По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Бонус “Replay” от efbet [НЕ Е ГАРАНТИРАН]

Използван от 240 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Този букмейкър е с оценка, близка до черния ни списък. Не е коректен и не го препоръчваме!

Привържениците на спортните залози са най-облагодетелствани от платформата на Ефбет. Освен умопомрачителния начален бонус на Еф Бет, имат достъп до чести промоционални пакети, удостояващи ги с двойно увеличение на реализираната транзакция. Ако сте редовни в залозите, използвате често спортния отдел на сайта и спазвате рестрикциите за правилна експлоатация, компанията ще ви възнагради с регулярни покани за участие в бонус “Replay”.

Положителното при този бонус е неограниченото му използване. Имате многократен достъп до него, стига да нямате друга активна промоция. Получаването му се осъществява по традиционен начин, чрез имейл или лично съобщение в сайта. Екипът на Efbet ще ви изпрати условия за сдобиване с бонуса и ще оповести потенциалната печалба, за която се борите. Не са заложени времеви рамки за разпращане на поканите. При някои потребители, които залагат по-рядко, това може да се случи веднъж месечно, при по-редовните – веднъж седмично, а най-върлите любители на спортните залози не е изключено да получават ежедневни покани за участие в промоционалната оферта.

Нейните условия са лесни за изпълнение. На първо време е важно да знаете, че изплащането на бонуса се осъществява с безплатни залози. Те остават неизтегляеми, докато не се усвоят на определени пазари и събития. Букмейкърът забранява използването на пазари, тип равен няма залог, всички видове азиатски хендикапи и гол линии, както и опцията четно/ нечетно при головете.

Задължително е реализирането на еднократно превъртане на депозираната сума. Това трябва да се случи на събитие, чиято ставка е не по-ниска от 1,50. След като преминете усвояването на внесените средства, трябва да разиграете и предоставените безплатни залози. При тях условията са напълно идентични, затова бъдете бдителни при избора на опции за игра.

Срокът за изпълнение на всички правила е 30 дни. Ако бъде преминат, Efbet ще отнеме бонуса и спечелените чрез него суми. Възможни са отнемания на безплатни залози, дисквалифициране и лимитиране на акаунта, ако бъдат установени манипулативни действия и друг вид форми на неприемлива игра.

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 31.07.2023 от Стефан Ралчев
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P