В очакване на Евро 2020: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате един по-специален епизод на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги.

podcast-euro2020

Остава точно една седмица до старта на европейското първенство по футбол. Както знаете, то трябваше да се проведе миналото лято, но заради световната пандемия, бе отложено с една година. Така, сега на 11 юни еврошампионатът ще бъде открит, като той ще се проведе, както бе планиран по идея – в няколко града в Европа по случай 60-годишнината на Европейското първенство, което бе миналата година.

Преди да се впуснем в детайли в днешния подкаст, искам да приветствам моя колега Мартин Георгиев, с когото цял сезон бяхме заедно и се опитвахме да ви помагаме не само в прогнозите, но и на различни теми, свързани със залозите или любимите ви отбори.

Този път нашият сценарий е доста по-свободен, така че е ред да ви кажа кой е победителят от нашия последен епизод на Подкаста от редовния сезон от играта „Кръстосан огън“. Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия последен епизод за сезона. Този път само 2-ма от вас регистрираха успеваемост минимум 3 от 4 и участваха в жребия за наградата.

 

Четете футболни прогнози за Евро 2020 в Букмейкър Рейтинги

След изтегления жребий, видео от което може да намерите в групата ни във Фейсбук, за победител бе определен Юлиян Ценков. Наградите се изплащат в Палмс Бет, така че моля Юлиян Ценков да се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България.

–––––––––––––––––––––––––-

Остава ни да направим и рекапитулация на това, което свършихме с Мартин през сезона откъм финансова гледна точка. Знаете, че през пролетта въведохме финансово измерение на нашите прогнози в отделните рубрики. И така с натрупване искахме да видим кой къде ще бъде след края на сезона. Ако бяхме така цяла пролет, както миналият епизод – щеше да бъде супер, защото и двамата завършихме на плюс – Мартин на +36.20 лева, а аз на +13.70 лева. Мартин имаше 4 познати прогнози, а аз – 3. Така или иначе победител в нашата мининадпревара с Мартин е Мартин, който в генералното си класиране излезе на +90.40 лева. Което е перфектен резултат и ако сте следвали неговите прогнози, сте на доста солидна печалба в зависимост от това колко пари залагате. Ние избрахме да залагаме по 10 лева на прогноза. Аз съм на загуба от -105.90 лева. Като цяло добър старт, но последва срив в прогнозите ми и логично изпаднах в червената зона.

–––––––––––––––––––––––––––

И сега вече е ред на същината на нашия по-специален епизод на Подкаста – Евро 2020.

Определихме 4 основни теми, по които да говорим и да дадем нашите дългосрочни прогнози.

Кой ще спечели Евро 2020?

Португалия – @ 9.20 Betwinner – Мартин
Франция – @ 5.40 Winbet – Стефан

Кой ще стане голмайстор на Евро 2020?

Ромелу Лукаку – @ 9.00 Betwinner – Мартин
Килиан Мбапе – @ 9.00 Betwinner – Стефан

Приятната изненада на Евро Евро 2020?

Турция – да достигне до четвърфинал @ 3.60 Winbet – Мартин
Дания – да играе четвъртфинал – @ 2.34 Winbet – Стефан

Неприятната изненада на Евро 2020?

Германия – да се класира на 3-то място в групата @ 4.50 Betwinner – Мартин
Португалия – да се класира на 3-то място в групата @ 2.80 BetwinnerСтефан

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P