Как да изтегля пари от Alphawin?

Стефан Ралчев
Alphawin е един от актуалните букмейкъри, който с пълно право се присъедини към останалите лицензирани сайтове за залози в България. Букито е на онлайн пазара от края на месец октомври 2021 година.

Съдържание

В този материал ще ви покажа как може да изтеглите пари от сметката си в Алфауин, какви са методите за теглене, както и някои детайли при всеки един от методите. Да започваме…

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В ALPHAWIN

Верификация на сметка

Вашето пълноправно участие в сайта на Алфуин започва от момента, в който имате активна игрална сметка. Т.е. трябва да направите в Alphawin регистрация, за да може да имате пълен достъп до всички продукти, функционалности и предложения, които предлага сайтът.

Но за да преминете към по-следващ етап от престоя в Alphawin, моят личен съвет е да верифицирате профила си веднага, след като отворите сметката си. Причините са няколко, но част от тях са, че така ще бъдете спокоен и ще си свършили работата още в началото; Може да заявите теглене по всяко време, когато имате верифициран профил; Няма да чакате, когато искате да теглите пари, за да ви проверяват…

Alphawin верификация

Ето стъпките за верификация на профила ви. Без удостоверяване на акаунта ви няма да ви позволят да теглите пари, така че е ясно – вие трябва да минете през този процес. А спазвате ли условията и изискванията, няма да ви отнеме много време.

 1. Влезте в профила си (горе вдясно в сайта)
 2. Натиснете на Моят профил
 3. Ще видите мястото Верификация, отидете на него
 4. В падащото меню може да изберете с какъв документ за самоличност да се верифицирате

алфауин верификация начало

Ето видовете документи, с които може да се верифицирате:

 • Лична карта
 • Шофьорска книжка
 • Паспорт
 • Сметка за комунални услуги
 • Други
 • Банково извлечение

Съветът ми е да стартирате изпращането на документи с Лична карта, Шофьорска книжка или Паспорт. Натиснете в полето Няма избран файл и там трябва да прикачите снимка от вашия документ.

Останалите видове документи са за допълнително верифициране, ако ви бъдат поискани на по-късен етап.

Характеристики на Alphawin теглене

💰 Лимити на теглене 30 лв
🎁 Alphawin начален бонус 100% до 200 лв
☝️ Условия за теглене на бонус 6х превъртане на 1.60 коеф.
💸 Методи за теглене банкова карта, банков превод, ePay, Easypay, FastPay, Skrill
⏳ Срокове при теглене до минути (EasyPay, FastPay); до 24 часа (Skrill, ePay); до 5 работни дни (банкови карти, банков превод)

Методи за теглене

Букмейкърът Алфауин предлага доста разнообразни методи, с които може да изтеглите пари от сметката си. Ето ги и тях:

 • Бърз банков превод
 • Обикновен банков превод
 • Дебитна/Кредитна карта
 • ePay.bg
 • EasyPay
 • FastPay
 • Skrill

Трябва да знаете, че когато верифицирате профила си и сте готови за теглене, в акаунта си ще видите единствено начините за теглене, с които вече сте депозирали преди това. Т.е., останалите няма да бъдат на ваше разположение до момента, в който депозирате пари с тях. Тогава и те ще бъдат „отключени“ за използване.

ВХОД В ALPHAWIN

Лимити и време за теглене

Минималната сума за теглене от Alphawin е 30 лева с абсолютно всички методи – без изключение. Няма значение с какво теглите, дали с банкова карта, на каса или с банков превод 30 лева е минималната сума.

Има разлика обаче във времето, за което парите ще бъдат при вас, при различните методи за теглене.

Най-бързите начини за теглене от Alphawin са с Бърз Банков превод, Изи Пей и Фаст Пей. С тези опции ще разполагате с парите си ДО МИНУТИ.

До 24 часа парите ще бъдат при вас, ако теглите с ePay.bg и Скрил.

1-3 работни дни отнема тегленето с дебитна/кредитна карта, а 1-5 работни дни ще трябва да изчакате, ако използвате Обикновения банков превод.

алфауин теглене лимити

ВАЖНО: Когато искате да изтеглите пари от акаунта си, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се верифицирате. На снимката по-долу виждате, когато профилът ви все още не е минал този процес, какво ще се покаже на екрана ви.

Теглене с Бърз банков превод

Този път подхождам малко по-различно от обикновеното, но има причина. И тя е, че ако използвате този метод, може да имате парите си буквално до минути.

ВАЖНО: Тегленията чрез бърз банков превод се осъществяват към сметки в следните банки: ДСК, УниКредит, Raiffeisen, ОББ, Пощенска банка, Първа инвестиционна банка.

В случай че твоята банкова сметка е в една от тези банки, тегленето може да се осъществи в рамките на няколко минути.

Името на титуляра на банковата сметка трябва задължително да съвпада с името на Потребителя в Alphawin.

Минималната сума за теглене е 30 лева, а максималната – 10 000 лева.

Теглене с дебитна/кредитна карта

Преминавам към стандартния и познат начин за теглене на пари – с дебитна/кредитна карта.

 1. Влезте в профила си и натиснете Моят профил
 2. След това изберете Теглене
 3. Изберете теглене с карта и следвайте инструкциите за попълване на нужните данни

Парите ще бъдат при вас в рамките на 1-3 работни дни, като името на притежателя на дебитната/кредитната карта трябва задължително да съвпада с името на Потребителя в Alphawin.

За ваше улеснение може да използвате повече от една карта в Алфауин. При Alphawin депозит или при вече правено теглене, може да запазите тази карта в системата на вашия акаунт. Така при следващ – независимо дали става въпрос за депозит или теглене, директно може да използвате тази карта без да въвеждате всички данни от нея.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В ALPHAWIN

Теглене чрез ePay.bg

Тук има няколко възможности, с които може да вземете парите си. Но трябва да стартирате от сайта на Алфауин.

 1. Влезте в профила си и отидете на Моят профил
 2. Изберете И Пей и задайте сумата, която искате да изтеглите
 3. Ще бъдете прехвърлени към системата на И Пей
 4. От тук вече може да изберете как да изтеглите парите си – през микросметка (ако имате такава) – тогава трябва да влезете с потребителско име и парола в И Пей и да довършите тегленето.
 5. Може да изберете да получите парите си на каса, като тогава ще трябва да покажете кода, който ще получите на екрана си.
 6. Може да изтеглите парите си и от банкомат.

Теглене на каса на Easy Pay

Това е още един начин да вземете парите си на каса, т.е. физически, а не онлайн.

 1. Посетете профила си и натиснете Теглене
 2. Изберете Изи Пей и въведете сумата, която искате да теглите
 3. След одобрение от страна на Алфауин може да отидете на всяка каса на Изи Пей и да вземете парите си (ще ви бъде поискано ЕГН за удостоверяване на самоличността ви.)

Теглене на каса на Фаст Пей

Още един начин за касово теглене на парите ви от Alphawin.

 1. Влезте в профила си и отидете на Теглене
 2. Изберете FastPay и изпишете сумата, която искате да вземете от профила си
 3. След одобрение отидете на каса на Фаст Пей (покажете личната си карта или друг документ за самоличност) и вземете парите си.

Теглене чрез Скрил

Тегленето чрез електронния портфейл Скрил е онлайн метод да вземете парите си от Alphawin. Хубавото при него е, че е много бърз и лесен, а и придвижва парите ви доста бързо към личната ви сметка.

 1. Посетете профила си в Алфауин и изберете Теглене
 2. Въведете сумата, която имате желание да изтеглите
 3. Ще бъдете прехвърлени към системата на Скрил, където трябва да довършите тегленето.

Вашият имейл в Скрил и Алфауин трябва да бъдат едни и същи, за да бъде успешно тегленето (същото важи и за депозита с този метод).

ВХОД В ALPHAWIN

Теглене чрез Обикновен банков превод

Приключваме с методите за теглене с обикновения банков превод, който всички познавате. Той се предлага от почти всички лицензирани букита и за него винаги твърдим, че е една идея по-бавен като процедура от останалите опции. Вероятно поради тази причина е по-малко използван, но пък е доста сигурен и на практика, ако нямате карта, винаги може да го използвате.

 1. Посетете профила си в Алфауин и отидете на Теглене
 2. Изберете Обикновен банков превод и въведете сумата, която искате да вземете от сметката си.
 3. След това попълнете данните, които се изискват, като внимавайте с IBAN и останалите важни данни (трябва да бъдат точни), за да пристигнат парите при вас.

По принцип банковият превод отнема 1-5 работни дни, но ако плащането е свързано с банкова сметка в чужбина, времето може да бъде 1-10 работни дни, така че имайте предвид и това.

Другото, което трябва да отбележа, е, че за разлика от други букита, в Алфауин при теглене с Обикновен банков превод, максималната сума е 10 000 лева. Има букмейкъри, при които максимумът например е 100 000 лева.

Теглене чрез мобилно устройство

Личното ми мнение е, че използването на мобилно устройство при теглене от Алфауин е доста по-лесно и удобно в сравнение с десктоп варианта.

Алфауин все още няма мобилна апликация, но пък има чудесна мобилна версия. Тя ви дава нужния достъп до всички процеси, включително и до всички налични опции за теглене, за които писах по-горе. Няма да се спирам в детайли за тегленето с всеки един от тях и на мобилно устройство, тъй като стъпките са едно към едно както на десктоп, така и на мобилен апарат.

Просто трябва да имате активен профил, да сте го верифицирали, след което да изберете желания от вас метод за теглене. След това следвате инструкциите (било то попълване на данни за карта, довършване на тегленето в друга система (Скрил, И Пей), или получаване на парите на ръка в Изи Пей и Фаст Пей).

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да изтегля парите си от Alphawin?

Влезте в профила си, изберете Теглене, след това желания от вас метод за теглене и следвайте указанията в тази статия.

❓ Колко е минимумът за теглене от Алфауин?

Може да изтеглите най-малко 30 лева с всеки един метод.

❓ Мога ли да взема парите си от Алфауин на ръка?

Да, може да заявите теглене на каса на Изи Пей, Фаст Пей и през ePay.bg

❓ Задължителна ли е верификацията за теглене в Алфауин?

Да, процесът по удостоверяване на профила ви преди да изтеглите пари е задължителен.

❓ Мога ли да изтегля пари от Алфауин на мобилно устройство?

Разбира се. Стъпките са абсолютно същите като на десктоп версията. Няма промяна в лимити, време и други условия.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари