Ние правим залагането сигурно

17 729 408 $ Върнати
на играчи
47956 Обработени
оплаквания
360406 Отзиви на играчи
2471843 Посетители
на месец
1010 Букмейкър
ревюта
Кои сме ние и какво правим?
«Букмейкър Рейтинги» е международно онлайн издание, помагащо от близо 10 години на играчите в сферата на онлайн залаганията, основано от Паруйр Шахбазян през 2012 г. с първата версия на сайта на руски www.bookmaker-ratings.ru. През годините компанията помага на любителите на залозите със стотици безпристрастни ревюта на букмейкъри и разрешаване на жалби към тях, водещи до милиони върнати на играчите. Нещо повече - през 2012г. компанията участва в разкриването на инцидент свързан с уговаряне на мачове в Руската Премиер Лига (Химки - Петротрест), който привлича вниманието и на УЕФА.

Днес, «Букмейкър Рейтинги» е достъпен на четири езика, а компанията вече включва група от уебсайтове и други IT проекти в сферата на спорта, групирани под шапката на BR Lab www.brl.ru. Тук в България от 2017г. ние, българският екип, използваме опита натрупан през годините за да помагаме на любителите на спорта да се наслаждават на играта.

Публикуваме ежедневни съвети и анализи за залози на различни спортове, правени от известни експерти - от журналисти до бивши играчи, включително бившият световен шампион по бокс Николай Валуев, бившата номер 5 в тениса Анна Чакветадзе, българската футболна легенда Емил Велев и уважавани журналисти като Борис Касабов, Ники Александров и Георги Драгоев. Обновяваме нашите стотици ревюта и бонуси редовно, разглеждаме жалби и въпроси и организираме игри с награди на нашата Трибуна, която позволява на всеки потребител да участва и прогнозира. Всеки петък записваме нашия първи по рода си Подкаст, който подготвя играчите с прогнози и налични бонуси за уикенда.

«Букмейкър Рейтинги» е един от спортните IT проекти под шапката на BR Lab brl.ru, заедно с bookmaker-ratings.ru и още няколко локални портала на различни езици.

Редовно обновяваме рейтингите на букмейкърските къщи. «БР» оценява букмейкърите според 8 отделни критерии. Крайната оценка за дадена компания отговаря на цялостната надеждност на букмейкъра, взимайки под внимание критериите, публикувани в сайта.

Имаме собствена Wiki секция, покриваща разнообразие от теми свързани със спортните залози. Чудесна начална точка за всички, които са нови в онлайн залаганията или полезен ресурс за обогатяване на знанията при опитните играчи.

Предоставяме експертно мнение в подробни букмейкър ревюта. Тук можете да сравнявате различни компании и да изберете тази, която би Ви паснала на стила на игра, предпочитанията и вкуса Ви. В ревютата ние представяме мненията на клиентите на даден букмейкър, както и всички възникнали спорове между играчите и компанията. Това са и едни от основните критерии за формирането на техния рейтинг.

Публикуваме спортни прогнози от екип, съставен от известни имена в спорта, професионални типстъри и спортисти, всеки от които експерт в своята област – футбол, тенис, хокей и др.

Ние приемаме жалби към букмейкъри и спомагаме за разрешаването на спорове, когато е възможно. Нашите сайтове са помогнали на играчи да си върнат над $2.5 млн от 2011 г. насам. Считаме, че процесът по разрешаването на даден казус трябва да бъде прозрачен и затова публикуваме всички получени оплаквания, както и пълна история на предприетите действия.

Последни новини
Нови Популярни
Решетка Списък
Харесай страницата на Букмейкър Рейтинги във Facebook и спечели FIFA 21!
Уебсайт новини
Харесай страницата на Букмейкър Рейтинги във Facebook и спечели FIFA 21!

В какво се състои играта? Играта се провежда изцяло в страницата ни във Facebook. За да участвате, трябва да харесате страницата, да споделите публикацията с информация за играта и да отбележите свой приятел в коментарите. Каква е наградата? Наградата е поредното издание за PlayStation 4 на най-хитовата футболна игра в света FIFA 21 Champions Edition, чиято корица е озарена от младата суперзвезда Килиан Мбапе. Champions Edition версията на играта FIFA 21 ви дава допълнителни бонуси в Ultimate Team (най-популярния мод в поредицата) – 12 пакета с футболисти, както и звездата на корицата Килиан Мбапе „под наем“ за няколко мача. Как…

От начинаещ до гуру: Как потребителите на БР могат да повишат статуса си
Уебсайт новини
От начинаещ до гуру: Как потребителите на БР могат да повишат статуса си

Така вие може да се превърнете в един от най-успешните и активни наши потребители. А спрямо вашия статус печелите доверие на цялата аудитория на сайта Букмейкър Рейтинги. В зависимост от вашата активност в сайта, ще преминете по следните стъпки: Нов: Този статус получава всеки потребител, който е регистриран в Букмейкър Рейтинги, но все още не предприема никакви действия. Любител: Това е потребител, който е попълнил данните в своя профил, посочил е минимум списък на букмейкъри, в които предпочита да залага. Играч: Този статус принадлежи на потребител, който е оставил един или повече отзиви в ревюто на даден букмейкър, който се…

Контакти

Ако имате проблем с някой букмейкър, моля, попълнете жалба във формата за оплаквания.

Ние ще се свържем директно с компанията и ще се опитаме да разрешим проблема.

“Би Ар Медиа” ООД, ЕИК 204857996, гр. София, ул. Гаврил Кръстевич, бл. 24, вх. А

Тел.: 02/411 43 82

Помощ:
[email protected]

Новини:
[email protected]

Партньорство и реклама:
[email protected]

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P