Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #11 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Podcast-11

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №11 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Започваме с песента, написана и композирана от великия Андрю Лойд Уебър „Don’t Cry for Me Argentina“ впоследствие изпята от купища изпълнители, сред които остава емблематично изпълнението на Мадона от средата на 90-те години. Отиде един от най-великите, за мнозина най-божествения футболист в историята Диего Армандо Марадона. Гениален и в същото време играещ си с живота всеки ден Дон Диего бе олицетворение на магията на футбола за няколко поколения фенове по цял свят. Тъжна седмица изпратихме, след като в България се простихме с един от емблематичните футболни треньори Никола Спасов, с великия железен войник на Славия Димитър Ларгов, който бе и президент на българския футболен съюз, както и с патриарха на българския баскетбол, както го нарекоха – Симеон Варчев.

А на футболния терен между пандемията от Коронавирус българските отбори в Лига Европа отново катастрофираха. ЦСКА загуби в жестока мъгла от Йънг Бойс с 0:1, а Лудогорец нямаше абсолютно никакви аргументи срещу Тотнъм и записа поражение с 0:4 в Лондон. За съжаление букмейкърите се оказаха прави в преценката си да поставят и двата тима в ролята на аутсайдери. Двойката за Йънг Бойс в мача с ЦСКА варираше около 1.72 – 1.76, докато „червените“ дори не успяха да стигнат до равенството, стигащо до коефициент 4.00. В двубоя Тотнъм – Лудогорец чудо не се случи и ставките от 1.08 – 1.10 напълно се оправдаха.

 

Посрещам отново моя колега Мартин Георгиев, с който и този уикенд ще обърнем внимание на най-интересните предстоящи мачове и ще ви информираме за най-добрите бонуси и промоции от букмейкърите.

-Мартине, привет, когато букмейкърите говорят, и боговете мълчат, ако мога да перифразирам това изречение… Не се случи чудо за двата български отбора в Европа…

-Мартин Георгиев: Така е. Смятам, че в седмица, в която се простихме с Дон Диего, едва ли има какво да коментираме при представянето на нашите отбори. Не знам какво са видели феновете по телевизора от мача на ЦСКА заради мъглата, за да говорим за този мач. А за Лудогорец – аз всяка седмица повтарям, че в отбора се изгуби тръпката в сравнение с предишния състав. Лудогорец нямаше никакви аргументи срещу Тотнъм, който според мен дори не се напрегна в мача.

Мач на Седмицата

В Мач на седмицата избрахме с теб дербито на Пловдив между Локомотив и Ботев. Срещата е в събота от 18:00 часа на Лаута без публика. Смятам, че в каквато и форма да са двата отбора, на което и място да са в класирането, дербито на Пловдив е такова съперничество, което винаги трябва да бъде уважавано. Какво предлагат букмейкърите преди мача?! Локомотив Пловдив е тотален фаворит в двубоя – 1.55 за единица срещу 5.50 за двойка в Bwin България – Обзор и Отзиви. Останалите букмейкъри дават приблизителни ставки – 1.55 – до около 1.70 в Ефбет например, но двойката варира дори и над 5.50.

-Мартине, смяташ ли, че Локомотив Пловдив е толкова изявен фаворит с оглед коефициентите и какво по-интересно може да извлечем от този двубой за залог.

-Мартин Георгиев: По информация от медиите в Локо Пловдив всички са на линия, но според мен в тима ще се усети липсата на Бруно Акрапович – Христо Крушарски е арогантен и според мен ще настане масова чистка на футболисти, които бяха докарани по време на босненския наставник. Абсолютен паритет в последните 6 мача между двата тима – като истинско дерби! Ботев спечели първия мач през сезона с 2:0, въпреки че Локо беше фаворит. Ботев няма взета точка като гост през сезона, вкарвайки средно по 1 гол на мач далеч от дома и допускайки цели 3. Само веднъж през сезона Локо е повеждал през първото полувреме у дома, затова си мисля, че и сега ще има реми до почивката.

Прогнозата ми е за Х на полувреме на ставка от 2.20 в Bet365.

-Искам да обърна внимание на нашите слушатели, че вероятно много малко подобни дербита дори и в Европа са с толкова изравнена ститистика. В момента двата тима имат 111 мача, от които Ботев 40 победи, Локомотив – 39. Головата разлика е 132:130 за Ботев само заради последната победа с 2:0 през лятото, когато канарчетата поведоха с една победа пред градския си противник.

-Спомням си едно дерби 2009 година, тогава треньор на Ботев Пловдив беше ексценричният Енрико Пичоне. Ботев беше в състав с някакви доведени 10-11 италианци и почти нито едно познато име. Нямаше победа в дербито от 3 години и спечели с 1:0. След мача се разрази жестоко меле, като и до днес си спомням как Дани Кики тогава в Локомотив Пловдив заби знаме на Локо в центъра на стадиона на Ботев. Намеси се култовият вратар Лилчо Арсов и боят прерасна в меле. Парадоксът е, че през този сезон през есента на 2009 година Ботев спечели с 1:0, а по време на зимната пауза бе изваден от „А“ група заради дългове и други нередности. Но активът на Ботев бе 1 победа, 4 равенства и 25 загуби (много от които след това служебни заради изваждането), но единствената победа бе над Локомотив Пловдив… ) Припомням всичко това, защото това може би беше един от най-слабите отбори на Ботев в последните 15-20 години, но победи Локомотив. Не знам дали в момента това е възможно, но за този мач моят съвет е оставете класирането настрана.

Моята прогноза за двубоя е Над 2,5 гола за коефициент 1.91 от Bwin.

Изненада на Седмицата

А сега нека преминем към „Изненадата на седмицата“. Миналата седмица Мартин усети мача, но не в пълната му степен. Той прогнозира 1Х и Над 2,5 гола на Тотнъм – Манчестър Сити, като двойният шанс беше ОК, но головете се оказаха малко, тъй като шпорите спечелиха с 2:0. Което пък направи моята прогноза за неговия мач вярна – прогнозирах, че в срещага ще има Под 2,5 гола. В моята изненада на седмицата опитах пореден „Х“ в Италия на Верона – Сасуоло. Сасуоло обаче леко започва да ми лази по нервите и записа нова победа с 2:0.

-Този отбор ще бъде основна тема и в следващите минути, нали така, Мартине?!

-Мартин Георгиев: Сасуоло продължава да е един от 3-те тима в Серия А без загуба – 5 победи и 3 равенства в първенството досега Тимът не е допускал гол в последните си 3 срещи и като цяло има 4-тата най-добра защита в лигата. Освен това, заедно с Интер, “неровердите” са вкарали най-много голове в първенството. Сасс вкарва поне по 2 гола в 6 от последните си 7 срещи Интер не се представи добре срещу Реал, който имаше много отсъстващи. Тимът има само 1 победа в последните си 6 срещи и то срещу Торино, където изоставаше с 0:2. Въпреки това, в последните си 10 срещи в Серия А като гост, нерадзурите нямат загуба. Интер е допуснал най-много голове от топ 6 отборите в Италия, а победи Сасуоло само веднъж в последните 6 срещи между двата тима – в голов трилър през миналия октомвври Капуто, Берарди и Бога ще причинят трудности на колебливата защита на Интер. Конте е ходещ мъртвец, който не знам дали ще оцелее края на сезона. Залагам на 1Х на коефициент от 2.10.

-СТЕФАН РАЛЧЕВ: Моята изненада този път е от Испания на двубоя Реал Сосиедад – Виляреал. Опитвам с Х за коефициент 3.55 от Betwinner. Отново залагам на моята логика срещу успешна серия на тим от класата на Реал Сосиедад. Не подценявам тима, но не ми се струва нормално, ако разбира се, не си Лестър, което се случва веднъж на половин век, да нижеш победа след победа и да водиш в първенство, в което има далеч други отбори, които би трябвало да са на твое място. Тимът от Сан Себастиян обаче има 6 поредни победи в Ла Лига! и е лидер в класирането и с оглед на безумно слабите Барселона и Реал Мадрид нищо чудно да мечтае за нещо повече този сезон.

Виляреал обаче в 11 мача във всички турнири няма загуба – за последно падна на 27 септември от Барселона. Жълтата подводница се справя блестящо и в Лига Европа, като е начело в своята група с 10 точки. Всъщност, и двата тима имаха гостувания в Европа. Реал Сосиедад пътува за мач с АЗ Алкмаар, завършвийки 0:0, докато Виляреал гостува на Макаби Тел Авив и направи 1:1.

За феновете на картоните добавям, че в 9 от последните 10 мача между двата тима е имало 4 или повече картони.

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод.

Седем души регистрираха успеваемост 3 от 4, която е достатъчна, за да участвате в жребия за наградата. Този път това са Стефан Димитров, Бисер Б (4/4), Радина Николова, Светослав Робев, Димитър Михайлов, (4/4), Пламенка Христова и Кристиян Димитров. Поздравления за всички тях, като някои от тези участници дори бяха безпогрешни с 4/4 в прогнозите. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Бисер Б.

Моля, нека Бисер Б се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук групата, за да получи наградата си.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев

Челси – Тотнъм – Х
ЦСКА – ЦСКА 1948 – 1
Наполи – Рома – Х
Валенсия – Атлетико Мадрид – Х

Мартин Георгиев

Челси – Тотнъм – Х
ЦСКА – ЦСКА 1948 – 1
Наполи – Рома – 1
Валенсия – Атлетико Мадрид – 2

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Мартине, благодаря ти за експертното мнение. Надявам се да сме били полезни на нашата аудитория.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

За предстоящия уикенд Bwin ви дава възможност вземете Бонус в размер на 50% до 40 лева след направен минимален депозит от ваша страна в размер на 20 лева. Промоционалният период е до 3 декември в 23:59 часа. При депозита трябва да използвате Бонусен код, който ще намерите в промо офертата в Букмейкър Рейтинги. Чудесна оферта за предстоящия уикенд и изобилието от спортни събития.

Букмейкърът Palmsbet ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Промоцията е свързана с двубоя Наполи – Рома. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя. Ако има двама или повече клиенти правилно прогнозирали точния резултат и минутата на първия гол в мача за победител ще се счита потребителят, който първи е дал своята прогноза.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Безплатен Залог в размер на 10 лева Всеки ден до 6 декември. Условието е да направите минимален депозит в размер на 50 лева. Безплатният Залог важи само за секциите Спорт и На Живо. Депозирате минимум 50 лева и взимате подарък 10 лева под формата на Безплатен Залог.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P