Нагоре
Букмейкъри с оценка 3 предлагат услуги със средно качество и/или нямат лиценз за България
Съдържание
Оценка на БР : 3/5
Надеждност: 12/5
Пазари преди мач: 4/5
Пазари на живо: 4/5
Коефициенти: 4/5
Удобство на плащане: 3/5
Поддръжка: 5/5
Бонуси и промоции: 4.5/5
Технологичност: 4/5
Отзиви: 0 Бонуси: Депозит / теглене: 999999 / -
Още 5
Мобилни версии: Въпроси: 1 Жалби: 0 Поддръжка

Съдържание

Ревю на компанията

3/5
Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 03.01.2023 от Стефан Ралчев

ВАЖНО: Към момента лицензът на Betfair е неактивен за клиенти от България и залози не се приемат.

Betfair е един от най-популярните букмейкъри в Европа. Известен е с това, че освен спортни залози, Betfair предлага първата платформа за търгуване на залози и коефициенти, тоест борса за залози (Exchange).

Линк за регистрация в betfair СПОРТ: www.betfair.com/sport

Линк за регистрация в betfair борса: www.betfair.com/exchange/plus/

Под тази форма компанията бива основана през 2000 г. във Великобритания от професионалния играч и програмист Андрю Блек, в партнорство с Едуард Рей. През 2013 Betfair става класически онлайн букмейкър, след като започва да предоставя секция за спортни залози (Sportsbook).

Бетфеър разполага с лиценз за опериране в България. Вижте експертното ревю с мнение и оценки за сайта.


Промоции и бонуси от Betfair

 • 100 евро бонус Нова сметка с Бонус код ZBBF01 за секция Спорт –получавате безплатни залози на части

При регистрация на нов акаунт, Бетфеър Ви предлага бонус под формата на безплатни залози от по 10 евро всеки път, когато направите 5 последователни залога с минимум 5 евро. Вижте повече информация и условията за превъртане за първоначалния бонус на Betfair тук.

 • 20 евро бонус Нова сметка с Бонус код EXE501 за Спортна борса

 

 • До 10 евро безплатен залог „Срещу“ в Спортна борса

Играчи, които никога не са залагали „За“ или „Срещу“ в спортната борса на Бетфеър, има право на до 10 евро безрисков първи залог „Срещу“. Нужно е да направите залог и ако той е неуспешен, получавате обратно парите от залога си до максималните 10 евро или 2.00 коефициент.

 • Acca Edge – връщане на сумата на залога при една губеща селекция

Ако Ви е омръзнало да Ви „бяга“ по един мач от множествения залог – вече можете да го застраховате с опция Acca Edge (изключително само в Betfair). Цената на застраховката е малък процент от евентуалната печалба при познати всички селекции, но при една губеща – залогът Ви ще бъде възстановен.

 • „Златни голове“ – безплатна промоция с джакпот от 500 000 евро.

Betfair – лицензиран букмейкър в България

✔ Betfair има лиценз (от Държавна комисия по хазарта) за осъществяване на хазартна дейност на територията на България с номер: Р-000030-1061.

✔ Сайтът разполага с версия на български език и отдел за връзка с клиента на български език.


 Разликата между Betfair букмейкър (Sportsbook) и Betfair Спортна борса (Exchange)

 • Когато залагате в секция Спорт на Betfair, Вие залагате срещу Betfair – компанията определя коефициентите и поема риска. Не плащате комисиона върху печалбите си

 

 • Когато залагате в Betfair Спортна борса, Вие залагате срещу други клиенти на Betfair, посредством платформата им – борса за залози. Възможно е да изтъргувате по-висок коефициент, рискът се поема от клиентите на борсата, но плащате комисиона върху печалбите си на компанията

Секция Спорт – Sportsbook залози

Секция Спорт на Бетфеър представлява класически онлайн букмейкър, предлагащ спортни залози – един от най-популярните в световен мащаб. Betfair са изградили репутация на наистина надежден сайт за залози, с удобен дизайн, страхотни възможности за залагане на събития, както преди мач, така и на живо, редовни промоции за бонуси и увеличени коефициенти.

Може би дизайнът на сайта леко се различава от приетия шаблон на много други букмейкъри, но след като свикнете, ще разберете, че всичко има своето логично място и е удобно за използване.

Секцията разполага с 30 вида спорт, включително електронни спортове (eSports). Ще изброим някои от по-забележителните опции, които сайтът предлага:

 • Бързи линкове към основните спортове и събития за настоящия ден (Футбол днес, Тенис днес, Баскетбол днес, Волейбол днес), както и най-актуалните турнири и първенства за деня – Висша лига, Ла Лига, Шампионска лига, Wimbledon, Australian Open, NBA и тн.

След като последвате някой от тези линкове, мачовете, които ще бъдат заредени, са подредени според час на стартиране. Това е удобство, което липсва в други букмейкъри като например Букмейкърът Bet365.

 • Увеличени коефициенти за деня

На главната страница ще намерите раздел с увеличените коефициенти за деня, както и актуалните промоции за безплатен залог или кешбек.

 • Футболен акумулатор от Бетфеър

Ако искате да заложите веднага на повече от един мач само според коефициента, без излишно търсене – можете да използвате опцията за автоматичен футболен акумулатор. Нужно е само да изберете максималния коефициент на селекциите.

 • Огромен брой пазари, както преди мач, така и на живо
 • Високи коефициенти

✔ Максимален брой селекции в талона: 25

✔ Минимален залог в Betfair Спорт: €0.11

✔ Максимален залог в Betfair Спорт: варира според вида на събитието и пазара, възраст и история на акаунта, но сравнително висок

✔ Максимална печалба: от 10 000 до 1 000 000 евро според вида на пазара и събитието

Залози на живо и пряко предаване

Както повечето букмейкъри, Betfair също предлага залози на живо. Разнообразието е сравнително голямо, като само Bet365 и Bwin предлагат повече.

Също така в секция На живо имате възможност да наблюдавате мачове пряко докато се играят чрез опцията Betfair Video. В обхвата на видео предаванията са ФА Къп, Серия А, Супер Лига – Дания, Ередивизия, руската Супер Лига за футбол, US Open, Ролан Гарос, всички турнири 1000, 500 и 250 от сериите Мастърс за тенис, Евролига и Евро Купа, Испанска, Италианска, Френска лига и други за баскетбол и др.

Въпреки това, не е голям броят на самите срещи с възможност за гледане пряко, по подобие на сайта Efbet, Bwin и Bet365 ги превъзхождат в това отношение. Почти всички срещи обаче разполагат с интерактивен изглед и статисика от мача.

Функционалности

 • Cash out – Затвори залог

От Betfair не са пропуснали популярната в последните години опция за затваряне на залога – Cash out. Залозите, които са валидни за затваряне (според развитието им в реално време), са обозначени с жълтия символ Cash Out. Изцяло от Вас зависи, кога да затворите залога си, следейки развитието на сумата, която можете да получите във всеки един момент.

Можете да направите и частичен Cash out, като изберете желаната сума за изтегляне чрез плъзгача.

 • Price Rush

С функцията Price Rush имате възможност да получите по-висок коефициент за дадена селекция от талона Ви. Това става благодарение на спортната борса на Betfair. Те следят за предлаганите от клиентите си коефициенти и ако дадена селекция има по-добър коефициент, това ще бъде отразено в талона Ви.

Предлага се само за единични залози на живо, а също запазвате и правото си на Cash out, ако такъв е наличен.


Betfair Спортна Борса

Както вече споменахме, процесът включва предлагане и приемане на коефициенти от потребителите. Дадени потребители предлагат ставки за конкретни събития, които могат да бъдат посрещнати от други потребители. Компанията получава комисиона от всеки печеливш залог за предоставянето на тази платформа.

Може да залагате както ЗА дадени събития, така и СРЕЩУ тях. Освен това, можете да влизате и в ролята на букмейкър, предлагайки свои ставки за определени събития.

Можете да правите само единични залози.

В борсата имате възможността да заложите ЗА даден изход, или СРЕЩУ него. Например, имате възможността да заложите „срещу“ точен резултат 1:1 в мача между Лестър и Уест Бромич. Това означава, че ще спечелите при всеки развой на мача освен 1:1.

Възможността да залагате на живо на борсата я прави още по-интересна. В тениса например, коефициентите за победител често се преобръщат в определени моменти от мачовете. По този начин, ако сте находчиви може да сте заложили за победа и на двамата участнци при коефициент над 2.00, което ви гарантира печалба независимо от изхода. На футболната борса също можете да подсигурявате залозите си, според развитието на двубоя. Ако подхождате стратегически и следвате ясна линия на поведение на залозите, в дългосрочен план можете да имате добра печалба.

Комисиона за български клиенти: 6.5%, като в редки случаи и изключително високи печалби, може да достигне premium нива от 20%

Пазари и коефициенти в спортна борса

Преди мач тиража на Бетфеър е с голямо разнообразие от събития и пазари, високи лимити и коефициенти. Ликвидността обаче е ниска за азиатски хендикап (тоест възможно е залогът Ви да не бъде посрещнат).

Можете да залагате на около 30 спорта, включително електронни спортове (eSports). Маржът за популярните спортове е около 2 – 2.5%, а за останалите 3 – 4%.

На живо пазарите за залагане са доста по-бедни отколкото, когато залагате в секция Спорт на букмейкъра. Въпреки това всички основни пазари са налични – краен резултат, под/над, хендикап. Маржът при залагане на живо е по-висок от преди мач, и е около 9%.

✔ Минимален залог: 2 евро

✔ Максимален залог: няма лимит

Това е борса и максималният Ви залог може да бъде толкова висок, доколкото може да бъде посрещнат от друг потребител. Но в сравнение с други борси – висок, тъй като ликвидността е по-голяма.


Мобилна версия и приложения

Betfair разполага с мобилни приложения, чрез които можете да отваряте сайта както с Android, така и с iOS, както за Спортни залози, така и за Спортна борса. Самият процес на залагане и депозит/теглене е почти същият като този на компютърната версия, за максимално улеснение на потребителите.

Разбира се, дори и да не инсталирате някое от приложенията, мобилната версия на сайта е достатъчно удобна за залагане, а също и достатъчно бърза (някои букмейкъри разполагат с прекалено тежки мобилни версии, които зареждат сравнително бавно).


Други продукти на компанията

 • Покер
 • Казино
 • Казино на живо
 • Виртуални спортове
 • Ротативки
 • Рулетка
 • Бинго

За съжаление обаче Betfair все още няма лиценз в България за всички свои продукти – единствено Спортни залози и Спортна борса.


Методи на плащане

Betfair предоставя много различни методи за депозит или теглене на средства. Нито един от тези методи не включва такса за превода. Възможни начини за превеждане на парите са кредитни или дебитни карти (VISA, MasterCard, Maestro), както и електронните портфейли (NETELLER, Skrill), а също и българската Epay.bg. Банковите преводи също са опция, но това обикновено отнема между 1 и 5 дни.

Депозитите в Betfair са мигновени, освен ако не става въпрос за банков трансфер. Превеждането на пари от Betfair към банкова карта отнема 2-3 дена, докато електронния портфейл се нуждае от няколко часа, а банковите преводи – до една седмица.

Вижте таблица с възможните методи на плащане и съответните лимити тук


Идентификация (KYC)

Верификация на сметката Ви в Betfair е необходима, за да имате право на теглене от своя акаунт. За да бъдете верифицирани, трябва да предоставите личен документ(лична карта, шофьорска книжка, паспорт). Данните от него трябва да са същите като тези, които сте въвели при регистрирането на акаунта. След това ще получите потвърждение по мейл, че можете да теглите от профила си. При проблеми с верификацията, винаги може да се обърнете към онлайн чат служителите на Betfair.


Поддръжка / обслужване на клиенти

Поддръжката на компанията е активна 24/7, а екипът който я извършва е подготвен отлично да може да реагира бързо и адекватно. В помощния център има меню с Въпроси и Отговори, където може да намерите необходимата информация, за да се ориентирате в сайта на Betfair.

Освен това, поддръжката е изцяло на български, което значително улеснява процеса. Можете да се свържете с тях и през онлайн чат (също и на български). Обслужването е с добро темпо и на високо ниво.

Отдолу може да намерите телефони и адреси за контакт с екипа за поддръжка на Betfair:

Имейл: [email protected]

Телефон: +359 2491 7755 (от 11:00 до 19:30)

Чат на живо : ДА

Help център: https://bg-betfair.custhelp.com/app/home

Виж повече Затвори
Характеристики на букмейкъра
Надеждност
12/5
Пазари преди мач
4/5
Пазари на живо
4/5
Коефициенти
4/5
Удобство на плащане
3/5
Поддръжка
5/5
Бонуси и промоции
4.5/5
Технологичност
4/5

Езици на сайта

АнглийскиАнглийски
БългарскиБългарски
ГръцкиГръцки
ДатскиДатски
ИспанскиИспански
ИталианскиИталиански
НемскиНемски
+ 3 езика
ПортугалскиПортугалски
РускиРуски
ШведскиШведски
Скрий езици

Наличие на раздели и приложения

Web
Mac
Спортни продукти
Спорт
Киберспорт
Трансляция матчей
Матч-Центр
Услуги
Регистрация
Депозит
Живой чат
- Българска версия - Мобилна версия

Методи на плащане

Депозит Теглене
Сума Време Комисиона Сума Време Комисиона
от €10 до €45000 незабавно 0% от €10 до - до 24 часа 0%
от €15 до €45000 незабавно 0% от €15 до - до 24 часа 0%
от €15 до - 2-5 дни [1] 0% [2] от €15 до - 3-5 дни [3] 0%
Разшири всичко (8)

Валути

Евро

Поддръжка

Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Телефон
~1-5 мин
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
~2 часа
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Чат на живо
~1-5 мин

Надеждност

Не приема Букмейкър Рейтинги
като посредник
В сайта Букмейкър Рейтинги няма
представители на компанията
Отношение към спекуланти:
Не поставя ограничения

Лицензи (7)

Отзиви (0)

Надеждност
0/5
Удобство на плащане
0/5
Пазари преди мач
0/5
Поддръжка
0/5
Пазари на живо
0/5
Бонуси и промоции
0/5
Коефициенти
0/5

История на рейтинг

03.01.2023
Рейтинг Betfair понижен от 4 до 3
05.12.2020
Рейтинг Betfair повишен от 3 до 4
13.08.2019
Рейтинг Betfair понижен от 4 до 3
23.05.2019
Рейтинг Betfair понижен от 5 до 4
19.02.2016
Рейтинг Betfair повишен от 4 до 5
12.04.2014
Рейтинг Betfair понижен от 5 до 4
24.11.2013
Рейтинг Betfair повишен от 4 до 5
04.01.2013
Рейтинг Betfair понижен от 5 до 4
01.03.2012
Букмейкърът Betfair е добавен в ревюта

Информация за компанията

Betfair
Ireland Dublin 4 Beaver Row, Clonskeagh
+359 2491 7755
1999
Лондон, Великобритания
2000+
1 700 000

Плюсове и минуси

Плюсове:
Високи коефициенти
Разнообразие от пазари
Подходящо за професионалисти
ВАЖНО: Към момента лицензът на Betfair е неактивен за клиенти от България
Високи лимити
Борса за залози
€100 Бонус нова сметка
Минуси:
Ниска ликвидност за Азиатски хендикап
По-малък брой събития с пряко предаване

Организации (8)

RGA - Асоциация за отдалечен хазарт
Хазартна Терапия - Gambling Therapy
Институт за семейна онлайн сигурност - FOSI
Австралийски съвет за залагане - AWC
Гибралтарска асоциация за залагания и хазарт - GBGA
Анонимни Комарджии - Gamblers Anonymous
Независима служба за преценка на залаганията - IBAS

Въпроси от потребители

Въпроси от потребители на БР Нов съм

Какво се случва с betfair?

Какво се случва с betfair? Мога ли да залагам от България?

1
20.11.2020 09:00

FAQ / Често задавани въпроси

Как да се регистрирам в Betfair?

За да се регистрирате в Бетфеър, трябва да кликнете на „Отвори сметка“ в горния десен ъгъл на екрана (в десктоп версията на сайта) или „Регистрация“ в мобилната.

Регистрация в Betfair

Попълнете всички задължителни полета в прозореца, който ще Ви се отвори и кликнете “Отвори сметка”.

Регистрация в Бетфеър - полета

Нужно е да попълните всички полета с лична информация, както и телефон за връзка, email адрес, потребителско име, парола и Скрит въпрос и отговор, с които ще бъдете идентифицирани в случай на загубена парола например.

Важно:

 • Нужно е да попълните всички полета;
 • За да избегнете проблеми, е нужно да предоставите реални данни. В противен случай няма да успеете да преминете процеса по верификация и няма да можете да залагате;
 • Ако ще депозирате с Neteller или Skrill, е нужно да използвате същия email адрес, с който сте се регистрирали в съответния електронен портфейл;

 

Как да верифицирам акаунта си?

За да верифицирате акаунта си, е нужно да влезете в меню Моята Betfair сметка -> Моите данни -> Инструмент за качване на документи, след което ще се покаже форма с опции за изпращане на различни документи за идентифициране.

Най добре е да изберете Пълна проверка на самоличност.

Бетфеър документи за самоличност

Ще бъде изискано от Вас изпращане на поне един документ от следните групи:

 • Паспорт, шофьорска книжка, лична карта (със снимка), удостоверение за гражданство
 • Режийна сметка, сметка за данъци, банково извлечение (не по-стара от 6 месеца)
 • Сканирано или фотографирано копие на вашата кредитна или дебитна карта, регистрирана в сметката ви в Betfair (лице), извлечение от сметката по кредитна или дебитна карта, регистрирана в Betfair, банково извлечение, на което се вижда транзакция с Betfair, или номер на регистрирана в Betfair карта. Документите трябва да са на по-малко от 6 месеца.Забележка: Преди да изпратите копието, уверете се, че сте закрили номера на картата, оставяйки само последните четири цифри. Началната и крайната дата трябва да се виждат ясно.

 

Мога ли да се верифицирам само с един документ в Betfair?

От Вас ще бъдат изискани най-малко 2 документа за идентифициране.

Възможно ли е Betfair да злоупотребят с личните ми данни?

Не. Betfair е огромна компания с множество лицензи за осъщестяване на хазартна дейност, сред които и от Държавна комисия по хазарта. Това трябва да Ви гарантира, че компанията осъщестява дейността си прозрачно и е под постоянен мониторинг.

Какво е предимството на това да изберете лицензиран онлайн букмейкър?

Преди всичко, доверявайки се на такава компания за осъществяване на залози, можете да бъдете уверени, че Вашите пари са защитени от закона. Не съществува вероятност, евентуална печалба да не Ви бъде изплатена. Изключение може да бъде само случай, в който има доказано пране на пари, или пък опит за неколкократно получаване на бонуси от един човек.

Единственото условие е, данните които сте въвели във Вашия профил да бъдат точни, както и да не разполагате с повече от един акаунт. Всеки букмейкър, който разполага с лиценз, има линк на началната си страница, където може да подадете сигнал за нередност.

Ползването на лицензиран букмейкър предразполага потребителите от гледна точка на надеждността относно техните потребителски данни. Всички предоставаени от Вас данни, както и копия от лични документи са защитени.

Също така не трябва да се притеснявате при въвеждане на детайли за плащане (номер на кредитна/дебитна карта, данни за електронен портфейл, банков трансфер и др. ). Тези компании са под постоянен контрол, доказали са своята надеждност и стабилност и не биха злоупотребили с данните на своите клиенти.

Още едно предимство на сайтовете за залози с лиценз е поддръжката на български език – задължително тези компании притежават оператори, които ще контактуват на български с своите клиенти.

Защо не получих бонус за нова сметка/първи депозит?

Възможно е да сте депозирали с накои от методите, които не се класират за бонус нова сметка като Skrill и Neteller, но може и причината да е друга.

Съветваме Ви да се обърнете към отдел обслужване на клиенти на Betfair.

Предлага ли Betfair бонус лоялност? Как мога да го изискам?

Да, Betfair предлага бонус Лоялност на своите редовни клиенти, но няма официална информация кога и при какви условия можете да получите бонус средства за безплатен залог.

Какво е Футболен акумулатор в Betfair?

Футболният акумулатор в Бетфеър предоставя опция автоматично да Ви бъдат предложени футболни селекции, като единствено определите колко да е техния брой и колко да е максималният им коефициент.

Намира се в секция Футбол. Изберете от слайдъра колко да бъде максималния коефициент на селекциите, чрез бутон Добави+ можете да добавите селекции, а чрез знакът Х можете да изтриете. Кликнете върху Завърти селекциите и системата автоматично ще Ви предложи селекции.

Чрез символа катинарче можете да запазите селекцията при следващо завъртане.

Футболен акумулатор от Бетфеър

Какъв е минималният залог за спорт в Betfair?

Минималният залог на пазари от секция спорт в Бетфеър е €0.11.

Колко селекции максимум мога да добавя в своя фиш?

25 селекции в един фиш.

Мога ли да правя финансови залози в Betfair?

Не.

Разполага ли Betfair с казино секция?

Да, но Бетфеър нямат лиценз за казино игри в България и по тази причина български клиенти не могат да се възползват от тази секция.

Има ли джакпоти в Betfair?

Джакпот за спорт – не.

Бетфеър имат джакпоти в казино секцията си, но тя все още не е достъпна за клиенти от България.

Има ли рулетка в Betfair? Какви са лимитите?

Да, но казино секцията все още не е достъпна за клиенти от България.

Има ли блекджек в Betfair? Какви са лимитите?

Да, но казино секцията все още не е достъпна за клиенти от България.

Има ли лотария в Betfair?

Не.

Има ли виртуални спортове в Betfair?

Да, но за момента тази секция не е налична за клиенти от България.

Предлагат ли залози за електронни спортове в Betfair?

Да, Бетфеър предлага залози на пазари за всички големи турнири по електронни спортове (eSports).

Разполага ли Betfair с опцията Cash out (Затвори залог)?

Да, Cash Out се предлага както в спортната секция, така и в Betfair спортна борса. Тя Ви дава възможност да изтеглите предварително печалба, или да се предпазите от по-големи загуби.

Cash out може да се използва както при единични залози, така и в множествени такива. Освен това, функцията е достъпна когато залагате на живо, за различни спортове.

Залозите, които са валидни за изтегляне (според развитието им в реално време), са обозначени с жълтия символ Cash Out. Изцяло от Вас зависи, кога да затворите залога си, следейки развитието на сумата, която можете да получите във всеки един момент.

За колко време уреждат залозите в Betfair?

В Бетфеър залозите се уреждат много бързо, до 1 минута след края на дадено събитие. В отделни случаи срокът може да бъде удължен – за да получат официална информация за резултата от събитието.

Сгреших залога, мога ли да го отменя или променя?

Да, чрез опцията Затвори залог (Cash out). Възможно е обаче да загубите малък процент от сумтата, която свече сте заложили.

Какво става ако дадено събитие/мач бива отменен? Ще ми върнат ли парите?

Залогът за даденото събитие ще бъде уреден с коефициент 1.00, което го изключва от сметките на пълния коефициент при множествени залози. Ако срещата е насрочена за изиграване в близкото бъдеще (до 48 часа), то залогът няма да бъде отменен, а ще се изчака изиграването на събитието.

Какви системи за залагане предлагат Betfair?

 • Trixie – Trixie е комбиниран залог с пълно покритие върху три селекции.
  Състои се от 4 залога – 3 двойки и 1 тройка.
 • Патент – Патент е залог на комбинация с пълно покритие с единични на три селекции.
  Състои се от 7 залога – 3 Единични, 3 Двойни и 1 Тройка.
 • Yankee – Yankee е комбиниран залог с пълно покритие върху четири селекции.
  Състои се от 11 залога – 6 двойки, 4 тройки и 1 четворка.
 • Canadian – Canadian е комбиниран залог с пълно покритие върху пет селекции.
  Състои се от 26 залога – 10 двойки, 10 тройки, 5 четворки и 1 петица.
 • Heinz – Heinz е комбиниран залог с пълно покритие върху шест селекции.
  Състои се от 57 залога – 15 двойки, 20 тройки, 15 четворки, 6 петици и 1 шестица.
 • Super Heinz – Super Heinz e комбиниран залог с пълно покритие върху седем селекции.
  Състои се от 120 залога – 21 двойки, 35 тройки, 35 четворки, 21 петици, 7 шестици и 1 седмица.
 • Goliath – A Goliath e комбиниран залог с пълно покритие върху осем селекции.
  Състои се от 247 залога – 28 двойки, 56 тройки, 70 четворки, 56 петици, 28 шестици, 8 седмица и една осмица.
 • и други комбинации на залози с пълно покритие.

Могат ли Betfair да лимитират акаунта ми?

Бетфеър нямат практика да лимитират акаунтите на успешни играчи или такива, които залагат големи суми.

Все пак не изключваме такава възможност по тяхна преценка.

Мога ли да закрия сметката си в Betfair?

Можете! Самото закриване се състои в използването на опцията – Самоизключване от меню Защита на играч в Моята сметка. Имате право да изберете период на блокиране на сметката – от 6 месеца до 5 години.

Другата опция е използването на Самоизключване за период – „за постоянно“.

Важно: При никакви обстоятелства няма да имате възможност да достъпите сметката си за периода, който сте избрали!

бетфеър самоиключване акаунт

Мога ли да променя валутата си в Betfair?

Не, валутата е Евро.

Ревю на мобилни приложения

Ревю на приложение за iPhone

Оценка на приложение

5/5
Ревю на приложение за Android

Оценка на приложение

5/5
Коментари ()
Вземете бонус
За съжаление не можем да ви препоръчаме «»
Пренасочваме ви към
които предлагат по-добри възможности и разглеждат жалбите (ако има такива) от нашите играчи
Вход / Регистрация
P