Как да депозирам в Bet365 чрез Easypay

Калоян Христов

Съдържание

След откриване на сметка в Bet365, следва друг съществен процес – депозиране. Захранването на баланса позволява на потребителя да се възползва от всички услуги на оператора, да залага активно и да печели реални суми.
Рейтинг 5/5 Оценка на играчите 4.2/5

Бонус код: BRATINGS

Високи коефициенти

Голямо разнообразие от залози

Депозиралите в рамките на 30 дни след регистрация получават кредити за залози до 100 лв. Промоцията обаче не важи за използвалите еPay (Easypay) – метод, който ще разгледаме в статията. При по-нататъшно участие в платформата можете да го използвате, тъй като е достъпен и превалутира кеш във виртуална валута за броени секунди.

Приемат ли се депозити в Бет365 чрез Easypay

Отговорът е ДА, но с някои условности. През последния месец Бет365 направи леки промени по сайта, които не позволяват на потребителите, залагащи през десктоп версията, да депозират директно чрез Изипей. Но ако използвате Bet365 Mobile App, процесът може да се осъществи без проблеми.

Най-напред, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил. Изберете бутона “Депозит”, който се намира до текущия баланс. Пред Вас ще се разкрие формуляр с няколко полета. От падащото меню изберете “ePay.bg” и въведете стойност на транзакцията. Минималният депозит е ограничен до 30 лв.

Bet365 Разплащателни методи депозит

След като сте попълнили сума, изберете бутона “Депозит”. Системата ще Ви прехвърли към страница на ePay, откъдето се разкриват няколко начина за плащане. Можете да използвате мобилното приложение на онлайн портфейла, да внесете директно с карта, да се прехвърлите към desktop версията или да използвате кода за плащане на Easypay каса.

10-цифреният код, оцветен в червено, се предоставя на служител на Изи Пей. Той потвърждава стойността на плащането и го одобрява. В някои случаи се изисква удостоверяване на самоличността чрез лична карта.

Easypay разполага с 2200+ клона в цялата страна, позиционирани до големи хипермаркети, мобилни оператори, банкови институции и други често посещавани вериги.

Депозит Изи Пей Бет365

Създаване на микросметка в ePay.bg

За да си спестите честото разхождане до каси на Изипей, препоръчваме откриването на микросметка в Ипей. Това е единственият български уеб портфейл, който се използва за вътрешни преводи, плащане на битови сметки, данъци, глоби към КАТ, електронни винетки и прочее.
Можете да го използвате също за директен депозит в Bet365. За целта си създайте микросметка като физическо лице. Попълнете лични данни, постоянен адрес и информация за профила (потребителско име, имейл и парола), след което приемете правилата за експлоатация на ePay.
След приключване на регистрацията, можете да се логнете в профила си. На началната страница ще получите сведения за микросметката, нейния IBAN и клиентския Ви номер (КИН).

ePay Регистрация

Този 10-цифрен номер, наречен КИН, може да се използва за вътрешни преводи от Easypay към микросметката. Посетете клон на платежната институция, представете клиентския код, заявете стойност на превода и потвърдете самоличността си. До минута средствата ще бъдат трансферирани към микросметката.

Оттам насетне могат да се депозират в букмейкъри или да влязат в употреба за други цели. Ако планирате чести транзакции, желателно е да преминете към трето ниво в сайта на ePay. За повече информация посетете централния клон на Easypay във Вашия град.

Алтернативни методи на плащане

Плащанията през Easypay и ePay.bg са валидни единствено при захранване на баланса. За да получите натрупаните печалби, трябва да използвате алтернативен начин на плащане.

Bet365 осигурява няколко метода за теглене:

  • Дебитни карти на Mastercard, VISA и Maestro;
  • Кредитни карти на VISA и Mastercard;
  • Портфейли Skrill и Neteller;
  • Банков трансфер;
  • PaySafeCard.

При използване на eWallet-и получавате заявената сума до 24 часа. Ако заявите плащане чрез карти или банков превод, транзакцията отнема между 2-7 работни дни.

Повече за лимитите и ограниченията ще научите от статията “Теглене на пари от Бет365”.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0