Нагоре
Този букмейкър е с оценка близка до черния ни списък. Некоректен е и не го препоръчваме!
Съдържание
Оценка на БР : 2/5
Пазари преди мач: 4/5
Пазари на живо: 4/5
Коефициенти: 4/5
Удобство на плащане: 3/5
Поддръжка: 4/5
Бонуси и промоции: 4/5
Технологичност: 4/5
Отзиви: 5 Бонуси: 200 лева Депозит / теглене: 10 лв / 10000 лв
Мобилни версии: Въпроси: 0 Жалби: 1 Поддръжка

Съдържание

🗣 Отзиви

1.4/5
Надеждност
1/5
Удобство на плащане
1.4/5
Пазари преди мач
1.8/5
Поддръжка
1/5
Пазари на живо
1.4/5
Бонуси и промоции
1.2/5
Коефициенти
1.4/5
Димитър Димитров Нов съм
1/5
Nikolai Petrov Нов съм
2.3/5
Теодор Казанджиев Нов съм
1/5

🔑 Регистрация и верификация в Sportingwin

Регистрация в Sportingwin

Стартът на вашия престой в букмейкъра започва с Sportingwin регистрацията ви.

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В SPORTINGWIN

 1. На централно място в сайта ще видите бутона за вход “Нов клиент”, а до него и “Вход”, когато вече имате съществуваща сметка.
 2. Ето и бързите стъпки, за да отворите нова сметка в сайта: Въведете вашия имейл
 3. Въведете паролата си
 4. Повторете паролата си
 5. Изберете валутата (лев/евро)
 6. На втората страница от формата за регистрация трябва да въведете всички оставащи данни.
 7. В последните три графи може да въведете по ваш избор ограничение на депозитите си – дневно, седмично и месечно. Накрая маркирате полето, че сте съгласни с всички условия и натискате бутона “Нов клиент”.

sportingwin регистрация

🎁 Бонуси и промоции в Sportingwin

Със сигурност едно от най-важните и значими неща в оценката на един букмейкър е какви бонуси и оферти предлага на своите клиенти. Букмейкърът SportingWin държи изключително високо ниво макар и да е съвсем нов на пазара. Запознайте се с най-важните Sportingwin бонуси на букито.

 

ВЗЕМИ БОНУС В SPORTINGWIN

Начален Бонус Спорт

Началният Бонус в секция Спорт на SportingWin бонус код е в размер на 50% до 200 лева. Важното е, когато се регистрирате в сайта, да изискате бонуса преди да депозирате. В противен случай бонусът няма да бъде начислен към вашата сметка. По-важните детайли около получаването и превъртането на бонуса са:

 • Минимален депозит в размер на 10 лева.
 • Трябва да разиграете 5 пъти получения бонус + депозита, за да може да заявите теглене.
 • За превъртането са валидни единични и множествени залози На Живо с общ коефициент не по-нисък от 1.60
 • Имате 30 дни, за да изпълните условията по офертата.

sportingwin начален бонус спорт

100% до 100 лева Бонус Отменен Залог при резултат 0:0

Бонус, която в някои букмейкъри може да намерите под формата на Кешбек. Но тук офертата е постоянна, като важи за мачове от следните първенства – Англия (Висша лига), Испания (Ла Лига), Германия (Бундеслига), Италия (Серия „А“), Нигерия (Висша лига), Франция (Лига 1), Португалия (Примейра лига), които завършат при резултат 0:0.

Бонусът е в размер на 100% до 100 лева размерът на вашия депозит.

 • Поставете минимален залог от 50 до 3000 евро.
 • Залогът трябва да бъде единичен и на минимален коефициент 1.80 .
 • Трябва да поставите залога преди началото на мача.

Ако мачът, на който сте заложили завърши при резултат 0:0, букмейкърът връща 100% от залога ви. Имате период от 7 дни, за да изиграете кешбек-а, който ще ви бъде предоставен в рамките на 3 дни след уреждане на залога.

sportingwin бонус губещ залог

➕ Плюсове и минуси на Sportingwin

Плюсове:
Има валиден български лиценз
Добри бонуси за нови и регистрирани клиенти
Огромно разнообразие от събития
Pinnacle секция с високи коефициенти
Минуси:
Няма мобилно приложение
Липсват някои разплащателни методи

📄 Ревю на Sportingwin

2/5
Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 05.03.2024 от Стефан Ралчев

Букмейкърът Sportingwin е един от най-новите сайтове за спортни залози на българския пазар. Компанията официално получи валиден и актуален лиценз от Национална агенция за приходите (НАП) на 29.07.2022 година. Всъщност, първите индикации за появата на букито на българския пазар бе от средата на месец ноември 2020 година.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В SPORTINGWIN

Тогава в различни специализирани медии бе тиражирана информация, че компанията е подала искане за български лиценз и е в процес на изчакване. Една от последните стъпки за получаване на разрешението бе „да“ от отдел „Електронен одит“ към НАП.

Характеристики на SportingWin

💰 Минимален залог 0,20 лева
🎁 Начален бонус от SportingWin 50% до 200 лв
💵 Минимален депозит 10 лв, 50 лв (банка)
☝ Макс. брой залози във фиш 20
💰 Максимална печалба 100 000 лева (50 000 евро)

Дизайн и структура на Sportingwin

Сайтът на Спортингуин ви посреща с доста познати цветове и сравнително познат дизайн заради присъствието на компанията преди години на българския пазар (преди 2014 година). Тогава букмейкърът се казваше Sportingbet и бе доста популярен сред българските потребители. 

В момента Sportingwin на практика ви посреща с абсолютно същия цветови бранд – тъмно синьо в съчетание с червено върху светло синята лента в най-горната част на сайта. Единствената разлика с предишното лого – това на Спортингбет, бе, че окончанието BET е заменено с WIN.

 Лесен дизайн ви очаква – традиционно горе вдясно са местата за Вход/Регистрация, а до тях и опцията да смените езика (български/английски). 

Основната част от десктоп версията е заета от Събитията На Живо, които са към този момент. Вляво е менюто, което съдържа всички видове спортове (и Live събитията).

Когато цъкнете върху Спорт, тогава изгледът леко се променя, тъй като на основно място са селектирани Топ мачовете за следващите 1-2 дни (зависи от количеството на такива срещи, периодът може да е по-кратък.) 

Вляво отново е менюто със спортовете, но има и опцията Днес (с календарче) в същото меню вляво. Когато го натиснете, на основната част на страницата се показват абсолютно всички събития за деня. С падащо меню може да изберете събитията от даден спорт за днешния ден.

sportingwin review изглед и дизайн

Продукти в Sportingwin

Към този момент sporting win залага основно на два продукта, а твърде вероятно е и така да продължи след официалния си старт – Спорт и На Живо.

В основата на бранда са спортните залози, като прави впечатление, че сайтът залага доста на тениса. Основната част на десктоп версията в раздел Спорт е разделена на две половини – Футбол и Тенис.

 

ВЛЕЗ И ИГРАЙ В SPORTINGWIN

 

Вече преминах през Секция На Живо, която ви дава възможност за залози на Лайв събития от изключително разнообразие от спортове. Когато изберете дадено събитие, имате възможност да преминете през няколко различни опции за показване на информация за това събитие. Можете например да дадете Общ преглед и тогава ще получите списък на всички Live събития от всички спортове.

Ако зададете опцията Изглед на събитие, получавате инфо от конкретно събитие. Опцията Multi View ви дава опция вие да „добавите събитие“, което искате да следите.

Има хубав Календар и Резултати, които може да използвате като база данни за предстоящи събития, както и като статистика за изминали такива.

Грешно изписване на SportingWin

Букмейкърът е често изписван грешно като спортингвин и съответно спортингвин казино. 

Виж повече Затвори
Характеристики на букмейкъра
Пазари преди мач
4/5
Пазари на живо
4/5
Коефициенти
4/5
Удобство на плащане
3/5
Поддръжка
4/5
Бонуси и промоции
4/5
Технологичност
4/5

⚽️ Спортни залози в Sportingwin

Букмейкърът SportingWin посреща любителите на спортните залози с изключително разнообразие от спортове. Сравнявайки букитата на пазара, тук наистина може да откриете истинско богатство от видове спортове, на които да залагате.

Само бегъл поглед на разнообразието от спортове е достатъчно, за да изградите ясна представа за какво става въпрос. Разбира се, че започваме опциите от традиционните футбол, баскетбол, тенис, волейбол, хокей на лед. Продължаваме обаче със залози на бейзбол, хандбал, крикет, ММА, футзал, снукър, водно поло, голф, колоездене, алпийски ски, шах.

 

ВЛЕЗ И ИГРАЙ В SPORTINGWIN

 

Стигаме обаче и до супер находката – залози върху събития, свързани с популярни ТВ шоу и риалити формати (Х-Фактор, танцувални предавания и други) или т.нар. Специални залози (на политка, бизнес и т.н.) Може да прогнозирате например Коя ще е следващата страна, която ще напусне ЕС, както и да направите залог за Изборите в САЩ, Турция и други страни.

Меню за залози в Sportingwin

Ако използвате десктоп варианта на СпортингУин, ще намерите спортовете в лявата част на екрана ви, подредени във вертикална последователност. Имате възможност в менюто вляво в рубриката Любими да съберете вашите любими събития, първенства или спортове и така да следите вашата селекция с приоритет. Под Любими на мястото Топ лиги ще намерите водещите първенства.

В средата са разположени актуалните събития за деня в близките няколко часа, както и детайли за конкретното събитие, ако изберете такова.

Има Търсачка, която отново е в менюто вляво и аз лично я използвам изключително често. За разлика от Търсачките в някои други букита, тук тя наистина работи. При въвеждане (на латиница) на някое име, Търсачката изкарва всички резултати с името, което сте въвели. Давам пример с United и ви излизат мачове на Манчестър Юнайтед, Уест Хям Юнайтед, Аделаида Юнайтед, ДЖЕФ Юнайтед и т.н.

За жалост търсачката не „вади“ резултати, ако въведете Англия, Германия, Италия и т.н. (мачовете от конкретното първенство). А тук ще получите резултати, свързани със самата дума Англия – мачове на националния тим или събития на Англия в други спортове, НО и ако има Специални залози. Например, ако въведете England, ще получите резултати за Следващия уволнен мениджър в Англия…

sportingwin спорт

Как да направя залог в Sportingwin

Залогът и оформянето на вашия онлайн талон в Sportingwin става много бързо и лесно, по подобие на абсолютно всички останали букита.

 1. Избирате желаното от вас събитие
 2. Маркирате го (натискате върху пазара, който сте си избрали)
 3. Вашият избор се пренася вдясно на екрана ви
 4. След като приключите с избора на събития, ще видите крайният общ коефициент
 5. Изберете сума за залог и я изпишете в полето Залог
 6. Натиснете Постави залог и сте готови

Към този момент букмейкърът Спортингуин не е обявил максималната печалба, но в Правила и Условия на сайта е записано, че компанията „Определя максималните печалби на една колонка (сингъл или повече от една срещи) за различните събития и ги обявява на сайта.“

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В SPORTINGWIN

Фиш на Sportingwin

Дясната част на екрана е мястото за вашия фиш и залог. Структурата на секция Спорт е изключително опростена и е много лесна за работа, така че няма да имате никакви проблеми.

 

sportingwin фиш

Коефициенти в Sportingwin

На снимката, която виждате, сравняваме коефициентите на SportingWin с 3 от водещите букмейкъри на пазара. В дясната част най-отгоре са ставките, които предлага Bwin, отдолу Winbet и накрая Palms Bet. Както виждате, СпортингУин се държи достойно спрямо далеч по-опитните конкуренти, като разликата е минимална – в някои случаи коефициентите на SportingWin са по-ниски, но има пазари, чийто ставки превъзхождат конкурентите.

sportingwin коефициенти

Залози На Живо в Sportingwin

Естествено, че букмейкърът предлага и залози На Живо. Тях ще намерите в отделна секция в хоризонталното меню на сайта, ако сте в десктоп варианта му. Може да подредите лайв събитията си, както пожелаете, когато изберете конкретен спорт, а след това първенство/състезание. Не пропускайте възможността да се възползвате от високите коефициенти и доста интересни пазари, които предлага букмейкърът. В тази насока още в самото си начало той е доста развит и моето мнение е, че превъзхожда доста сериозно българските си конкуренти.

Пряко предаване в Sportingwin

За съжаление към този момент няма излъчване На Живо на събитията, но вдясно на екрана има графика и статистика за развитието на срещата. Със сигурност в този компонент букито може да се подобри.

спортингуин на живо

Pinnacle в Sportingwin

Спортната секция на СпортингУин се различава с нещо уникално от своите конкуренти – секция Pinnacle, която се отличава с високи коефициенти, ниски маржове и високи лимити.

Според букмейкъра, те имат договорка да използват функционалностите на Pinnacle, който е спортна борса с над 20 години опит.

Можете да правите залози в Pinnacle директно чрез сайта на SportingWin и да се насладите на високите ставки на букмейкърската борса от Кюрасао.

Pinnacle в SportingWin

🎰 Казино в Sportingwin

Прави впечатление, че секция Казино е доста развита и на нея брандът ще залага изключително много за в бъдеще. Все още няма Начален Бонус за тази секция, но с течение на времето е твърде възможно компанията да приветства новите си клиенти с хубави промоции. До момента в Секция sportingwin kazino може да селектирате някои възможности, които дава сайтът.

Видове игри в Sportingwin

Ако сте на десктоп вариант на СпортингУин, с леко скролване надолу ще видите движещия се слайд с различни секции. В него са „Видео слотове“; Strech Games; Класически слотове, Топ слотове и т.н.

А по вертикала надолу в платформата се зареждат самите игри, които първо може да опитате да играете без реални пари, за да разучите правилата. Чак след това може да направите депозит и да атакувате слотовете.

sportingwin казино

Доставчици на игри в Sportingwin

Между слайда и самите слотове, ще видите секцията „Доставчици на игри“.

При кликане върху някой от провайдърите, излизат игрите, които разработва, което е още едно улеснение във ваша полза.

Ето и кои са всички доставчици на игри в sportingwin казино:

 • BETCONSTRUCT
 • NETENT
 • WAZDAN
 • 1X2 NETWORK
 • PLAYSON
 • SPADEGAMING
 • TOM HORN
 • FUGASO
 • PRAGMATIC PLAY
 • HACKSAW
 • BF GAMES
 • NOLIMITCITY
 • REELNRG
 • RED RAKE
 • THUNDERKICK
 • APOLLO GAMES
 • BOOMING GAMES
 • PG SOFT
 • PLAY’N GO
 • SKYWIND

Други продукти от SportingWin

Платформата предлага интересни възможности не само за любителите на спортните залози или казино игрите. Със сигурност брандът ще търпи положително развитие от тук нататък с навлизането на българския пазар, но дори и сега се вижда сериозният заложен потенциал. В секция Казино може да намерите разнообразие не само от казино игри. Компанията предлага още:

 • Видео покер
 • Други игри (Дартс, Риболов)
 • Лотарийни игри (Бинго, Кено)
 • Игри на маса (Casino Holdem Poker, Sic Bio)
 • Рулетка (Европейска, Американска)
 • Игра на 21
 • Блекджек

sportingwin казино игри с карти

💰 Методи за плащане в Sportingwin

Депозит в Sportingwin

Sportingwin bg не разполага с широка палитра от методи за депозит и теглене. Към този момент букмейкърът предоставя възможност за депозит в български лева или евро.

Естествено, започваме с един от най-лесните начини да депозирате средства в профилите си – с банкова/кредитна карта. Депозитите стават незабавно, а при тегленията времето е като при всички останали букмейкъри – минимално.

 

ДЕПОЗИРАЙ В SPORTINGWIN

 

Няма комисиони или някакви такси при използване на банкови карти за зареждане на акаунтите ви.

Ето с кои опции на този етап може да депозирате средства в акаунта си:

 • Дебитна/Кредитна карта
 • EasyPay

Теглене от Sportingwin

ВАЖНО: Спортингуин уточнява, че „Всички тегления ще се придвижват към сметката, от която са направени депозитите. Тегленията ще се правят само на името на и към регистрирания притежател на сметката.“

Максималната сума за теглене е 100 000 лева или еквивалент в друга валута. Тегления на суми над 10 000 лева може да наложат допълнителна организация над определения срок, посочен за дадения метод.

Може да изтеглите вашите средства от игровата сметка със следните методи:

 • Дебитна/Кредитна карта
 • EasyPay
Депозит Теглене
Сума Време Комисиона Сума Време Комисиона
от 10 до 5000 незабавно 0% от 30 до 10000 0%
от 10 до 5000 незабавно 0% от 30 до 10000 0%
от 10 до 4000 от 30 до 10000

📲 Ревю на Sportingwin мобилни приложения

Много добра мобилна версия на сайта на Спортингуин. Дори бих казал, че е удоволствие да боравите с тази версия в сравнение с настолната версия на десктоп, която като че ли е леко разпиляна и ще ви трябва малко време, докато свикнете с изгледа.

На мобилната версия най-отгоре имате мястото за Вход/Регистрация, а надолу в Секция Спорт получавате предстоящите събития. Много УДОБНО е бутончето ДНЕС, което филтрира събитията за деня, за да не ги търсите в различните менюта.

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В SPORTINGWIN

 

Горе вдясно на синята лента е менюто, което играе роля на навигация към смяна на секциите и езика (български/английски), както и води към Бонусите.

Видовете спортове са подредени в хоризонтална движеща се лента/слайд в средата на екрана ви, а точно над нея по подобие на десктоп версията, са изкарани някои от най-интригуващите предстоящи събития.

Секция На Живо е същата, каквато виждате в настолната версия на сайта, основната част от екрана ви е заета от събитията На Живо, като може да избирате събития от различни видове спортове.

 

sportingwin мобилна версия

⚙️ Наличие на раздели и приложения

Web
Mac
Спортни продукти
Спорт
eSports
Виртуален спорт
Казино
Ротативки
Казино
Казино на живо
Игри с умения (skill games)
Игри
Услуги
Регистрация
Депозит
- Българска версия - Мобилна версия

🌍 Езици на сайта

АнглийскиАнглийски
БългарскиБългарски

💵 Валути

Евро
Щатски долар
Български лев

📩 Поддръжка в Sportingwin

Букмейкърът е достатъчно надежден в това отношение. Към момента разполага с два начина за поддръжка и обслужване на клиенти.

 • По имейл – За всички запитвания от страна на потребителите може да използвате имейла – [email protected], като посочвате вашето име и номер на акаунт. Ако искате да подадете жалба относно услугите на уебсайта, може да изпратите имейл на [email protected].

Иначе поддръжката на Спортингуин е повече от добра, като вашите въпроси, запитвания или жалби ще бъдат разгледани в рамките на максимум 24 часа, ако пишете по имейл.

Може да използвате и имейла [email protected].

 • По телефон – Телефонът за връзка е +44 752 064 0701

Не забравяйте, че жалби или въпроси може да изпращате и на нашия сайт Букмейкър Рейтинги в секция Помощ.

 • Чат – най-бързата, надеждна и своевременна опция, ако искате да се свържете с отдела по обслужване на Sportingwin. Чатът за връзка с клиентите работи 24/7 в денонощието и е на ваше разположение за всякакви въпроси, отправяне на казуси, запитвания и проблеми.
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Телефон
~1-3 мин
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
~30 мин
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Чат на живо
-

🔒 Надеждност

Приема Букмейкър Рейтинги
като посредник
В сайта Букмейкър Рейтинги няма
представители на компанията
Отношение към спекуланти:
Поставя ограничения

🧾 Лицензи на Sportingwin

⚖️ Жалби към Sportingwin

(1: 0/ 0/ 1/ 0/ 0)
Задържано изплащане - 1282 EUR SportingWin - 11 Апреля 2024
след предоставянето от моя страна на всички поискани документи ми бе отказана верификация на игралният ми профил поради ...
Виж повече
11.04.2024
Друго - 2200 BGN SportingWin - 29 Ноември 2022
Здравейте - изключително съм разочарован от един от новите букмейкъри спортингуин.Сайта ми блокира сметката с 2200 лева ...
Виж повече
Игнорирани 29.11.2022

🔙 История на рейтинг на Sportingwin

05.03.2024
Рейтинг SportingWin понижен от 4 до 2
15.02.2021
Букмейкърът SportingWin е добавен в ревюта

ℹ️ Информация за компанията Sportingwin

Sportingwin е регистрирана търговска марка на „Ес Би Ентъртейнмънт“ ООД (ЕИК 206366995) с адрес на управление гр. София 1729, жк Младост 1А, бул. „Александър Малинов“ No 31, сграда Кампус Х, дружество което е организатор на хазартни игри онлайн.

SportingWin
Малта Luxe Pavilion, 2nd Floor, Diamonds International Building, Portomaso, St.Julians, STJ4010, Malta
0035627449232
Неизвестен
2018
Неизвестен

✅ Нашата оценка за Sportingwin

Sportingwin е прекрасно място за любителите на спортните залози. Няма как да не останете доволни от разнообразието от видовете спортове, на които може да докажете вашия професионализъм, знания, а и късмет, разбира се…

Началният Бонус, както и всички останали бонуси за регистрирани клиенти, са на ниво. Букмейкърът се е постарал да привлече вниманието и интереса на спортните маниаци със стотици пазари на едно събитие, включително възможностите за залози на тъчове, спасявания, засади и т.н.

Има възможности за залози на електронни спортове, както и на виртуални спортове, както и Специални залози (политика, шоу програми, ТВ и риалити формати, различни конкурси.)

Без никакво съмнение с течение на времето Спортингуин ще добавя още стойност в онлайн платформата си – вероятно мобилно приложение и пряко предаване с картина на събития (които липсват към този момент.)

❓ FAQ / Често задавани въпроси

Как да се регистрирам в SportingWin?

Влезте в сайта на букмейкъра от линка в това ревю и натиснете бутона „Register“. Въведете електронна поща, парола и промоционален код и натиснете бутона за продължаване. След това попълнете всички ваши данни и завършете регистрацията.

Има ли промокод за SportingWin?

Към момента няма промокод за букмейкъра. Очаквате скоро наличието на такъв,

Какъв е минималният депозит?

Минималният депозит в SportingWin е 10 лева.

Какви Бонуси предлага SportingWin?

Букмейкърът предлага Начален Бонус Спорт 50% до 200лева и 100% до 100 лева бонус отменен залог при 0:0.

Коментари (1)
За да избегнете проблеми, Ви препоръчваме да използвате букмейкъри с рейтинг 4 или 5!
За съжаление не можем да ви препоръчаме «»
Пренасочваме ви към
които предлагат по-добри възможности и разглеждат жалбите (ако има такива) от нашите играчи
Вход / Регистрация
P