Нагоре

Bet365 Покер - ревю, рейтинг и експертно мнение

Бонус код: BRATINGS

Сериозно наличие на бонуси

Опростени функционалности на платформата

Бърза игра, лесни настройки

Съдържание

Ревю на компанията

4/5
Стефан Ралчев
Главен редактор

BET365 е може би най-известният букмейкър в световен мащаб. Основана във Великобритания през 200 година, платформата за залози онлайн разполага с над 35 милиона клиенти в света и прави годишен оборот от близо 3 милиарда паунда, с приходи от около 700 милиона паунда (по последни данни за 2019 година).

Bet365 е най-известен с платформата си за залози на спортни събития, която предоставя възможност за залагане на хиляди спортни събития всеки ден, но с годините портфолиото на компанията се увеличи драстично и започна да предлага много и различни игри. Казино секцията беше развита сериозно през последното десетилетие, но също така друга отлична опция пред потребителите на букмейкъра е покер приложението. Преди няколко години Бет365 получи позволение да предостави тази услуга и на българските клиенти на букито.

Въведение в покера

Покерът се превърна в една от най-предпочитаните игри с карти в световен мащаб в началото на 21-и век. Милиони по света предпочитаха този вид игра пред останалите „хазартни предложения“, поради факта че късметът и шансът не са водещи фактори в това даден играч да бъде успешен.

През последните години интересът леко спадна, но причините за това са най-вече в следствие на рестрикциите, които бяха наложени в САЩ и други държави, което драстично намали броя играчи и наградните фондове в различните онлайн платформи. Липсата на американски потребители в масовите покер стаи намали интереса към играта, тъй като американците бяха сред най-слабите играчи онлайн, но дори това не попречи на покер индустрията да се развива, дори след сериозните ограничения в законите за хазарт в САЩ и част от страните в Европейския съюз.

Bet365 предлага една от най-добрите платформи за игра на покер. Компанията предлага страхотни бонуси, отлични турнири и разнообразни кеш маси за различни варианти на покера (например: Омаха), а все повече се увеличават и потребителите, които използват покер платформата на букмейкъра. В настоящата статия ще анализирам приложението за покер в Bet365, различните бонуси, които се предлагат, плюсовете и минусите на тази категория на британския букмейкър.

Как да започна да играя покер в Bet365?

Сравнително лесно е да стартирате покер преживяването си в сайта на букмейкъра. Трябва да влезете в профила си, да изберете менюто покер и да свалите покер клиента (така се нарича платформата, на която протичат игрите). Още като влезете в менюто за покер, ще видите думите „Добре дошли“, а под това се намира линкът за сваляне на програмата. Сваляте, инсталирате и след това влизате с потребителското име и паролата, които ползвате в bet365. Още с влизането в покер клиента ще бъдете посрещнати от съобщение за приемане на първата ви „мисия“: усвояване на бонус за „добре дошли“.

Покер бонуси в bet365

Най-важното, което трябва да се отбележи, е фактът, че бонусът за покер не е обвързан с началния бонус за спорт, който получавате при регистрация в Bet365. Двете предложения не са обвързани помежду си и може да използвате и двата (един след друг). Настоящият бонус „добре дошъл“ в покер клиента е в размер на 365 евро и завъртане на колело с награди. Паричният бонус не е обвързан с определен процент от депозита (например: 100% бонус до 100 лева, както е спортният такъв на компанията). Може да депозирате каквато сума си поискате, като съответният бонус ще бъде добавян към вашата сметка по следната структура:

 • Бонус 365 евро се усвоява на части по 2.50 евро, докато получавате Status Points (бел.ред. – точкова система, която се натрупва с игра на кеш маси или турнири, като се начислява от генерирания от вас рейк)
 • Първият превод от 2.50 евро ще бъде освободен след натрупването на 25 Status Points
 • Вторият превод от 2.50 евро ще бъде освободен след 50 спечелени Status Points
 • Следващите 24 части ще бъдат освободени на всеки 100 спечелени Status Points
 • Всички останали части ще бъдат усвоени за всеки 250 получени Status Points

Въпросните Status Points се печелят, като играете кеш игри и турнири. 10 точки се печелят, когато генерирате 1 паунд или 1 евро рейк на кеш маса или такса за игра на турнири (например: Ако входът за даден турнир е 2 евро, той е разделен на две части – 1.82 за самия турнир и 0.18 такса за участие).

Офертата не подлежи на превъртане, което означава, че всяка освободена сума е налична за теглене без допълнителни условия. Предложението е за 60 дни и след изтичането на този срок сумата, която не е отключена, се губи.

С бонус „добре дошли“ получавате и още няколко оферти от страна на компанията. Единият от тях е 5 билета за турнир „100 Bronze Loyalty”, като те се генерират автоматично при логването, създаването на прякор в покер клиента и приемането на офертата. Имате право да ги използвате до 7 дни след усвояването им, след това билетите се губят.

Допълнения към стартовото предложение на Bet365 покер са „билет Twister за 1 евро“ и „завъртане на колело с награди“. Първото се получава, след като вече сте изиграли поне един турнир от вида „Twister”, независимо от входа за турнира. Второто също се получава, когато изиграете турнир от този вид с произволен buy-in. Може да видите кога е активирана тази промоция чрез иконката в горната част на покер софтуеъра. Наградите от завъртането на колелото са следните:

 • 10 bet365 coins (монетите могат да се използват само в магазина на bet365)
 • 50 bet365 coins
 • Билет Twister 1 евро
 • Билет Twister 2 евро
 • Билет Twister 5 евро
 • Билет Twister 10 евро
 • 20 евро в брой
 • 50 евро в брой
 • 100 евро в брой

Наградите са степенувани по вероятност да се паднат, като възможността да ви се паднат 100 евро е най-ниска, а най-висока – 10 монети на компанията.

Покер меню (разбор на платформата)

Насочваме се към изгледа на самата платформа, подредбата на различните функционалности и предложения и плюсовете и минусите на създадената от bet365 платформа. Веднага ще забележите, че основните цветове са същите, които са сайтът на компанията (сиво и зелено). Цветовата гама на клиента е добре подбрана в основната си част, но допълнителните цветове (особено жълто и червено, в които са изписани част от кеш масите и турнирите) отнемат малко време, за да се свикне с тях.

Генерално платформата е с лесна навигация, като всички различни секции са ясно обозначени и лесни за намиране, но първият проблем, който ще срещнете, е несъществуването на бутон, който да уголеми основното лоби на апликацията и да го разположи на целия монитор (не е сериозен проблем, но ако сте свикнали с менюто на Покерстарс, например, ще ви отнеме малко време да се приспособите).

Това изглежда като единствен недостатък, като в основното меню в реално време виждате средствата, с които разполагате, точките, които трупате, различните турнири и маси, които са налични, броят на играчи, които са по масите в момента, и основните подкатегории, които ви интересуват. Те са следните:

СПЕЦИАЛНИ МАСИ: Това е подкатегорията, която разполага с най-много играчи през целия ден. Тя съдържа в себе си „Premium Cash” – най-добрите кеш маси на платформата, и “Premium Steps” – вид турнир на 9 нива, които могат да ти гарантират 800 евро печалба, ако преминеш успешно през всички 8 нива.

„Premium Cash” или кеш масите са с разнообразни нива (блиндове от 0.02/0.04 до блиндове от 2/4 евро), но за съжаление на част от феновете на покера, се предлага само „No Limit Holdem” и масите са само за 6-има играчи (рядко се отварят и маси за хедс-ъп или 9 човека). Можете да подредите масите по различни фактори: Среден размер на пота, най-ниска сума на залог, брой играчи, процент на играчите, които са в раздаването на флопа, изиграни ръце на час. По този начин може да изберете най-важния параметър за вас и по по-лесно да намирате масите, които най-много отиват на вашите предпочитания.

„Premium Steps” са поредица от минитурнири от по 3-ма души, които играят помежду си, за да спечелят билет за следващия турнир. Така, стартирайки с 0.50 евро цента може да достигнете до участие в последното ниво (от 1 до 9), което при победа ви гарантира 800 евро. Най-важно в тези турнири е да не сте на последно място. Всеки подгласник в минитурнирите получава билет за предходното ниво, на което е загубил (например: ако загубите на ниво 3, ще получите билет за ниво 2), или 0.25 евро цента, ако е загубил още на първото ниво. Всяко ниво се играе със стартов стак от 500 чипа. Ако искате, можете директно да се запишете за „Premium Step 9”, но това ще ви струва 350 евро.

ВАЖНО: Не можете да разменяте билетите, които печелите, за реални пари. Тази възможност се предоставя само за последните 2 нива (8-о и 9-о), но за целта трябва да се свържете с поддръжката на bet365.

ПОКЕР: Основното меню на покер клиента на bet365, което е разграфено на няколко подменюта:

 • Начало: Страницата, на която ще получите 8 различни предложения на коя кеш-маса да седнете или кой турнир да запишете. Служи за промотиране на интересните и най-често играни предложения на компанията.
 • 6+ Hold’em: Една от иновативните идеи на bet365, но не е и най-популярна сред любителите на покера. Названието ѝ е още „Six Plus Hold’em”, като са премахнати всички карти от „2“ до „5“ и се играе с 36 карти. Променена е и силата на ръцете: Три еднакви (например: 3 аса) бие стрейт (5 поредни от различни бои), а Флъш (5 карти от една боя) бие Фул Хаус (3 еднакви с две еднакви – три попа и две дами). Тези промени правят играта по-динамична, защото всички имат силни ръце по-често, но и самата игра се променя и стандартните стратегии за игра на покер не работят по същия начин.
 • Twister: Интересна разновидност, която тези, които са играли в „Покерстарс“, вероятно познават. Идеята на този вид мини турнири се изразява в това трима играчи да се изправят в игра „победителят взима всичко“. Тези турнири са турбо, с 500 чипа, а наградният фонд варира от 1 евро до 100 хиляди евро. Сумата на наградния фонд се изчислява, като вашият вход (от 1 долар до 100 долара) бъде умножен по един от следните множители: 2, 3, 5, 8, 50 или 1.000. 7% от бай-ина се удържа като такса за участие. ПРИМЕР: Записвате турнир от този вид за 5 евро и играете срещу други двама играчи за сумата от: 10, 15, 25, 40, 250 или 5000 евро. Наградният фонд се определя преди старта на мини-турнира. Можете да запишете няколко турнира от този вид едновременно. Има и още един турнир от този вид – Wild Twister, чийто вход е едва 50 цента и всички са ол-ин още в първата ръка (тук умения не се прилагат, всичко е въпрос на шанс). Максималната награда е билет за турнир на стойност 50 евро.
 • Speed покер: Идеята на тази разновидност идва от самото име – играете постоянно в ръце, като се местите от маса на маса. В момента, в който се откажете от ръката си, системата ви мести на друга маса с други играчи. Най-популярният лимит е блиндове 0.10/0.20 евро, като през целия ден има играчи, залагащи на тази разновидност на покера, в търсене на по-бързи печалби.
 • Кеш: За разлика от „Premium Cash”, тук ще намерите различни разновидности на покера, като секцията разполага с Пот-лимит Холдем, Фиксиран лимит Холдем и 6+ ноу-лимит Холдем. Също така има и 4 версии на Омаха. Някаква категорична разлика с „премиум кеш“ трудно ще намерите, освен че има повече маси и разновидности в секция „кеш“. Също така има и маси, които са с по-големи блиндове (например за No-Limit Hold’em има блиндове 5/10 евро) и Fixed-Limit Hold’em с блиндове 20/40 евро. Според вашите лични предпочитания, може да нагласите масите си по игра, минимален залог и брой играчи. Добрата новина е, че за разлика от „премиум кеш“, тук се предлагат и маси за „heads-up” (един срещу един).
 • Sit&Go: Стандартна за всички покер платформи секция, която произлиза от името си – турнир с една маса (2, 3, 6 или 9 души), които играят за определен награден фонд, който се събира от входовете на всички играчи. Входовете са от 10 евроцента до 5000 евро и има достатъчно на брой предложения за всеки фен. Като недостатък може да се отчете факта, че няма „мини турнири“, които да се играят на повече маси – например с 12, 18, 24, 30 или 36 играчи, както има в повечето покер стаи.
 • Турнири: Това е друга стандартна за всички покер платформи секция, която предлага по-сериозна възвращаемост на вашите средства. Бет365 разполага с богата ежедневна програма, която предлага входове от няколко цента до 100 долара. По-популярните турнири разгледайте по-надолу в статията.

МИСИИ: Това е секция, която може да ви донесе допълнителни печалби по време на играта ви в покер платформата. Секцията предоставя няколко нива, които могат да ви донесат различни бонуси:

 • Клуб лоялност: В този раздел избирате мисия, която искате да изпълните (например: да запишете турнир от сериите Twister). Когато изпълните условието, получавате съответната награда, която се полага за изпълнение (например: билет за турнир). Колкото повече мисии изпълните, толкова повече бонуси ще натрупате, а и ще си помогнете да се качите в таблицата на различните нива на лоялност (от бронз до платина).
 • Buble Bonus: Един чудесен начин, по който може все пак да спечелите нещичко, ако отпаднете от определени неделни турнири на първото място, което не е платено (например: 27 места са платени, но вие завършвате на 28-о място). За подарък получавате „завъртане на колелото“, което ще е активно в секцията „Бонус Балон“ на покер платформата (наградите са между билет за 0.20 евроцента до 100 долара). Турнирите, за което това важи, са следните: The Sunday Sensei, The Sunday Senpai, Way of the Dragon.
 • Колекционер на карти: Може да събирате определени начални карти (определени от платформата) и всеки ден можете да получите до пет завъртания на „колелото с награди“, като най-голямата награда е 100 евро. Бонусът е дневен, като единствено трябва да влезете в секцията, за да активирате бонуса, преди да започнете да играете.
 • Премиум лига: Още едно интересно предложение, свързано с футболни прогнози на английската Висша лига. Офертата е следната: Прогнозирайте мачовете от английския елит през платформата, с което участвате в надпревара с всички останали, които ползват поркер клиента. Също така трябва да изпълните вашата мисия (тя ще се разкрие пред вас, след като дадете прогнозите си), за да получите ново завъртане на „колелото на наградите“. В Премиум лигата въпросното завъртане може да ви донесе от 10 монети на bet365 до 1000 евро в реални средства.

МОЯТ АКАУНТ: Това е секцията, от която менажирате целия си профил, следите прогреса си през различните нива на лоялност, добавяте любими и важни турнири и следите прогреса на бонусите, които в момента са активни. Също така през „настройки“ може да нагласите аватар, изглед на картите и масите, изгледа на масите, дали изобщо да имат звук и да нагласите времевата банка така, както е удобна за вас. Ето и всичко, което ще намерите в тази секция:

 • Лоялност – Прогресът в нивата на лоялност и броят на Status Points и Bet365 Coins.
 • Бонус – Офертите, които в момента разигравате на платформата.
 • Любими – Тук се показват турнирите, които сте маркирали със „звезда“ като предпочитани.
 • Входящи – съобщенията, които ще получавате от покер платформата.
 • Моите турнири – Турнирите, в които сте записан да играете.
 • Настройки
 • История – Турнирите, които сте играли.
 • Магазин
 • Билети – Мястото, където ще следите с колко и какви билети разполагате.

БАНКА: Това ще ви отведе в нова страница, на която да извършите депозит или теглене. Самият баланс на вашите средства се изписва в горния ляв ъгъл на основното лоби.

Популярни турнири

Да насочим вниманието си към най-интересните турнири, които се предлагат в покер платформата на Bet365:

 • The Rumble – Ежедневен турнир с гарантирани 3000 евро, който е на базата на нокаут (получавате пари за всеки играч, който oтстраните от надпреварата). Един от любимите ми турнири на платформата, защото има много играчи, които се „лакомят“ да спечелят награда за така наречения „нокаут“ и с умерена и умна игра може да се стигне далеч. Входът е 20 евро и има възможност за един ре-бай.
 • The Mini Sweat – Ежедневен турнир на същата основа, но с 2500 евро гарантиран награден фонд, но и по-нисък вход – 10 евро.
 • 2500 евро ре-бай – Входът за този ежедневен турнир е само 5 евро, но може да ри-байвате неограничено до края на 11-о ниво на покачване на блиндовете.
 • 3000 евро Fists of Fury – Ежедневен турнир с с 10 евро вход и възможност за ре-бай. Има и версия 5000 евро, но с вход 20 евро.

Това са моите предпочитани турнири, които играя по-често, но има всякакви предложения – от 0.25 цента до вход от 100 евро. Има и много различни надпревари с гарантиран награден фонд, независимо от броя на играчите, които са се включили в него. Гарантираните фондове са от 20 евро до 50 хиляди евро (например: 50 000 GTD Ultimate Sweat, който се превежда през уикендите и е с вход 100 долара). Има и множество „фрийроли“, които представляват турнир без входна такса или са с билет. Разбира се, фрийролите носят реални пари към сметката ви при печалба.

Голямата промоция на компанията обаче е класиране за Irish Open. До 15-и март имаше шанс да спечелите пакет от 2500 евро за участие на този покер турнир в Дъблин, като сумата включва в себе си вход за турнира (стартира на 9-и април), пет нощувки в 4-звезден хотел и пари за транспорт и джобни. Може да се класирате за този турнир, печелейки една от квалификациите, които са с вход 100 евро и се провеждат веднъж на всеки 7 дни. Ако не разполагате с тази сума, има и минитурнири с по 0.50 евроцента вход, които можете да използвате, за да натрупате билети за 10, а след това и за 100 евро.

Bet365 Покер турнири

Предимства и недостатъци на покера в Bet365

Стигнахме до най-важната част и тази, с която мога да съм ви най-полезен. BET365 не разчита особено на развитието на своята покер стая, на което се дължи и малко дървения интерфейс, който компанията използва. Предимството пред останалите конкуренти обаче се крие в опростените функционалности на платформата, лесното намиране на категориите и безпроблемната игра, на която можете да се насладите. А именно това е най-важното. Играта е бърза, лесна и може през „настройки“ да нагласите всичко – от цвета на картите до маркиране на опциите за залог (1, 2, 3, 4 големи блинда и съответно процент от пота, който е на масата – 50%, 60% и така нататък).

Друго сериозен плюс за покер стаята на Bet365 е сериозното наличие на бонуси. Изключвайки „колелото на наградите“, което рядко дава примамливи награди, бонусът „добре дошъл“ и различните нива на лоялност дават добри възможности за печалби чрез билети за турнири, както и „фрийролите“, достъпни за различните нива. Също така трупайки точки и монети на BET365, можете да ги разменяте за различни билети и награди. Освен това колкото по-високо е нивото ви (платина или диамант), толкова по-сериозни бонуси ще получавате от компанията.

Любимият ми плюс е свързан с факта, че има немалък брой играчи в покер платформата, чиято основна дейност не е самата игра. Има потребители, които се интересуват повече от спортни залози и казино игри, но прекарват време и на масите за покер. Може да ги забележите, тъй като обикновено са нетърпеливи и искат бързо да влязат в „екшъна“. Благодарение на опцията за маркиране, може да изберете цвят, в който да ги оцветите, като ги забележите, и да напишете бележка към тях.

Така всеки път, когато седнат на вашата маса, ще знаете за кого става въпрос. Това е добра опция и за играчите, които да избягвате – изберете подходящ цвят, записвайте си какво правят, за да сте подготвени следващия път, когато се изправяте срещу тях. Предимството да играете срещу по-слаби опоненти е не само на bet365, но и на повечето букмейкъри онлайн, чиито потребители обикновено не са съсредоточени в покера, а в останалите си залози. Не са много, но достатъчно, че да опитате късмета си.

Като всяка друга платформа обаче, тази на Bet365 си има и минуси. Големият такъв е липсата на по-атрактивни турнири. Да, има няколко, които грабват окото, но не е кой знае какво. Освен това повечето „риби“ (бел.ред. – играчите, които не могат да играят) са на кеш масите, а в турнирите ще срещнете и по-опитни играчи. Не забравяйте обаче, че и на кеш масите дебнат акули!

Като сериозен минус бих отчел и невъзможността да се запишеш на опашка за пълна маса. Може да си харесате маса с ниски блиндове и висок пот, но обикновено те са заети изцяло. Не съществува опция да се запишете в списък за изчакване, а единствената ви опция е да седнете на друга маса и да „дебнете“ да се освободи място на предпочитаната от Вас маса – нещо, което е много досадно и недомислено.

