Как да депозирам пари в 1xBet?

Стефан Ралчев
1XBET се утвърди в световен мащаб като един от най-големите и най-добри букмейкъри, а в последните години направи сериозен скок в развитието си. Днес компанията е спонсор на стотици футболни отбори и първенства, част от които включват Барселона, Ла Лига и Серия А, а страхотните бонуси и предложения на букмейкъра са почти невъзможни за сравнение спрямо конкурентите. Това важи и в голяма степен за методите, които можете да използвате за депозиране и теглене на вашите средства.

Съдържание

Рейтинг 3/5 Оценка на играчите 2.7/5

Бонус програма

Огромно разнообразие от пазари

Депозит с криптовалути

Единственото, от което се нуждаете, e регистрация в 1xbet – след това спокойно може да се насочите към наличните разплащателни методи, като с първия си депозит в сайта можете да вземете начален бонус в размер до 200 лева за спорт (или 1500 евро за казино и игри в сайта). В тази статия ще ви запознаем с различните методи, с които може да „захраните“ своя акаунт и да играете на сайта.

Видео с инструкции

Методи за депозит

Едва ли ще изненадам някого, но най-популярният метод на депозит в руския сайт е кредитна/дебитна карта. По този начин може да активирате безпроблемно бонуса за нов играч, а освен това може да използвате картата като част от процеса по верификация на сайта.

1xbet депозит

В 1xbet са много педантични и е хубаво преди да се „разиграете“ в букмейкъра да изпратите всички необходими документи за легитимирането на акаунта ви (лична карта, снимана от двете страни; дебитна карта, снимана от двете страни; ваша снимка, на която държите личната си карта до лицето). Това е най-сигурният начин, за да получите пълна верификация на сайта.

Руската компания предлага най-богатата гама от методи на депозит, като за български играчи възможностите са над 40, а освен това 1xbet е една от малкото компании изобщо в света, които предлагат депозиране и теглене в критовалути. Това е само едно от предимствата на букито спрямо конкуренцията. Други от тях включват:

  • Минимален депозит от 1.50 лв.
  • Никакви такси за депозит
  • Няма метод за депозиране, при който да не важат началните бонуси

Всички традиционни методи, които ще намерите на други места, са налични в 1xbet, като спрямо българските букмейкъри единственият минус е, че не можете да ползвате „EasyPay” и „Cashterminal”. Разполагате обаче с много други и разнообразни методи, включително с криптовалути, ако искате да изпробвате този вариант.

Промокод

Промокодът BR260 ви дава възможността да вземете увеличен начален бонус от 100% до 260 лева.

Банкови карти

Започваме с все още най-масовия метод за депозит. Руският букмейкър поддържа две карти за български играчи – Visa и Mastercard, като може да депозирате с всички разновидности на двете пластики. Просто маркирайте този избор от методите на депозит в сайта, изберете сумата и натиснете „Потвърди“:

Когато изберете опцията „Visa”, ще бъдете прехвърлени на страница, на която да въведете данните на картата си както следва:

  • Име на картодържателя – името, изписано на латиница на предната част на
    вашата карта.
  • Номер на картата – кодът от цифри, изписан над името на картодържателя.
  • Дата на валидност – също изписани на предната част на картата.
  • Код за сигурност на картата (CVV) – трите цифри, изписани на гърба на картата.

1xbet депозит банкова карта

При “Mastercard” директно се появяват полета, в които трябва да въведете данните си.

1xbet депозит

След като изпълните тези стъпки, сумата ще бъде на разположение за игра. Възможно е картата ви да има допълнителни защити и да бъдете пренасочени към страница, в която да въведете код, изпратен за одобряване на транзакцията на вашия телефон под формата на SMS. Въвеждате го и депозитът приключва. Минималната сума за депозит е 1.50 лв. и с двата вида карти, а максимална сума няма.

Електронни портфейли

Всички електронни портфейли, с които може да депозирате пари в 1xbet, са: Skrill, Skrill 1-Tap, Perfect Money, Epay,com, Jeton Wallet и Sticpay. Първите 2 са най-популярните в България, така че ще ви представя тях, но схемата е една и съща – въвеждате сумата и ще бъдете препратени към съответния портфейл, за да я потвърдите.

Опцията „Perfect Money” може да ви бъде изписана като „препоръчителна“, но не се залъгвайте – малко букмейкъри имат тази опция за депозит и освен ако вече нямате акаунт в този сайт, не ви е необходим за осъществяването на транзакции в руската компания.

Skrill

Маркирате тази опция, избирате сумата, която искате да депозирате, а след това избирате „Потвърди“ (ще забележите, че има „начин на плащане“ под сумата, но не е необходимо да маркирате каквото и да било). Ще бъдете отведени на страница, в която да влезете в акаунта си в „Скрил“ и да потвърдите транзакцията, влизайки във вашия акаунт.

❗️ ВАЖНО: Не забравяйте, че имейлът, с който сте регистриран в 1xbet, трябва да отговаря на имейла, който ползвате за Skrill.

1xbet депозит скрил

Skrill 1-Tap

Изпълнявате същата процедура, но с тази разлика, че след първия ви депозит чрез опцията „1-tap”, повече няма да се налага да влизате в акаунта си в Skrill, за да потвърдите транзакцията, а директно, избирайки тази опция и въвеждайки сумата, тя ще се отразява в игралния Ви баланс.

И в тези случаи минималната сума на депозит е 1.50 лева.

Платежни системи

Този вид метод предлага 3 варианта за потребителите на руския букмейкър: Neteller, EcoPayz, Payeer. Първите два са познати на българската аудитория, докато третият е по-непознат и повече набляга на търгуването с криптовалути.

Neteller

Избирате тази опция, след което въвеждате потребителското си име и защитно ID, след което ще бъдете прехвърлени към страница, на която да влезете в акаунта си и да потвърдите транзакцията:

Минималната сума на депозит с този метод е 3.91 лв.

1xbet депозит нетелър

EcoPayz

Депозитът и с тази опция е лесен. Изберете сумата, която искате да депозирате (минимум 1.50 лв.), след което потвърдете. Ще бъдете прехвърлени на страница, на която да влезете в акаунта си и да одобрите транзакцията.

Payeer

Много удобна опция, особено ако имате акаунт там, но не само. Изберете тази опция, въведете сумата и потвърдете. Ще бъдете препратени към страница, на която да одобрите транзакцията. Ако изберете да платите чрез профила си в сайта на „Payeer”, ще трябва да влезете в него и да потвърдите.

Ако изберете да платите с биткойн или друга криптовалута, ще получите уникален линк, на който да изпратите съответната криптовалута, която сте избрали. Минималната сума през акаунта в “Payeer” е 1.50 лв., но ако изберете криптовалута, то минималният депозит е 25 долара или еквивалента в българска валута.

1xbet Депозит

Интернет банкиране (epay.bg)

Българският онлайн портфейл е сравнително лесен метод, който в българските букмейкъри предлага 4 различни начина, по които да депозирате пари, но в 1xbet е възможно само през интернет.

От менюто с опциите за депозит изберете „ePay”, въведете сумата и кликнете „Продължи“. Автоматично ще бъдете прехвърлени в система, която е „захранена“ от Skrill, но въведете потребителския си профил в epay.bg и кликнете „продължи към EPAY”.

Оттам избирате с кое средство да платите (микросметка, карта по подразбиране, друга карта), въвеждате потребителското си име и парола и натискате „вход в ePay”. След това остава само да потвърдите депозита от профила си. Минималната сума е 1.50 лв.

Предплатени карти (PaySafeCard)

Единственият метод от изброените дотук, които имат комисионна, която обаче е наложена от самата компания (4.54%). Минималната сума на депозит иначе е 1.50 лв. Изберете този метод за захранване, въведете сумата и ще бъдете отведени на страница, на която да напишете имейла, с който сте регистрирани в сайта на компанията. Оттам ще трябва да въведете 16-цифрения си пинкод, за да влезете в профила си и да потвърдите плащането.

Банков трансфер (Rapid Transfer)

Това е опция, която е част от гамата на Скрил. Реално представлява плащане с банков трансфер от вашата сметка в банката, на която сте се доверили, но за целта трябва да я въведете във вашия акаунт в „Скрил“. Традиционната опция „банков трансфер“ не е налична, а при условие че Ви е необходим акаунт в Skrill, няма смисъл да използвате тази опция.

Криптовалути

Една изключително любопитна опция, на която може да разчитате да депозирате средства чрез криптовалутните портфейли, които имате. Системата поддържа 25 начина за плащане с криптовалута, като са включени най-известните парични единици от този вид: Биткой, Етереум, Лайткойн, Байткойн и много други.

Депозитът е много лесен: изберете опцията, която предпочитате; потвърдете, че сте наясно с факта, че компанията не носи отговорност, ако объркате криптовалутата, която ще изпратите на компанията (например: ако изберете Биткойн, трябва да изпратите само биткойн, а не друга валута); копирайте кода и го поставете във вашия криптовалутен портфейл, който ще използвате за транзакцията. От профила си въвеждате сумата на депозит и потвърждавате.

1xbet криптовалути депозит

Повечето методи нямат минимална сума на депозит, а ако имат такава, тя е маркирана в полето, от което взимате линка за плащането.

❗️ ВАЖНО: За да е по-лесно депозирането, а и тегленето с криптовалута, използвайте сайта crex24.com (линкът „създайте профила си за по-малко от 5 минути“ води към сайта). Той е доверен за 1xbet и гарантира за успешното депозиране и теглене.

Депозит през мобилно устройство

1xbet разполага с мобилна версия за всички операционни системи, но начинът, по който протича процеса по депозиране, е идентичен:

1xbet депозит криптовалути плащане

Това са всички налични начини за депозиране на средства в сайта на 1xbet. Както сами се убедихте, стъпките са много лесни за изпълнение, а методите обхващат почти всички начини, по които сме свикнали да захранваме игралните си акаунти в България. Руският букмейкър е и идеално място за хората, които се занимават с криптовалути, защото представя широка гама от валути, с които може да се играе в сайта на компанията. Именно това е и най-големият плюс на 1xbet,com.

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да депозирам пари в 1xbet?

Тук можете да видите видео и снимки с инструкции как да депозирате в 1xbet от всички ваши устройства.

❓ Какви са методите за депозит в 1xbet?

Методите за депозит са чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, Skrill, Epay, Jetton, Sticpay, както и множество възможности за депозит с криптовалути.

❓ За всички методи на депозит ли важи началния бонус в 1xbet?

Началният бонус е валиден при всички методи на депозит.

❓ Каква е минималната сума за депозит в 1xbet?

Минималната сума за депозит е 1.50 лева.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари