Прогнози със Създай залог

Какво представлява опцията Създай залог

Функцията Създай залог стана абсолютен хит в последната може би една година и малко повече. Мнозина от нас, любителите на спортните залози, я откриха като изключителна възможност за високи печалби, а и повишаване на адреналина. Опцията създай залог е налична в почти всички букмейкъри, които разбира се, ще разгледам малко по-долу в тази статия. Функцията Създай залог най-просто представлява възможност за комбиниране на няколко пазара от едно и също събитие. Ако сте по-опитни в занаята, си спомняте, че съвсем доскоро подобно нещо не бе възможно - тоест, да играете няколко пазара от един и същи футболен мач например. Сега обаче това е напълно достъпно, благодарение на опцията създай залог. Тоест, тук говорим за възможността да комбинирате Краен изход + Над/Под голове + Брой корнери + Голмайстор + Гол/гол и т.н. от един и същи мач, като съответно всеки прибавен пазар може да увеличава коефициента на залога ви. Може да срещнете функцията Създай залог и под други наименования в зависимост от букмейкъра, който използвате. Един от вариантите и Bet builder (бет билдър), както например е наименованията на функцията създай залог в Бетано. При останалите лицензирани букита в България името е именно Създай залог, което само по себе си дава обяснение каква е същината на опцията.

Кои букмейкъри предлагат Създай залог (bet builder)

Бет365 създай залог

Стартирам с един от лидерите на световния хазартен пазар и не случайно. Функцията Създай залог като че ли бе преоткрита за любителите на спортните залози именно благодарение на Bet365. В Бета, както наричат букито на разговорен език, опцията носи това име - Създай залог. Тя е налична за огромен брой спортни събития и то не само футболни, а и тенис, баскетбол и други. Освен това, може би още по-примамливата новина на Бет365 стана превърналият се в почти обичаен бонус преди почти всеки уикенд, когато сезоните са в разгара си. Както добре знаете, не всички потребители получават бонус безплатен залог, но повечето - да. И така с получените 10 лева (това е обичайният размер на бонуса) потребителите правят Създай залог, търсейки високи коефициенти в преследване на супер високи печалби... Максималният брой селекции в един Създай залог тук е 12.

Бетано bet builder

Още един букмейкър, който предлага опцията Създай залог. Само че в Бетано тя носи името Bet builder (бет билдър). Бетано дава възможност да добавите 4 различни Bet builder залози и да ги комбинирате с други залози. Смея да твърдя, че опцията Bet Builder на Betano е един от най-добрите на пазара и съперничи до голяма степен с този на Бет365. Именно двата букмейкъра са водещи по този показател. Бетано позволява да правите Bet Builder на събития На Живо (пиша го, защото някои букита - ще ги спомена по-долу, не позволяват тази възможност). Максималният брой селекции на Създай залог тук е 7.

Bwin създай залог

Международният букмейкър също предлага опцията Създай залог, но искам да отбележа, че не на всички събития. Тези събития, които имат такава възможност, са видими, тъй като има оранжева плочка с надпис Създай залог. Странно, но по някакъв начин явно спрямо избор на букито доста събития нямат Създай залог, въпреки че и доста събития предлагат тази опция. Възможността не е налична за мачове На Живо. Максимално може да съберете 10 селекции от едно събитие.

Winbet създай залог

Българският букмейкър също предлага тази опция. Първоначално я имаше в платформата, след това при смяната на дизайна изчезна, а сега пак е налична. Хубавото е, че може да правите Създай залог и На Живо.

Sesame създай залог

Още един български лицензиран букмейкър, който ви дава възможността да правите Създай залог. Тук обаче имате шанс да се възползвате от опцията само Преди мач, но не и На Живо.

8888 създай залог

Пореден български букмейкър, който има български лиценз и предлага опцията Създай залог. Пазарите, които може да комбинирате, не са никак малко. Създай залог обаче е наличен САМО преди събитие, но не и На Живо.

Betway създай залог

макар че този букмейкър изостава сериозно в присъствието си на българския пазар, а има български лиценз, също предлага тази възможност. Бетуей предлага bet-builder както преди мач, така и На Живо, което не е никак лоша опция за онези от вас, които залагат в букито. Както може би забелязвате, има някои липсващи букмейкъри, които не предлагат Създай залог. Говорим за букита, които имат български лиценз. Става въпрос за Палмс Бет и Алфауин, които все още не са внедрили тази опция в платформите си.

Налични пазари за опцията Създай залог

Вече сте наясно в кои букмейкъри може да се възползвате от опцията Създай залог. Като цяло обобщението е, че повечето букита с български лиценз имат тази функция, което е добра новина за всички нас. Въпросът е какви пазари може да комбинирате с тази опция. Ясно е, че повечето пазари при всички сайтове за залози горе долу се припокриват. Има малки разлики, но ще ви дам някои примери по-долу, за да се ориентирате за масовите налични пазари, които може да комбинирате в Създай залог.
 • Резултат
 • Двоен шанс
 • Общ брой голове (тук включва различни вариации на Брой голове, включително Над/Под 2,5 гола)
 • Гол/Гол
 • Първо полувреме/Краен резултат
 • Точен резутат
 • Най-резултатно полувреме
Бетано добавя към тези опции още няколко, които според мен са супер добри и аз лично се възползвам от тях. Част от тях са КАРТОНИ и КОРНЕРИ:
 • Краен резултат + Брой голове (Над/Под)
 • Хендикап
 • Голмайстор
 • Корнери Над/Под
 • Картони Над/Под
В Bwin има интересни пазари освен гореспоменатите, които са свързани с Отбор, като например:
 • Отбор суха мрежа
 • Първи отбор да отбележи
 • Последен отбор да отбележи
 • Отбор с Най-много корнери
Уинбет залага сериозно на полувремената с отделни пазари за всяко полувреме, като например:
 • 1 полувреме Отбор брой голове
 • 2 полувреме Хендикап
 • 2 полувреме Първи гол
 • 2 полувреме Точен резултат
 • Мултирезултати

Плюсове и минуси при функцията Създай залог

+Комбиниране на няколко пазара от едно и също събитие +Постигане на висок коефициент само от едно събитие +Възможност за използване на функцията дори и в събития На Живо -Ако един пазар от Създай залога не излезе, целият фиш е губещ

Защо предпочитам да играя Създай залог?

Няма да скрия, че съм един от огромните почитатели на функцията Създай залог. Тази опция е огромно предимство за всички нас - поне това е личното ми мнение. Една от причините е, че по този начин мога да направя залог на едно и също събитие, включващо различни пазари. В Бет365 например имаме право да съберем от едно и също събитие до 12 селекции, а това е изключителна възможност да опитаме както професионализма си, така и късмета, защото при 12 селекции печалбата би била огромна (зависи какво залагаме все пак.) Другото основно предимство на функцията Създай залог е, че няма нужда да търсим увеличаване на коефициента, посредством други събития. Можем спокойно да си изберем само едно събитие, както аз самият правя много често и да залагаме само на него. С тази функция можем да достигнем достатъчно висока ставка и без да се налага да добавям събития в права колонка... За мен Бет365 си остава лидер за функцията Създай залог, макар че веднага до него или може би на едно ниво поставям Бетано. Не знам дали за вас е изненада, но съм доста очарован от опцията и в Bwin, тъй като съм я изпробвал многократно. Имате доста варианти сред букитата, за да опитате късмета си. Успех. Вижте всички футболни прогнози
Подтверждение подписки
Удачно подписался!

Мы отправили вам письмо с подтверждением на указанный е-мэйл. Всего один клик для активации подписки на новые прогнозы. Будь всегда в теме :)

Круто, теперь все новые прогнозы будут приходить к тебе на указанный е-мэйл. Будь всегда в теме :)

Хочешь отписаться?

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах на этот вид спорта на ваш электронный адрес.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P