50 лева бонус

Без превъртане

Вземи бонус
По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри

Уинбет Бонус: 200% до 200 лева

Използван от 2380 човека
Копирай промокод
S2020
Вземи бонус
Стойност на бонуса
200 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Уинбет предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 200 лева след нова регистрация.

⭐️ Има ли Бонус Код за Бонуса от Winbet?

Да, при регистрация въведете бонус кода BRATINGS, за да станете част от общността на Букмейкър Рейтинги. А при депозит въведете Бонус Код S2020.

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3.3/5

Бонус 200 лева

Промокод: BRATINGS

Много Бонуси

Високи коефициенти

⭐️ Промоционален период

Начало: 01.04.2021
Край: 31.12.2021

Winbet начален бонус

🎁 Начален бонус 200% до 200 лева
🔥 Промокод за Winbet S2020
💰 Минимален депозит 10 лева за всички методи
☝ Превъртане 6 пъти на коеф. 1.30
💸 Теглене и срокове Epay.bg – незабавно, EasyPay – 1 ден, Skrill – 1 ден, Карта – 2-10 дни, Банка – 2-10 дни

⭐️ Завършване на регистрацията

За да можете да играете в сайта, трябва да се приключили с процеса по регистрация в WINBET – изключително лесен и отнема не повече от 2-3 минути. Въвеждате личните си данни, създавате профила си и след това акаунтът ви е свободен за депозит.

Можете да депозирате по следните начини:

 • Кредитна/дебитна карта
 • Epay.bg
 • EasyPay
 • Skrill
 • Cashterminal
 • Чрез телефонна сметка, ако сте клиент на А1
 • Банков трансфер.

❗️ ВАЖНО: Офертата 200% бонус до 200 лева НЕ ВАЖИ, ако направите депозит със Skrill. Най-удобният метод е с дебитна карта, тъй като при процеса на верификация трябва да изпратите предна и задна страна на картата, която ще използвате за депозити и тегления на сайта.

⭐️ Верифициране на сметката

След като вече сте открили сметката си, можете да депозирате по всяко време, но за да можете да теглите средства, трябва да преминете през верифициране на сметката. Трябва да качите на сайта снимка на лична карта и от двете страни, както и на дебитната карта, с която ще депозирате и теглите вашите пари.

След като сте подали документите, регистрацията ви ще бъде напълно легитимна в рамките на 24 часа – периодът, в който операторите сверяват данните ви.

Този процес може да бъде завършен и след като вече сте депозирали и сте изисквали бонуса за първи депозит, но ви съветваме да не го бавите, а веднага след регистрация да го осъществите.

⭐️ Как да взема Начален Бонус Winbet?

 1. Регистрирайте нов акаунт (не трябва да имате предишни регистрации с реални средства в WinBet България)
 2. Въведете бонус код S2020 при депозиране в полето Промоционален код.
 3. Сумата на бонуса ще се зареди автоматично по вашата сметка.

Линк за регистрация

⭐️ Как да превъртя бонуса?

 • След класиране за бонус, средствата ще бъдат заключени до превъртане на бонуса
 • Сумата на депозита + бонуса трябва да бъдат превъртяни 6 пъти преди да могат да се изтеглят. Например: Ако депозирате 50 лева, получавате Бонус 100 лева. Тогава трябва да разиграете общо (50+100) х 6 = 900 лева.
Депозит: 50 лева Бонус 100 лева Сума за превъртане: 900 лева
 • Залози на пазари с коефициент от поне 1.30 се зачитат към условията за превъртане
 • Максималната сума на залог е 100 лева. За да може да се направят залози на по-висока стойност, клиентът трябва да разполага със средства извън заключената сума. Системата автоматично ще ограничава неквалифициращи се бонус залози.

⭐️ За какво да внимавате

 • Имайте предвид, че максималната сума на Начален Бонус Спорт е 200 лева. Дори да депозирате 500 лева, вие отново ще получите 200 лева Бонус (каквато е максималната сума)
 • Трябва да изпълните условията по Бонуса в срок от 30 дни. След това, ако не сте изпълнили правилата и условията, бонусът и евентуалните печалби ще бъдат премахнати.
 • Ако използвате банков трансфер за вашия първи депозит, моля да се свържете с букмейкъра веднага щом осъществите депозита, за да Ви бъде добавен бонусът.
 • Максималната сума на залог е 100 лева. За да може да се направят залози на по-висока стойност, клиентът трябва да разполага със средства извън заключената сума. Системата автоматично ще ограничава неквалифициращи се бонус залози.

Пример: Ако клиент има заключен баланс от 150 лева и свободни 1000 лева, тогава няма да бъде възможно да се направи залог за 1150 лева и ще получи съобщение, оказващо това. В тази ситуация опциите са две – залог на повече от 100 лева от свободния баланс без ограничение на минимален коефициент или залог по-малък или равен на 100 лева на коефициент 1.30 или по-голям от заключения баланс.

Пример 2: Ако клиент има 50 лева заключен баланс и 50 лева свободен, то тогава ще може да заложи 100 лв. на коеф. 1.30 или по-голям, като печалбата ще бъде разпределена пропорционално към сумата на заключения и свободния баланс. Заключеният баланс може да се използва единствено за залози с коефициент 1.30 или по-голям, като сумата на залога не трябва да надвишава 100 лева).

 • Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиентаПри нарушаването на това правило, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да откаже залог и/или да отмени всички всички залози нарушаващи това правило независимо от изхода на срещата (включително и след нейния завършек) и/или да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.

⭐️ Плюсове и минуси на Бонуса

+На практика Winbet е единственият букмейкър, който дава 200% от депозита Начален Бонус.
+Нямате изискване за минимален депозит, за да кандидатствате за Бонуса.

-Наистина 200% е висок Начален Бонус, но все пак сумата на Бонуса е ограничена до 200 лева.

⭐️ Теглене на средствата

След като изпълните условията за превъртане на бонуса и сте верифицирали сметката си, можете да изтеглите средствата, които сте натрупали.

Това може да стане най-лесно с метода, който сте избрали за първия си депозит, както с EasyPay или Банков трансфер.

❗️ ВАЖНО: За чужденци граждани на България: С документ за временно пребиваване няма да успеете да получите сумата си. Тегления чрез EasyPay могат да се осъществят само ако сте верифицирани с международен паспорт или лична карта.

⭐️ Мнение за бонуса

С „атаката“ 200% до 200 лева Уинбет на практика дава двойна сума на това, което депозирате при вашата първа регистрация, но с уточнението, че максимумът на Бонуса е 200 лева. Реално с депозит от 50 лева, вие може да вземете 100 лева Бонус, който след това да разиграете в залози.

Офертата е доста добра, а условията за превъртане са доближаващи се до останалите букмейкъри – 6 пъти трябва да разиграете сумата на депозита и бонуса на минимални коефициенти 1.30. Bwin например изисква 7 пъти превъртане, но има и с по-малко – Ефбет иска само 3 превъртания, а Bet365 (едно). В Efbet и Бет365 обаче имате изискване за минимален депозит при отваряне на сметка – 10 лева, което при Winbet липсва.

❓ Какъв е началният бонус на Winbet?

Бонусът е 200% до 200 лева. Той трябва да бъде превъртян 6 пъти на пазари с коефициенти над 1.30.

❓ Има ли бонус код за Winbet?

Да, бонус кодът е S2020.

❓ Как мога да депозирам в Winbet?

Можете да депозирате с банкови карти, банков трансфер, ePay.bg и телефонна сметка, ако сте клиент на А1.

❓ Какви други промоции/оферти предлага Winbet?

Букмейкърът предлага персонални бонуси, както и редовни бонуси за конкретни мачове.

❓ На какъв коефициент и какъв е срокът за превъртане?

Превъртането на бонуса трябва да стане в срок от 30 дни след получаването му. Залозите трябва да бъдат на пазари с минимален коефициент от 1.30.

?? Ако имате някакви въпроси, екипът на Букмейкър Рейтинги ще се радва да Ви помогне: [email protected]

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация