Последни кръгове в Топ първенствата: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #36 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №36 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги.

cover-ep36И така, настъпи моментът, в който водещите първенства в Европа приключват. В повечето шампионати този уикенд ще се изиграят последните кръгове. На места е доста интересно – в Испания и Франция например титлата все още не е узаконена. На други места пък борещите се за евротурнирите и особено за оцеляване в елита не са ясни. Така че ни предстои повече от вълнуващ уикенд.

У нас ЦСКА спечели Купата на България, след като победи Арда на финала и остават още няколко мача от първенството. Дали ще има изпадащи… още не се знае, но тази тема вече я дъвкахме достатъчно. Кръг преди края на се знае ще има ли изпадащи, кои ще влязат в „А“ група, ще има ли баражи и т.н.

Мой гост е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев и е време да се залавяме за работа.

-Мартине, здравей. Приключват първенствата, но за разлика от други години, дори в последния кръг в някои шампионати наистина е интересно до края?

Нека преди да стартираме обаче да видим какво направихме в миналия епизод като успеваемост. Къде на шега, къде не толкова – добре, че свършиха първенствата. В последните кръгове се представихме не особено добре. В миналия епизод аз имам 1 точна прогноза за победата на Ювентус срещу Интер с коефициент 2.15. Мартин не успя да се поздрави с успешна прогноза, но все пак се задържа в зелената зона на финансите си в генералното класиране. Той е на +54.20 лева, а аз вече съм на -119.60 лева…

А сега нека преминем към рубриката

 

Мач на Седмицата

Този уикенд има доста интересни мачове, в които са замесени отбори, борещи се за различни цели. В Италия избрахме да обсъдим Аталанта – Милан, тъй като двубоят е пряко свързан с участието и на двата тима в евротурнирите през есента и по-конкретно в Шампионската лига. Тук идеята е, че Ювентус, който гостува на Болоня, също претендира за Топ 4. Ако Милан загуби или дори завърши наравно, а Юве спечели, Милан остава извън Шампионската лига. А ако Аталанта загуби и дори и Ювентус да победи, двата тима ще завършат с равни точки, но в преките двубои Аталанта има предимство и така ще се вмъкне в Топ 4, а Старата госпожа ще остане навън…

-Марто, може ли тук да очакваме Аталанта да не се напъва особено много при положение, че е сигурен за Топ 4 и така да прецака Ювентус. И то точно Юве, от който само преди няколко дни загуби финала за Купата на Италия?

За дербито в Италия букмейкърите дават следните ставки, които са доста интересни и доказват това, което казах преди малко. Въпреки че Аталанта е по-напред в класирането, прави поредния си силен сезон… Милан е фаворит. Уинбет дава 2.55 за победа на Аталанта срещу 2.44 за Милан, Палмс Бет дава 2.60 за Аталанта срещу 2.50 за росонерите, Bwin също фаворизира Милан с 2.45 срещу 2.55 за домакините от Аталанта.

И тук стигаме до нещо интересно – пазара Гол/Гол. Ето това е доказателство колко ниски могат да бъдат пазарите, когато играят два силни отбора и двубоят е дерби. Ставките варират около 1.34 до в най-добрия случай 1.46 в Палмс Бет.

-Стефан Ралчев: И така моята прогноза за този мач е Х2 и Под 3,5 гола за коефициент 2.55 от УинБет БГ

-Мартин Георгиев: Моята прогноза за двубоя е Над 1,5 гола за Милан за коефициент 1.77 от Betwinner

  • Аталанта не могат да излязат от топ 4, но могат да завършат на 4-тото място ако загубят срещата. Момчетата на Гасперини трябва да са бесни от загубения финал срещу Ювентус преди няколко дни
  • Богинята няма загуба обаче от началото на март в първенството и е в серия от 6 поредни победи у дома в калчото
  • Милан е вкарал поне 2 гола в 22 от последните си 24 гостувния в лигата. Милан има само 2 загуби в последните 25 гостувания

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

-Мартин Георгиев: Щутгарт – Арминия Билефелд – 2 @2.70 Palms Bet

  • Арминия среща другия новак във финален мач, който е ключов само за гостите. Арминия е само на точка пред 16-тия Вердер и на 2 от 17-тия Кьолн.
  • Кьолн домакинства на Шалке, което според мен е сигурна победа за “козлите”. Вердер пък домакинства на Гладбах, който определено не е в най-добрата форма.
  • Единственото нещо, което със сигурност спасява “сините” в Бундеслигата е задължителна победа срещу “швабите” далеч от дома.
  • Щутгарт имат 6 контузени, 1 наказан и 6 души под въпрос и са сигурни участници в топ 10, но с шанс за прогрес към 7-мото място при издънки на Гладбах и Унион.
  • Според мен обаче Арминия ще спечели, защото обстоятелствата са такива

-Стефан Ралчев: Тази седмица моята изненада отново е от Испания Селта – Бетис (Х за коефициент 4.15 от Palms Bet).

На практика това е мач, в който Селта не играе абсолютно за нищо. Тимът е на 8-мо място и не може да мръдне от него. Бетис обаче има опасност при загуба да отстъпи шестото си място на седмия Виляреал. Именно поради тази причина давам равенство, като дори смятам, че гостите може и да спечелят, защото в крайна сметка дори и хиксът не устройва Бетис, ако Виляреал победи като гост Реал Мадрид, което е много малко вероятно, имайки предвид, че Реал все пак ще прави някакви тънки сметки за първото място и битката с Атлетико Мадрид.

В Испания е адски завързано и Селта – Бетис е един от тези мачове. Селта наниза 5 поредни победи, като в последния си мач удари Барселона насред Камп Ноу с 2:1 и така си осигури съвсем спокойно класиране в средата на таблицата, дори в подножието на евротурнирите.

Бетис записа 15 мача в Ла Лига, от които забележете има 7 победи, 7 равенства и само 1 загуба. Говорим за един период от над 3 месеца, в който Бетис допусна само една загуба и то в градското дерби от Севиля. Бетис обаче направи много хиксове – цели 7, като в периода 4 април 2 май изигра 6 мача и в 6-те завърши наравно – това не се случва много често. Идеята е, че в тези 7 равенства от 4 април до момента от общо 9 мача, ако Бетис бе спечелил поне един, сега нямаше да трепери за мястото си в Лига Европа.

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 20 лева и Безплатни Завъртания от партньорството ни с Палмс Бет.

За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. За съжаление и този път нямаше нито един, който да регистрира успеваемост минимум 3 от 4, която дава право на участие в жребия за наградата.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Лестър – Тотнъм – 1
Дортмунд – Байер Леверкузен – 1
Черно море – Левски – Х
Суонзи – Барнзли – Х

Мартин Георгиев
Лестър – Тотнъм – 1
Дортмунд – Байер Леверкузен – 1
Черно море – Левски – 1
Суонзи – Барнзли – Х

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията този път е свързана с мача от Висшата лига на Англия Лестър – Тотнъм. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

Напомням ви за промоцията на Уинбет – „Месец на финалите“. Имате възможност да вземете до 130 лева под формата на Безплатни залози при залог на 4 подбрани финални срещи през месец май. Два от финалите минаха – за Купата на Англия и Купата на България, но все още остават финалите в Лига Европа и Шампионската лига, така че може да се включите. Трябва да направите квалифициращ залог на минимален коефициент 1.30 за минимум 20 лева НА ЖИВО на въпросните срещи. Всеки клиент с квалифициращ залог за конкретна среща ще получи 20 лева безплатен залог.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР България, в Ю Тюб и Спотифай.

Приятели, това бе последният епизод на нашия подкаст за този футболен сезон. Водещите първенства приключват този уикенд и съвсем логично поставяме пауза на подкаста, за да не насочим към европейското първенство.

Пожелавам ви здраве и до нови срещи съвсем скоро с еврофиналите.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P