Palms Bet: Въпроси и отговори

избрана статия

Как се взима бонус депозит от Palms Bet?

Palms bet се утвърди в последната година като отлична алтернатива на големите букмейкъри, които имат сериозна преднина в развитието си към настоящия момент, тъй като „Палмите“ стартираха онлайн платформата си преди малко повече от година.
избрана статия

Как се депозира в Palms Bet?

Palms bet вече повече от година е част от онлайн пространството и се превърна в реална конкуренция и алтернатива на вече наложените у нас букмейкъри. Подобно на останалите лицензирани в България платформи, сайтът разполага с отлична визия и разнообразни методи за депозит, с които да захранвате сметката си и да играете в различните секции на сайта.
избрана статия

Как се теглят пари от Palms Bet?

Palms Bet е най-новият български букмейкър на пазара с лиценз за операции на територията на страната. Компанията се опитва да пробие с иновативни промоции и много интересни предложения – безплатни залози, допълнителни печалби, увеличени коефициенти и така нататък.
избрана статия

Регистрация в Palms Bet

Palms Bet е една от най-новите платформи за онлайн залози с лиценз да оперира в България. Букмейкърът беше пуснат в интернет пространството преди по-малко от 2 години и за това време съумя да се утвърди като бързо разрастващ се проект. Въпреки че все още изостава в развитието си от преките конкуренти, с много иновации и бонуси привлича вниманието на всички фенове на спортните залози и казино в интернет. Вижте видео и инструкции как се прави регистрация в Палмс бет онлайн.
Открихте грешка?Съобщете ни
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация