Ние правим залагането сигурно

5 669 303 $ Върнати
на играчи
20694 Обработени
оплаквания
27626 Отзиви на играчи
1750000 Посетители
на месец
138 Букмейкър
ревюта
Кои сме ние и какво правим?

«Букмейкър Рейтинги» е част от международна група уебсайтове с над 10 години опит в сферата на спортните залагания. Ние съчетаваме възможностите и контактите изградени през годините, с локален подход, тук в България. «Букмейкър Рейтинги» Ви помага с онлайн залозите – подробни експертни ревюта на букмейкъри, информация за залози, новини за бонуси и промоции, спортни прогнози, отговори на въпроси и предоставяне на съвети.

 

Редовно обновяваме рейтингите на букмейкърските къщи. «БР» оценява букмейкърите според 8 отделни критерии. Крайната оценка за дадена компания отговаря на цялостната надеждност на букмейкъра, взимайки под внимание критериите, публикувани в сайта.

Имаме собствена Wiki секция, покриваща разнообразие от теми свързани със спортните залози. Чудесна начална точка за всички, които са нови в онлайн залаганията или полезен ресурс за обогатяване на знанията при опитните играчи.

Предоставяме експертно мнение в подробни букмейкър ревюта. Тук можете да сравнявате различни компании и да изберете тази, която би Ви паснала на стила на игра, предпочитанията и вкуса Ви. В ревютата ние представяме мненията на клиентите на даден букмейкър, както и всички възникнали спорове между играчите и компанията. Това са и едни от основните критерии за формирането на техния рейтинг.

Публикуваме спортни прогнози от екип, съставен от известни имена в спорта, професионални типстъри и спортисти, всеки от които експерт в своята област – футбол, тенис, хокей и др.

Ние приемаме жалби към букмейкъри и спомагаме за разрешаването на спорове, когато е възможно. Нашите сайтове са помогнали на играчи да си върнат над $2.5 млн от 2011 г. насам. Считаме, че процесът по разрешаването на даден казус трябва да бъде прозрачен и затова публикуваме всички получени оплаквания, както и пълна история на предприетите действия.

Последни новини
Нови Популярни
Решетка Списък
Снимки в Плейбой или да предизвикаш Путин на ринга? Обявиха коефициентите
Уебсайт новини
Снимки в Плейбой или да предизвикаш Путин на ринга? Обявиха коефициентите

Шарипова е родена в град Тараз на около 1300 километра от столицата Астана. Тя е първата казахстанска състезателка по бокс, която преминава успешно от аматьорския в професионалния бокс и в момента държи световната титла във версия IBO. Извън ринга обаче Шарипова е номинирана сред най-сексапилните спортистки в Казахстан. Но тя наистина умее да прави и шоу… Преди известно време тя предизвика за тренировка на ринга една от известните казахстански изпълнителки. А след това и балерина. По-късно боксьорката взе участие и в доста предавания, както и някои риалити формати. Така се стигна до момент, в който букмейкър обяви коефициенти кой от…

Историческа печалба от 175 милиона евро…
Уебсайт новини
Историческа печалба от 175 милиона евро…

Официалният представител на Националната лотария в Ирландия Мириам Донъхи заяви, че това е 14-та печалба за представител на Ирландия, но е рекордна за страната. Печалбата е в размер на малко над 175 милиона евро. Предишният щастливец с най-големия джакпот в Ирландия беше Долорес Макнамара от Лимерик, която спечели 115 милиона евро през 2015 година. Генералният директор на Националната лотария Дермот Грифин посъветва участниците в лотарията да проверяват билетите и ако се окаже, че са победители, да се свържат с централата на компанията. През януари семейство от Северна Ирландия – Франсис и Патрик Конъли удариха джакпот в размер на 150 милиона…

Условия за ползване
Общи условия и политика за конфиденциалност
Условия за ползване

Правата върху този сайт и неговото съдържание принадлежат на Букмейкър Рейтинги. Copyright © 2014 the Bookmaker Ratings. Всички права запазени.   Администрацията на сайта си запазва правото по свое усмотрение да ограничи възможността на потребителите да публикуват коментари, други съобщения и материали на този сайт и или да ограничи достъпа до сайта на определени потребители.   Администрацията си запазва правото да премахва потребителски материали на този сайт, съдържащи обиди, нецензурни изрази, поверителна информация за физически или юридически лица, препратки към други сайтове и обсъждане на действията на администрацията.   Администрацията си запазва правото да премахва потребителски материали на този сайт,…

Политика за конфиденциалност
Общи условия и политика за конфиденциалност
Политика за конфиденциалност

Букмейкър Рейтинги полага всички усилия за защита на личните данни на посетителите. Всяка информация, предоставена от посетителите на сайта, чрез използването на услугите на сайта, ще бъде използвана единствено в съответствие с тази политика за конфиденциалност. Взаимодействието със сайта става чрез защитен протокол. Регистрирайки се на сайта на Букмейкър Рейтинги, потребителят се съгласява с обработката на личните му данни. Букмейкър Рейтинги има право да промени политиката за конфиденциалност, изменяйки текста. Препоръчваме ви от време на време да проверявате тази страница, за да се информирани за актуалната политика за конфиденциалност. Чрез попълване на нашата форма за оплакване, посетителят ни предоставя следната…

Контакти

Ако имате проблем с някой букмейкър, моля, попълнете жалба във формата за оплаквания.

Ние ще се свържем директно с компанията и ще се опитаме да разрешим проблема.

Помощ:
[email protected]

Новини:
[email protected]

Партньорство и реклама:
[email protected]

Регистрация
Регистрация
Вход
Забравена парола?
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация