до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Palms Bet: Въпроси и отговори

избрана статия

Как се теглят пари от Palms Bet?

Palms Bet е най-новият български букмейкър на пазара с лиценз за операции на територията на страната. Компанията се опитва да пробие с иновативни промоции и много интересни предложения – безплатни залози, допълнителни печалби, увеличени коефициенти и така нататък.
избрана статия

Как се депозира в Palms Bet?

Palms bet вече повече от година е част от онлайн пространството и се превърна в реална конкуренция и алтернатива на вече наложените у нас букмейкъри. Подобно на останалите лицензирани в България платформи, сайтът разполага с отлична визия и разнообразни методи за депозит, с които да захранвате сметката си и да играете в различните секции на сайта.
избрана статия

Как се взима бонус депозит от Palms Bet?

Palms bet се утвърди в последната година като отлична алтернатива на големите букмейкъри, които имат сериозна преднина в развитието си към настоящия момент, тъй като „Палмите“ стартираха онлайн платформата си преди малко повече от година.
избрана статия

Регистрация в Palms Bet

Palms Bet е една от най-новите платформи за онлайн залози с лиценз да оперира в България. Букмейкърът вече се утвърди като бързо разрастващ се проект и печели все повече доверието на клиентите. Компанията е конкурентна спрямо останалите с водещата си казино секция, иновативни бонуси и все повече изненади и за любителите на спортните залози. Вижте видео и инструкции как се прави регистрация в Палмс бет онлайн.
Открихте грешка?Съобщете ни
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация