По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Този букмейкър е с оценка, близка до черния ни списък. Не е коректен и не го препоръчваме!

Букмейкърът Efbet има на разположение още един атрактивен бонус. Той е 3х500 лева.

Как да взема бонус 3х500 лева?

 1. Трябва да сте заложили поне един мач от българската Efbet лига в множествен залог (права колонка).
 2. След края на всеки кръг се теглят официално на случаен принцип трима измежду всички играчи, изпълнили условията на играта.
 3. Колкото повече броя поставени фишове, толкова по-голям шанс за печалба (един и същ фиш заложен няколко пъти, се счита като 1 шанс за томболата.)
 4. Всеки кръг има 3 печалби по 500 лв.
 5. Печалбата е в размер на 500 лв. и е под формата на безплатен залог.

Как да получа своята печалба?

 • За да получите своя бонус не е нужно да депозирате в своята сметка.
 • Бонусът Ви ще бъде кредитиран във Вашата сметка, след обяваването на победителите в края на кръга

Условия и правила

 1. Офертата е валидна само за клиенти, изтеглени в томболата на играта “efbet Лига”.
 2. След получаване на бонуса, за да има право да тегли от сметката си, клиентът трябва да изпълни условията за превъртане на бонуса.
 3. В случай, че клиентът желае да изтегли средства от сметката си, ще загуби правото си на бонус оферта. Клиентът се уведомява в писмена форма за наличието на активна бонус оферта. efbet не носи отговорност, ако клиентът е извършил теглене при налична бонус оферта, клиентът автоматично губи правото да се възползва от своя бонус.

Условия за превъртане на бонуса

 1. Клиентът трябва да заложи бонуса си на обща стойност един път (1) размера му на коефициент не по-нисък от 1,50 (при комбиниран залог е нужно поне една от селекциите да бъде с коефициент не по-нисък от 1,50) и да е заложил самия бонус (безплатен залог).
 2. Залози, направени на селекции с коефициент по-нисък от 1,50 няма да се зачитат при изчислението на превъртането на средства.
 3. Всички залози направени на селекции от следните маркети:“азиатски хендикап“, всички видове азиатски линии,“равен няма залог“, всички видове“ четно/нечетно“ няма да се зачитат при изчислението на превъртане на средства.

Клиентът има срок от 30 дни от получаване на бонус офертата, за да изпълни условията по превъртане. След този срок, ако не са изпълнени условията, efbet има право еднолично да вземе решение дали да разреши удължаване срока за превъртане или да отнеме евентуални печалби и/или сумата на бонуса от баланс сметката на клиента.

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Това е единственият подобен Бонус на пазара. Както знаете, първата професионална дивизия по футбол носи името на компания Efbet България и поради тази причина компанията се възползва от това, пускайки оферта конкретно за Ефбет лига по футбол. Реално тази промоция е насочена към онези от вас, които следят и залагат редовно на българското първенство, тъй като условието е да сте заложили на минимум един мач от изминалия кръг на шампионата, за да участвате в офертата.

Моля, прочетете пълните условия по офертата в сайта на Ефбет

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация