Ние правим залагането сигурно

7 630 969 $ Върнати
на играчи
29879 Обработени
оплаквания
69359 Отзиви на играчи
1750000 Посетители
на месец
151 Букмейкър
ревюта
Кои сме ние и какво правим?
«Букмейкър Рейтинги» е част от международна група уебсайтове с над 10 години опит в сферата на спортните залагания. Ние съчетаваме възможностите и контактите изградени през годините, с локален подход, тук в България. «Букмейкър Рейтинги» Ви помага с онлайн залозите – подробни експертни ревюта на букмейкъри, информация за залози, новини за бонуси и промоции, спортни прогнози, отговори на въпроси и предоставяне на съвети.

 

Редовно обновяваме рейтингите на букмейкърските къщи. «БР» оценява букмейкърите според 8 отделни критерии. Крайната оценка за дадена компания отговаря на цялостната надеждност на букмейкъра, взимайки под внимание критериите, публикувани в сайта.

Имаме собствена Wiki секция, покриваща разнообразие от теми свързани със спортните залози. Чудесна начална точка за всички, които са нови в онлайн залаганията или полезен ресурс за обогатяване на знанията при опитните играчи.

Предоставяме експертно мнение в подробни букмейкър ревюта. Тук можете да сравнявате различни компании и да изберете тази, която би Ви паснала на стила на игра, предпочитанията и вкуса Ви. В ревютата ние представяме мненията на клиентите на даден букмейкър, както и всички възникнали спорове между играчите и компанията. Това са и едни от основните критерии за формирането на техния рейтинг.

Публикуваме спортни прогнози от екип, съставен от известни имена в спорта, професионални типстъри и спортисти, всеки от които експерт в своята област – футбол, тенис, хокей и др.

Ние приемаме жалби към букмейкъри и спомагаме за разрешаването на спорове, когато е възможно. Нашите сайтове са помогнали на играчи да си върнат над $2.5 млн от 2011 г. насам. Считаме, че процесът по разрешаването на даден казус трябва да бъде прозрачен и затова публикуваме всички получени оплаквания, както и пълна история на предприетите действия.

Последни новини
Нови Популярни
Решетка Списък
От начинаещ до гуру: Как потребителите на БР могат да повишат статуса си
Уебсайт новини
От начинаещ до гуру: Как потребителите на БР могат да повишат статуса си

Така вие може да се превърнете в един от най-успешните и активни наши потребители. А спрямо вашия статус печелите доверие на цялата аудитория на сайта Букмейкър Рейтинги. В зависимост от вашата активност в сайта, ще преминете по следните стъпки: Нов: Този статус получава всеки потребител, който е регистриран в Букмейкър Рейтинги, но все още не предприема никакви действия. Любител: Това е потребител, който е попълнил данните в своя профил, посочил е минимум списък на букмейкъри, в които предпочита да залага. Играч: Този статус принадлежи на потребител, който е оставил един или повече отзиви в ревюто на даден букмейкър, който се…

Условия за ползване
Общи условия и политика за конфиденциалност
Условия за ползване

Правата върху този сайт и неговото съдържание принадлежат на Букмейкър Рейтинги. Copyright © 2014 the Bookmaker Ratings. Всички права запазени.   Администрацията на сайта си запазва правото по свое усмотрение да ограничи възможността на потребителите да публикуват коментари, други съобщения и материали на този сайт и или да ограничи достъпа до сайта на определени потребители.   Администрацията си запазва правото да премахва потребителски материали на този сайт, съдържащи обиди, нецензурни изрази, поверителна информация за физически или юридически лица, препратки към други сайтове и обсъждане на действията на администрацията.   Администрацията си запазва правото да премахва потребителски материали на този сайт,…

Политика за конфиденциалност
Общи условия и политика за конфиденциалност
Политика за конфиденциалност

Букмейкър Рейтинги полага всички усилия за защита на личните данни на посетителите. Всяка информация, предоставена от посетителите на сайта, чрез използването на услугите на сайта, ще бъде използвана единствено в съответствие с тази политика за конфиденциалност. Взаимодействието със сайта става чрез защитен протокол. Регистрирайки се на сайта на Букмейкър Рейтинги, потребителят се съгласява с обработката на личните му данни. Букмейкър Рейтинги има право да промени политиката за конфиденциалност, изменяйки текста. Препоръчваме ви от време на време да проверявате тази страница, за да се информирани за актуалната политика за конфиденциалност. Чрез попълване на нашата форма за оплакване, посетителят ни предоставя следната…

Контакти

Ако имате проблем с някой букмейкър, моля, попълнете жалба във формата за оплаквания.

Ние ще се свържем директно с компанията и ще се опитаме да разрешим проблема.

“Би Ар Медиа” ООД, ЕИК 204857996, гр. София, ул. Гаврил Кръстевич, бл. 24, вх. А

Тел.: 02/958 38 24

Помощ:
[email protected]

Новини:
[email protected]

Партньорство и реклама:
[email protected]

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация