Прогноза за гол/гол

Какво означава Гол/гол

Ако сте любители на футболните залози, няма как поне веднъж да не сте опитвали от един от най-популярните пазари, който според мен е в Топ 3 на залозите. Става въпрос за т.нар. пазар Гол/Гол, който в някои букмейкъри може да намерите с името Двата отбора да отбележат. Лично моето мнение и наблюдение е, че в Топ 3 за залози влизат Краен изход (1Х2), Под/Над голове (във всичките му разновидности) и именно пазара Гол/Гол, който е супер предпочитан от любителите на залозите. Самото наименование ви подсказва какво търсим тук с пазара Гол/Гол или както още се нарича Двата отбора да отбележат. В мача ни трябват голове и от двата тима и нищо повече! Наистина абсолютно нищо друго не ни интересува освен двата съперника на терена да си вкарат по един гол и спокойно може да оградите залога ви като печеливш. Пазарът е доста опростен и няма кой знае какви специфики или подводни камъни, които може да са неясни.

Как работи залогът за Гол/Гол?

Вече споменах в увода какво означава пазара Гол/Гол или Двата отбора да отбележат. Ако сте заложили на този пазар, се нуждаете от минимум по едно попадение от двата отбора на терена. И залогът ви е печеливш. В абсолютно всички лицензирани букмейкъри в България има опцията Гол/Гол (Двата отбора да отбележат). Като заедно с тази възможност може да изберете и Двата отбора да отбележат - НЕ. Тоест, единият от двата отбора да НЕ вкара гол (да реализира само единият.) Ако при Гол/Гол печелите, когато има по един гол от двата отбора, при обратния пазар - Двата отбора да отбележат - НЕ, печелите, когато вкара само единият отбор. Може да търсите втората възможност в случаите, в които според вас играе фаворит срещу по-слаб противник, за когото считате, че няма да се разпише в мача. Много често аз лично търся такива мачове в моите футболни прогнози, тъй като винаги има фаворит, който спокойно може да НЕ допусне гол във вратата си. Наясно сте, че във всяко едно първенство има силни тимове, които рядко допускат попадения и в зависимост от противника, може да се възползвате именно от пазара Двата отбора да отбележат - НЕ. Пазарът Гол/Гол на някои места се съкращава като ГГ, а когато имаме пазар Двата отбора да отбележат - НЕ, тогава може да срещнете и формулировката Гол/Няма гол.

Защо залозите за гол/гол са толкова предпочитани?

Лично аз предпочитам да играя Голове, както се нарича на разговорен език, поради една важна и основна причина. А тя е, че по този начин избягвам от всякакви други пазари или притеснения как ще завърши даден мач. Търсейки голове било то в моите футболни прогнози за днес или въобще когато правя футболни прогнози гол гол единствената ми цел е да намеря такава среща, в която смятам, че този пазар ще бъде изпълнен. Имам следния подход при избирането на такива двубои, в които търся голове и от двата отбора. Търся по-равностойни противници, от които очаквам да отбележат. Избягвам фаворитите срещу по-слабите тимове, защото тук има опасността фаворитът да спечели без да допусне гол (този подход пък е добър, когато играете пазара Двата отбора да отбележат - НЕ). Но за онези от вас, които играят Гол/Гол, по-добре е да намерите такива мачове, в които смятате, че съперниците са горе долу равностойни и очакваме да отбележат. Друго предимство е, че на практика може да спечелите без да се налага да чакате края на мача. Защото хипотетично имаме следния случай - играли сме Гол/Гол и двата тима си разменят голове до 5-ата минута. Залогът ви е печеливш още на секундата без да чакате нищо друго.

Къде да направим залог на краен резултат и двата отбора да вкарат гол?

Залозите за голове в мачовете са изключително разнообразни, но почти всички букмейкъри предлагат в сайтовете си различни комбинации. Става въпрос за комбиниране на Гол/Гол или Гол/Няма гол плюс някакъв друг пазар - например Краен изход и т.н. Някои букита предлагат директни подобни пазари, като например Бет365, Бетано, Bwin, Winbet, Palms Bet, Sesame и други. С директен залог може да играете Отбор да победи и Двата отбора да отбележат - ДА/НЕ. В този случай сами се досещате, че може да се възползвате от по-високи коефициенти, защото на практика имате два пазара (от една страна прогнозиране на крайния изход, а от друга страна и Гол/Гол или Гол/Няма гол.) Може да комбинирате Краен изход и Голове и чрез функцията Създай залог или Бет Билдър, която се предлага от почти всички букита. Тогава просто маркирате пазара за Краен изход, след това маркирате и пазара за Гол/Гол или Гол/Няма гол и общият коефициент е налице (може да продължите да добавяте още пазари в Създай залога.) Има още комбинации за други пазари заедно с Гол/Гол. Един от тях например е Двата отбора да отбележат и Над/Под 2,5 гола (головете може да варират - 1.5 гола, 3.5 гола, 4.5 гола и т.н.) Може да намерите пазара Гол/Гол конкретно за Първото или Второто полувреме, както и например Само единият отбор да отбележи или Само другият отбор да отбележи. Коефициентите горе долу са близки до пазара Гол/Гол или Гол/Няма гол. Вижте други прогнози
Подтверждение подписки
Удачно подписался!

Мы отправили вам письмо с подтверждением на указанный е-мэйл. Всего один клик для активации подписки на новые прогнозы. Будь всегда в теме :)

Круто, теперь все новые прогнозы будут приходить к тебе на указанный е-мэйл. Будь всегда в теме :)

Хочешь отписаться?

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах на этот вид спорта на ваш электронный адрес.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P