Ние правим залагането сигурно

8 087 733 $ Върнати
на играчи
32134 Обработени
оплаквания
148517 Отзиви на играчи
1750000 Посетители
на месец
409 Букмейкър
ревюта
Кои сме ние и какво правим?
«Букмейкър Рейтинги» е част от международна група уебсайтове с над 10 години опит в сферата на спортните залагания. Ние съчетаваме възможностите и контактите изградени през годините, с локален подход, тук в България. «Букмейкър Рейтинги» Ви помага с онлайн залозите – подробни експертни ревюта на букмейкъри, информация за залози, новини за бонуси и промоции, спортни прогнози, отговори на въпроси и предоставяне на съвети.

 

Редовно обновяваме рейтингите на букмейкърските къщи. «БР» оценява букмейкърите според 8 отделни критерии. Крайната оценка за дадена компания отговаря на цялостната надеждност на букмейкъра, взимайки под внимание критериите, публикувани в сайта.

Имаме собствена Wiki секция, покриваща разнообразие от теми свързани със спортните залози. Чудесна начална точка за всички, които са нови в онлайн залаганията или полезен ресурс за обогатяване на знанията при опитните играчи.

Предоставяме експертно мнение в подробни букмейкър ревюта. Тук можете да сравнявате различни компании и да изберете тази, която би Ви паснала на стила на игра, предпочитанията и вкуса Ви. В ревютата ние представяме мненията на клиентите на даден букмейкър, както и всички възникнали спорове между играчите и компанията. Това са и едни от основните критерии за формирането на техния рейтинг.

Публикуваме спортни прогнози от екип, съставен от известни имена в спорта, професионални типстъри и спортисти, всеки от които експерт в своята област – футбол, тенис, хокей и др.

Ние приемаме жалби към букмейкъри и спомагаме за разрешаването на спорове, когато е възможно. Нашите сайтове са помогнали на играчи да си върнат над $2.5 млн от 2011 г. насам. Считаме, че процесът по разрешаването на даден казус трябва да бъде прозрачен и затова публикуваме всички получени оплаквания, както и пълна история на предприетите действия.

Последни новини
Нови Популярни
Решетка Списък
От начинаещ до гуру: Как потребителите на БР могат да повишат статуса си
Уебсайт новини
От начинаещ до гуру: Как потребителите на БР могат да повишат статуса си

Така вие може да се превърнете в един от най-успешните и активни наши потребители. А спрямо вашия статус печелите доверие на цялата аудитория на сайта Букмейкър Рейтинги. В зависимост от вашата активност в сайта, ще преминете по следните стъпки: Нов: Този статус получава всеки потребител, който е регистриран в Букмейкър Рейтинги, но все още не предприема никакви действия. Любител: Това е потребител, който е попълнил данните в своя профил, посочил е минимум списък на букмейкъри, в които предпочита да залага. Играч: Този статус принадлежи на потребител, който е оставил един или повече отзиви в ревюто на даден букмейкър, който се…

Контакти

Ако имате проблем с някой букмейкър, моля, попълнете жалба във формата за оплаквания.

Ние ще се свържем директно с компанията и ще се опитаме да разрешим проблема.

“Би Ар Медиа” ООД, ЕИК 204857996, гр. София, ул. Гаврил Кръстевич, бл. 24, вх. А

Тел.: 02/958 38 24

Помощ:
[email protected]

Новини:
[email protected]

Партньорство и реклама:
[email protected]

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация