Нефтохимик пуска ден по-рано билетите за мача с Левски

Стефан Ралчев
От клуба пак обявяват томбола за три фланелки

Волейболният шампион на България – ВК Нефтохимик 2010, пуска билети ден преди мача с Левски от 18 кръг на Суперволей. Двубоят с прекия конкурент за челните места в редовния сезон е в петък, 23 февруари, от 19:30 ч. в зала „Младост“ в Бургас, пише официалният сайт на ВК Нефтохимик 2010.

Продажбата на билети ще започне предния ден, в четвъртък, от 13:00 до 17:00 ч. в клубния офис. В петък, в деня на мача, пак там, от 10:00 до 17:00, ще може да намерите входни талони за срещата от първенството на страната.

След 17:00, до началото на мача в 19:30, за улеснение на феновете клубът отваря две места за продажба на билети – на касата в зала „Младост“ и във фенмагазина.

Не забравяйте, че със закупен билет получавате номер за традиционната томбола, която се провежда на всеки домакински мач.

Пак, както на срещата с ЦСКА, ще се разиграват три състезателни фланелки с имената и номерата на състезатели на Нефтохимик. Кои са те – ще разберете утре. Томболата ще се тегли между втория и третия гейм на двубоя с Левски.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P