Нагоре

Betfair Mobile App – Мобилно приложение за iOS - 5/5

Оценка на букмейкъра 4/5 Оценка на приложение за iOS 5/5
Характеристики Букмейкъри
Надеждност 12
Пазари преди мач 4
Пазари на живо 4
Коефициенти 4
Удобство на плащане 4
Поддръжка 5
Бонуси и промоции 4.5
Технологичност 4

Основни функции. Рейтинг: 5/5

Високите темпове на развитие на Betfair обхващат и притежателите на устройства от марката Apple. Разработени са специални приложения за тази ОС, които се отличават с приятен дизайн, удобен интерфейс и висока скорост на зареждане. Изтеглянето им се осъществява по-лесно от аповете за Android, но нека все пак да разгледаме най-важните стъпки и да уточним има ли разлика между продуктите за двете операционни системи.

Изтегляне и инсталация

Разбира се, линкове за изтегляне ще откриете в официалния сайт на букмейкъра. Публикувани са няколко приложения, сред които Sports Exchange (спортната борса), Tradefair (трейдинг борсата на Betfair) и Sportsbook (обикновени спортни залози). Кликвате върху линка срещу дадената апликация и ще получите Setup файла на устройството. Оттам насетне няма особени специфики на инсталирането. Маркирате изтегления файл и вграденият софтуер автоматично ще инсталира приложението.

За iOS, обаче, има много по-лесен вариант за придобиване на Betfair mobile. Apple не ограничава разпространението на betting приложения. Ще откриете всеки един от софтуерите в магазина на iTunes. Според описаните технически характеристики, мобилният app се държи най-стабилно на iOS10 и по-нови версии. Това не означава, че няма да тръгне на по-стари платформи, но ще се срещат забавяния, накъсвания на картината и проблем с графиките. Потребителите поставят висок рейтинг на продукта, като го нареждат сред топ 10 спортни приложения в iTunes.

Продукти
Услуги

Методи на плащане

  • Депозит
  • Теглене
Skrill
Neteller
Банков превод
MasterCard
VISA
ePay.bg
Paysafecard
Депозит чрез:
Минимална сума
Максимална сума
Време за обработка
Комисиона
Skrill
Neteller
Банков превод
MasterCard
VISA
Теглене на средства чрез:
Минимална сума
Максимална сума
Срок за теглене
Комисиона

Дизайн. Рейтинг: 5/5

Ако сте прочели ревюто за Betfair android, едва ли ще срещнете разлики в описанието. Дизайните са напълно идентични, а единствените отличителни черти се коренят в някои от бутоните. Местата на главното меню и слайдъра биват запазени, а създаването на профил и логина са поместени в горния десен ъгъл.

Постъпвайки в приложението, на началната страница ще откриете част от най-вълнуващите двубои за деня. Обособена е специална зона, където се публикуват тиражите, като “Футбол днес”, “Шампионска лига”, “Висша лига” и т.н. Чрез специалните линкове откроявате спортове и първенства, към които имате афинитет.

Работа с приложението. Рейтинг: 5/5

Регистрация, верификация и поддръжка

След като се логнете, достъпът до всички важни функционалности се осъществява през профил менюто. Кликнете върху потребителското си име и ще бъде разгърнат цял отдел, откъдето може да депозирате и теглите средства, проверявате съобщенията си, включвате се към нови промоции и т.н.

Залози

Основното приложение, именувано Sportsbook, е пригодено за спортни залози. Избирате измежду най-различни спортове, като най-популярни остават футбол, тенис, баскетбол. Ако направим сравнение с десктоп версията, няма да открием разлики в набора от събития и дължината на тиражите. Независимо дали залагате през компютър или мобилен телефон, ще получите едни и същи възможности. Клиентите на този раздел могат да се възползват от редица бонуси, сред които седмични оферти, увеличени коефициенти, cashback и т.н.

Създаването на залозите не се различава от настолната версия. За да оформите талона, маркирате избраните пазари и те биват препратени към електронния фиш. Той е позициониран в горната част на екрана, непосредствено до логин бутона. Фишът ще ви информира за общата ставка, отделните маркети и инструментите, които може да приложите.

Оценка

Мобилното приложение за iOS се отличава с по-голяма достъпност и лекота при ползване. Не случайно рейтингите му са толкова високи и има изобилие от позитивни мнения. Поставяме положителна репутация на Betfair mobile и ви препоръчваме да го изтеглите, ако целите залагане през мобилно устройство. Приложението се нагажда към резолюцията на iPhone-а, така че да запълва цялото пространство на екрана и да не остава невидими отделни функционалности.

Потребителски отзиви (0)

Средна оценка:
0/5

Технически характеристики

Версия: 5.7.0
Размер: 64,9 MB
Езици: Руски, Холандски, Гръцки, Английски, Испански, Немски, Италиански, Български, Португалски, Шведски, Датски
Съвместимост: Изисква iOS 10.0+. Съвместимо с iPhone, iPad и iPod touch.
Apple Watch: Не
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Открихте грешка?Съобщете ни
Коментари
Приложение
Оценка на приложение за iOS 5/5
3/5
Грешка
Данните не са получени. Опитайте отново.
Задайте въпрос

Вашият въпрос ще се появи в секция Въпроси-отговори. Когато получите отговор, ще ви уведомим с e-mail.

Заглавие
Описание на въпроса
Получи списък с огледални сайтове

Въведете e-mail, на който можем да ви изпратим списъка

E-mail
Въпросът беше изпратен
Вашият въпрос беше изпратен и публикуван.
Благодарим Ви, че използвате «Букмейкър Рейтинги»!
Списъкът с огледални сайтове беше изпратен
Списък с огледални сайтове беше успешно изпратен на Вашия e-mail.
Благодарим Ви, че използвате «Букмейкър Рейтинги»!
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация