По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Стойност на бонуса
300 лева
Превъртане
Срок за превъртане
15 дни

Букмейкърът SportingWin приветства своите нови клиенти с изключително интересен Начален Бонус в секция Спорт. Той е в размер на 100% до 200+100 лева.

ВАЖНО: Играчът трябва да активира Бонуса преди депозиране! В противен случай бонусът ще бъде анулиран.

Как да взема Начален Бонус Спорт от SportingWin

 1. Създайте своя акаунт в SportingWin
 2. Потвърдете акаунта си
 3. Отидете на страницата с бонусите и активирайте своя бонус за първи депозит 100% до 200+100 лева.
 4. Депозирайте (минималната сума за депозит е 20 лева)
 5. Вашият Бонус ще бъде добавен към сметката ви автоматично.

Как да превъртя бонуса

 • Трябва да разиграете 6 пъти получения бонус, за да може да заявите теглене.
 • Докато изпълнявате условията по превъртане на бонус сумата, трябва да залагате само на акумулатори/комбо залози.
 • Минималният брой селекции в акумулатора трябва да бъде 3 (три) селекции, като поне една от тях задължително трябва да бъде с минимален коефициент 1.50.

Пример: При бонус от 50 лева, трябва да превъртите 6х50=300 лева на залози тип права колонка от по 3 мача (като минималният коефициент поне на един от тях трябва да бъде 1.50). Максималната сума на печалбата от първия депозит е 1000 евро. Суми над тези няма да могат да бъдат теглени и ще бъдат заличени от акаунта ви.

За какво да внимавате

 • Имайте предвид, че разполагате с 15 дни, за да изпълните условията по офертата. След този период от време бонусът и евентуалните натрупани бонус средства ще бъдат анулирани.
 • Внимавайте за коефициентите в комбо залога, докато превъртате бонус сумата – поне един от тях трябва да бъде с минимален коефициент 1.50.
 • Всеки играч може да използва спортния бонус само веднъж. Няма да можете да изтеглите бонуса или сумата на депозита, докато не бъдат изпълнени условията за залагане.
 • Ако играчът има активни бонуси, не е възможно да активирате друг.

Плюсове и минуси на Бонуса

+Получавате Бонус още преди да сте депозирали
-Висок начален депозит – 20 лева

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Офертата на SportingWin е хубава, тъй като можем да я причислим към високите в сравнение с останалите конкуренти. Повечето условия са традиционни и напълно познати за играчите. Различава се обаче с това, че трябва да активирате бонуса преди да депозирате. Към отрицателните щрихи можем да констатираме високият начален депозит – 20 лева. За сравнение повечето букита имат изискване за първи депозит 10 лева (Ефбет и Bwin), Winbet и Palms Bet дори нямат минимален депозит, а руските Betwinner, 22bet и 1xBet искат първи депозит в размер на 1 евро (2 лева). Броят превъртания на бонус сумата са нормални (шест), като тук подходът на букито е превъртането да става в залози тип акумулатори. Тук по-различното е, че Betwinner например изисква минимум 3 събития в акумулатора да са с минимален коефициент 1.40, докато Sportingwin намалява до само една селекция от акумулатора да е с минимална ставка 1.50.

Най-добрият бонус за Вашата страна
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация