Новак Джокович – Рафаел Надал прогноза за финала на Аустрелиън Оупън на Анна Чекветадзе

10:30, 27 ян. 2019
Новак Джокович срещу Рафаел Надал. Истинска класика. Велико съперничество. Ето прогнозата на Анна Чекветадзе, която е бивша №5 в света, а сега е част от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Мъжкият финал в Мелбърн е нещо много сложно – трудно е да кажа кой ще е победител. Рафаел Надал или Новак Джокович. 

Рафаел Надал към този момент играе много агресивно, атакува повече отдясно, като че ли удря по-бързо, излиза на мрежата и рядко прави грешки. Но той не беше под натиск на този турнир. Ето един деликатен момент-  може ли испанецът да играе във финала толкова спокойно и хладнокръвно, както до сега. Може би ще смени тактиката и ще изчака…

Ще рискувам и ще избера Рафаел Надал, въпреки че той няма най-добрата статистика на финали на Аустрелиън Оупън. Той загуби пет пъти и спечели само веднъж в Мелбърн.

Докато Джокович върви гладко и по нищо не личи, че има някакви проблеми. Ако Надал играе агресивно, ако даде всичко от себе си, ми се струва, че може да победи Новак. Най-важното е да не се отделя от плана си, да не предприема план „Б“. Така че – Рафаел Надал.

Единичен: Загубен
Аустрелиън Оупън, финал
10:30/27 ян.
Новак Джокович - Рафаел Надал
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 3 човека
Печели 33%
Не печели 67%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0