Прогноза за краен изход

Какво е прогноза за краен изход?

Феновете на спортните залози имат изключително разнообразие от възможности. С развитието на онлайн букмейкърите и желанието им в конкуренцията да предлагат нови и нови опции за клиентите си, съществуват всевъзможни опции за залози. Разнообразието от пазари е ясно - налични са стотици варианти, както на познати и популярни, така и на по-малко познати пазари. Когато правите залог обаче, имате няколко възможности - да залагате на краен изход, на полувреме, за определен игрови интервал (0-15 минута, 15-30 минута и т.н.) Същото се отнася и за прогнозите. Има футболни прогнози за краен изход, футболни прогнози за голове (И Двата отбора да отбележат гол), футболни прогнози за картони, футболни прогнози за корнери, футболни прогнози, включващи в себе си различни видове Хендикап, Мултиголове, Голмайстори и т.н. Всички прогнози за краен изход съдържат в себе си прогнози за краен изход на конкретното събитие, което се прогнозира. Тези футболни прогнози се различават от прогнозите например за Двата отбора да отбележат гол или от конкретни футболни прогнози, които се отнасят към количество/брой голове - било то Над/Под, Отбор да отбележи, Голове през Първо/Второ полувреме и т.н.

Какъв може да е крайният изход от един мач?

Тук смятам, че няма нужда от дълго обяснение - какъв може да е крайният изход на един мач. Това е изходът след изтичане на редовното време (може да има продължения), което трябва да се изиграе. Най популярните прогнози и съответно футболни залози за краен изход са свързани с трите възможни знака за краен резултат на футболни мачове, а именно 1Х2 (победа на домакина, равенство, победа за госта). Знаете, че съществува и варианта Двоен шанс, който също е сред най-популярните варианти за залог на краен резултат. Основната разлика, когато играете Двоен шанс, е възможността да разполагате не с един, а с два знака в своя полза. Двойният шанс може да бъде три вида - 1Х, Х2 и 12. Виждате, че тук използвате два знака вместо един. Така имате още по-голям шанс да спечелите, тъй като на практика разполагате с два от трите възможни знака. НО... сами се досещате, че за да имате това предимство, има нещо друго, което не е във ваша полза. Това е коефициентът. Ставките за Двоен шанс са много по-ниски от тези за един знак. Например: Ако единицата е оценена на 2.00, Х - 3.30, 2 - 3.50, а вие играете Двоен шанс. Двойният шанс 1Х ще бъде горе долу 1.33, Двоен шанс 12 (победа за единия или другия отбор) ще е горе долу 1.40, а Двойният шанс Х2 ще има стойност около 1.65. Коефициентите при Двойния шанс са ниски, но пък аз лично го предпочитам именно заради по-голямото сигурност, имайки на моя страна два от трите знака за краен изход. Залог на краен изход може да бъде и Точен резултат. Всички букита предлагат възможности да за спортни залози на Точен резултат, като дори има опция за резултат само през първо полувреме или през второ полувреме.

Къде да играя краен изход?

Може да играете мачове с пазари за краен изход във всеки един лицензиран букмейкър с български лиценз. На практика това е един от най-често използваните залози, който е в основата на бетинг индустрията. Така че ако решите, може да използвате безплатни футболни прогнози на нашия сайт и ако ви харесат, да направите вашия избор, залагайки на краен резултат. Едва ли може да се каже кой е букмейкърът с най-високи коефициенти, но ще ви кажа моето мнение именно относно ставките. Защото в крайна сметка един сайт за залози може да се води №1 по отношение коефициентите за краен изход (1Х2), друг да е добър в ставките за Над/Под голове и т.н. За мен обаче Бет365 и Betano са два от лидерите на пазара и си заслужава да им обърнете внимание. Ако трябва да избирате от българските букита, бих ви препоръчал Sesame, защото има доста добри коефициенти, заедно с Palms Bet. Единствено Bwin леко изостава в стойността на ставките спрямо конкуренцията, но пък има много пазари, които може да намерите само там. Моето лично мнение е и предпочитание поне към този момент води към един от сравнително новите букмейкъри на пазара- Betano. Коефициентите са много добри, разнообразие от пазари, опцията 0% марж на някои събития, опцията Създай залог (тук тя е под името Bet Builder), Кешаут и други страхотни възможности. Но това не означава, че останалите букита са лоши, напротив - ясно е, че Бет365 предлага изключителен Кешаут, Създай залог е перфектен, ставките също са доста добри. Така че имате достатъчно възможности да играете. Сезам също предлага опцията 0% марж на някои събития, Създай залог, Кешаут и доста добри коефициенти (дори на някои пазари по-високи от тези в Бетано).

Прогнози за краен изход

В Букмейкър Рейтинги всеки ден може да намерите безплатни футболни прогнози на краен изход. В това число влизат футболни прогнози за пазарите, които се отнасят към крайния изход на дадено събитие (1Х2, Двоен шанс и т.н.) Нашите футболни прогнози с внимателно подбрани коефициенти са предварително анализирани. Експертите ни старателно проверяват статистика преди мачовете, състояние на отборите, форма, отсъстващи футболисти, исторически справки и т.н. Със сигурност няма как да бъде гарантирано, че нашите футболни прогнози ще бъдат на 100% сигурни, но пък може да ви гарантираме друго - опитваме се да бъдем максимално прецизни при изготвяне на нашите обосновани футболни прогнози.

Вижте други прогнози

Подтверждение подписки
Удачно подписался!

Мы отправили вам письмо с подтверждением на указанный е-мэйл. Всего один клик для активации подписки на новые прогнозы. Будь всегда в теме :)

Круто, теперь все новые прогнозы будут приходить к тебе на указанный е-мэйл. Будь всегда в теме :)

Хочешь отписаться?

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах на этот вид спорта на ваш электронный адрес.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P