Как да изтегля пари от PokerStars

Стефан Ралчев
PokerStars е един от най-предпочитаните брандове в света. Това е благодарение на разнообразието, което предлага, добрите печалби, бонуси и високо функционални приложения за различните операционни системи.

Съдържание

Резултатът от добрата игра е печалбата и ако сте успешен играч, рано или късно ще се сблъскате с въпроса за бързото и безпроблемно изтегляне на парите си от Покерстарс. В случая няма нищо трудно за това. Изискването е да имате нужния минимум за теглене и да сте верифицирали профила си.

Всички парични транзакции в PokerStars се случват с помощта на секция Cashier или с помощта на уеб касиер (ако играете на мобилни устройства). В прозореца на касата на PokerStars можете да видите баланса си, историята на транзакциите и да попълните сметката с депозита или да направите теглене.

Етапи на теглене на пари от PokerStars

  • Отворете сайта на букмейкъра.
  • Влезте с вашето потребителско име и парола.
  • След това натискате на вашия профил и ви се отваря менюто, от което можете да изберете дали да депозирате, теглите, подробна информация за игрите, печалбите, данни за сметката ви и т.н. Там, в лявата страна ще видите и опция Каса. Изберете я и се отваря ново меню, в което трябва да изберете дали да депозирате, теглите, управлявате валутите и кой ще е методът, който предпочитате за разплащане.

Изберете теглене. Ще ви се отворят възможностите, с които можете да го направите. Те не са всички, с които можете да депозирате средства. Epay например не предлага теглене, затова чрез него можете само да депозирате. Paysafecard също не предлага теглене. Maestro и Mastercard също са от методите, с които можете само да депозирате, а не може да заявите теглене. Останалите можете да видите на сайта на букмейкъра, както и от снимката, която виждате по-долу. 

покерстарс теглене

Теглене с Visa

Можете да направите теглене с този метод, като го изберете от менюто. Условието е да сте направили поне един депозит с Visa през последните 12 месеца. Посочете сумата, която искате да изтеглите като се съобразите с минимума за този метод, който е 100 долара. Обработката на тегленето с Visa отнема около 1 час, а за да си ги получите трябва да изчакате между 3 и 10 работни дни, след като са обработени. Карти, които са издадени от американски банки към момента, не поддържат теглене от този букмейкър. Такси няма, освен, ако картоиздателят налага такива. 

❗️ ВАЖНО: Когато заявявате по-висока сума, проверете вашия индивидуален лимит. По принцип в сайта на Покерстарс лимитът е 6500 щатски долара.

Теглене с директен банков трансфер

Тази опция отново може да се ползва, ако сте направили депозити в последните 12 месеца и имате минимум за теглене 100 долара. Времето за обработка е 24 часа, а сумата ще бъде при вас от 3 до 5 работни дни след обработка на плащането. Букмейкърът няма такси за плащането, но трябва да проверите вашата банка дали има такива.

Теглене с Банков превод

Тук трябва да изберете валутата и лимита за теглене. И при този метод трябва през последните 12 месеца да сте направили депозит чрез този метод. Pokerstars не налага такси за ползване на този метод за теглене, но банката може да има такива.

Теглене с метод Skrill

Международният електронен портфейл е един от най-предпочитаните методи за теглене и депозит. Няма такси за използване на Skrill за теглене на средства от самия букмейкър, но трябва да проверите дали от тях самите. Времето за обработка е незабавно, а сумата ще е при вас до няколко минути. За да заявите теглене със Скрил важи същото условие като при предишните методи – трябва да сте направили поне един депозит чрез Скрил в последните 12 месеца. Тегленията ви ще бъдат обработени обратно към Skrill до сумата на направените депозити, от сумата на най-стария депозит със Skrill до сумата на най-последния депозит.

Теглене с Neteller

Това е също много използван вариант за теглене и депозити. Сигурен и добре защитен метод. Условието отново е да сте правили поне един депозит с този метод през последните 12 месеца. Времето за обработка за плащането е незабавно, а парите можете да си получите до няколко минути.

Теглене с Muchbetter

Това е електронен портфейл за разплащане, който е базиран на приложение. Преводите с него за безопасни и надеждни. Трябва да сте го инсталирали и да сте си открили сметка. Ако през последните 12 месеца сте депозирали с този метод, разплащането ще бъде обработено до сумата на депозитите, които сте направили от най-стария до най-новия депозит. Разплащането ще стане до няколко минути.

След това вашата заявка за теглене ще бъде изпратена за обработка и ще получите потвърждение за всяка транзакция във вашата сметка в PokerStars с писмото на вашия имейл. За допълнителна безопасност винаги проверявайте паричната транзакция, свързана с тези съобщения.

Особености при тегленето на пари от Покерстарс

  • Парите ще бъдат изтеглени в платежните системи, с които сте направили депозити. Ако сте направили няколко депозита, използвайки различни начини на плащане, първо трябва да изтеглите пари, използвайки най-новия начин на плащане и след това да преминете към най-новите методи на плащане, ако имате такава нужда.
  • Кеш аут в покер залата са на разположение само 48 часа по-късно след последния депозит.
  • Има определен списък с налични методи за депозиране / теглене за тегления от покер залата.

Това е политиката за оттегляне на PokerStars и има за цел да защити играчите на покер залата от измами, за да предотврати някакъв вид тайно споразумение между потребителите.

Обобщение

Играчите от различни страни по света виждат различни методи за депозиране / теглене на сметките си, но най-често използваните методи за теглене в PokerStars, достъпни за всички са – NETELLER, Skrill, VISA, Muchbetter и банков превод.

Обработката на сумите, необходими за тегления от PokerStars, отнема от няколко минути до няколко дни в зависимост от избрания начин на плащане. Ако възникнат въпроси относно политиката за теглене на PokerStars или някаква необходима помощ, напишете имейл до службата за поддръжка на покер залата на [email protected].

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари