По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри

Бонус презареждане 100% от efbet

Използван от 242 човека
Стойност на бонуса
100 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Този букмейкър е с оценка, близка до черния ни списък. Не е коректен и не го препоръчваме!

Efbet се налага успешно на онлайн пазара, поради ред причини. Една от тях е свързана с появата на масивен брой промоционални предложения, насочени към всички клиенти на платформата. Тук ще разгледаме допълнителния “Бонус презареждане 100%”, който се предлага на регулярните играчи в сайта.

Той е подобен на Бонус лоялност на bet365 с разликата, че е нужен депозит за да го получите.

Офертата се изплаща под формата на безплатни залози, изчислявани спрямо осъществената транзакция. Избраният потребител получава информация на имейл или лично съобщение, където се посочва размера на предоставения бонус и належащите условия за изпълнение. След това трябва да депозира средства и ще получи бонус увеличение към реализираната транзакция.

В какъв срок се изпращат покани за участие?

Няма строго регламентиран интервал, в който потребителите могат да се облагодетелстват от “Бонус презареждане”. Изпратените покани са базирани на активността на съответния клиент и направените от него залози. Колкото по-редовни сте, толкова по-често ще участвате в бонус игрите на Ефбет. Стандартно се разпращат през месец, но ако сте по-редовни в залаганията, ще получите покани на седмична или дневна база.

Как се получават безплатните залози?

След като сте получили покана за участие в промоцията, трябва да реализирате транзакция към акаунта. Ако упоменатата сума е равна на 100 лв., то получаването на максималния й размер ще се случи след захранване с идентична стойност. При по-ниски депозити се класирате единствено за 100% към тях (няма да получите пълния размер на бонуса). Обикновено безплатните залози се кредитират в акаунта до 10 минути, но ако се получи забавяне, може да се обърнете към съпорта, използвайки чата на живо или на мейл [email protected].

Условия за превъртане

  • Потребителят получава безплатни залози, които не са налични за директно изтегляне.
  • Минималната сума за депозит е 10 лева.
  • Необходимо е да се разиграе 1 път сумата на направения депозит и да се заложат безплатните залози.
  • Към превъртането се начисляват единствено пазари със ставки не по-ниски от 1,50.
  • По време на усвояването на бонуса не бива да се използват пазари за азиатски хендикап, четност на головете и DNB (равенство няма залог).
  • Залози, към които е включен кешаут, не се зачитат към офертата.
  • Предоставеният бонус трябва да се изиграе в рамките на 10 дни.
  • Имате срок от 30 дни от квалифициращия депозит, за да изпълните условията за превъртане на бонуса. Ако след този срок не сте изпълнени условията за превъртане, efbet има право еднолично да вземе решение дали да разреши удължаване срока за превъртане или да отнеме евентуални печалби и/или сумата на бонуса от баланс сметката ви..

Тук е мястото да вмъкнем едно допълнение, за да не стават обърквания при сумирането на печалбите. Когато използвате безплатен залог, при успех се изплаща единствено нетната печалба. Например, заложени 100 лв. на 2.00 (коефициент) ще ви донесат чисти 100 лв.

Прочетете правилата в поканата, тъй като Еф бет България е в правото си да вмъкне допълнителни условия и да ограничи залагането на определени дисциплини или игри.

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 31.12.2023 от Стефан Ралчев
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P