24 часа. Минималната сума е 10 лева, а максималната – 4 000 лева.

 

Теглене по банков път (Bank Wire)

При наличието на кредитна/дебитна карта, този метод се обезсмисля, освен ако не теглите много голяма сума. Този метод позволява да изтеглите до 200 000 лева наведнъж, което е и най-високата ставка на Bet365.

Когато извършвате теглене по банков път, задължително трябва да оставите в акаунта си сума, която да покрие всички приложими такси за превода (ще бъдат изписани на страницата за теглене). Ако така или иначе сте решили да си оставите средства в сметката, имайте предвид, че таксите ще бъдат изтеглени от игралния ви баланс.

В сайта е заложено, че всички преводи за Европа се обработват в „евро“, затова имайте предвид, че е възможно леко разминаване между сумата, която сте заявили, и тази, която сте получили. Причината е в предлагания от Вашата банка валутен курс (в евро разликите са минимални).

Преводът ще бъде осъществен от 1 до 5 работни дни (в редки случи и повече, но максимум до 10 работни дни). Минималната сума за теглене е 75 лева. За да изтеглите средства, отново от менюто избирате „теглене“.

Теглене през мобилната версия

Разлика между начините и методите, по които може да изтеглите средствата си през компютър и през телефон, няма. Единствено от мобилното ви устройство трябва да изберете от менюто „банка“, а след това „теглене“.

Теглене през мобилна версия на бет365

Какво е „Отмени теглене“?

По всяка вероятност на снимката отгоре видяхте, че има и опция „отмени теглене“. Bet365 предлага възможността да спрете тегленето на средства в периода, в който одобрява заявката за теглене. Какво означава това? В първите часове след отправената от вас заявка можете да блокирате трансфера и да продължите да залагате (обикновено се случва, когато свършат наличните ви за залози пари).

От менюто избирате „банка“ и след това „отмени теглене“. Ако все още не е одобрена транзакцията, може да изберете опцията „отмени“ и средствата отново ще са налични в сметката ви за спортни залози.

Това са всички налични методи за теглене в Bet365. Въпреки сравнително ниския им брой, те покриват по-голямата част от възможните начини да изискате парите си. Единственият минус на Bet365 спрямо други букмейкъри с лиценз за операции в България е фактът, че не може да се тегли с услугите „EasyPay” и „epay.bg”.

Платформата обаче предлага изключително бърза обработка на заявките, бързо и най-вече сигурно превеждане на сумата и не разчита на допълнителни или „скрити“ такси.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0