Както вече споменах, интерфейсът е малко дървен. Покерджиите по принцип не обичат промените, защото търсят постоянство в собствената си игра. Bet365 обаче не са променяли нищо от години и едно малко освежаване (включително поправка на горния минус), няма да се отрази зле на играта. Също така сериозно ме озадъчава фактът, че липсват кеш-маси от типа „фул-ринг“, тоест с 9 човека.

Ниският брой играчи за някои може да е минус, но ако искате да тествате уменията си, това е удобна платформа да го направите. Не са кой знае колко добрите играчи и с прилагането на правилна стратегия можете да бъдете успешни играчи в дългосрочен план. Трябва ви единствено дисциплина, което ще изолира до максимална степен фактора „късмет“. Иначе, най-много слаби играчи, логично, има през уикенда – тогава е и най-подходящият момент да играете.

Поддръжка

Хората, които отговарят за поддръжката на целия сайт, са и тези, които отговарят за покер платформата. За най-бърз отговор използвайте „чат на живо“, който е активен 24 часа в денонощието, но може да ползвате също телефонно обаждане, имейл и, ако по някаква причина ви трябва, поща. Освен това секцията с упътвания и правила на Bet365 е може би една от най-добрите в света и е рядкост да има въпрос, на който не можете да си отговорите дори без чат с някой от поддръжката.

Съвети за играещите

Преди да се насочите към покер света на Bet365, ще ви предоставя няколко съвета, които не споменах до момента, но могат да помогнат на играта и преживяването ви на платформата:

 • Нагласете всички цветове на различните бои (спатия, каро, купа, пика) в различни цветове – така по-лесно ще различавате различните комбинации, които имате, особено ако играете на няколко маси едновременно.
 • Изпробвайте турнирите през седмицата – причина за това е фактът, че играят по-малко играчи и съответно, в част от надпреварите с гарантиран награден фонд, не се натрупват достатъчно средства. Следователно, имате възможност за по-висока печалба срещу по-малко играчи.
 • Ако спечелите дадена сума, по-добре я изтеглете – след като сте поиграли няколко часа покер и сте събрали добра сума, твърде вероятно е да ви се доиграе на някоя от другите платформи на bet365 (казино, спорт). По-добре изтеглете средствата си, защото, ако ги загубите, ще ви е много яд.
 • С времето ще ви се стори, че е безмсилено да участвате в мисиите, предложени в покер клиента. Не забравяйте да ги активирате, защото все пак не знаете кога ще ви сполети късметът и може да спечелите и по-апетитни награди от „билет за турнир на стойност 0.20 евроцента“.
 • Пробвайте задължително Six plus Hold’em – играта е много различна, когато липсват картите от 2 до 5 включително, но пък е забавна, особено за начинаещи.

Заключение

Въпреки че покерът не е най-важната част от портфолиото на компанията, BET365 предлага на своите клиенти една приятна алтернатива на останалите си игри. Покер софтуеърът е добре развит, бърз, почти не прекъсва по вина на букмейкъра и бонусите са атрактивни, макар и не най-добрите на пазара.

Покер платформата е подходяща за всички, залагащи на спорт, които имат основни познания в тази игра с карти, както и за редовни играчи на покер, защото особено през почивните дни е пълно с недостатъчно добре подготвени потребители в покер платформата. С малка инвестиция на време и правилна стратегия, дори най-новите за играта могат да се превърнат в успешни играчи в Bet365.

Виж повече Затвори
Характеристики на букмейкъра
Удобство на плащане
3/5
Поддръжка
5/5
Бонуси и промоции
5/5

Езици на сайта

АнглийскиАнглийски
БългарскиБългарски
ГръцкиГръцки
ДатскиДатски
ИспанскиИспански
ИталианскиИталиански
КитайскиКитайски
+ 11 езика
НемскиНемски
НидерландскиНидерландски
НорвежкиНорвежки
ПолскиПолски
ПортугалскиПортугалски
РумънскиРумънски
СловашкиСловашки
УнгарскиУнгарски
ЧешкиЧешки
ШведскиШведски
ЯпонскиЯпонски
Скрий езици

Наличие на раздели и приложения

Web
Mac
Умения за игра
Покер
Игри
Услуги
Регистрация
Депозит
Чат на живо
- Българска версия - Мобилна версия

Методи на плащане

Депозит Теглене
Сума Време Комисиона Сума Време Комисиона
от 10 до 50 000 незабавно - от 10 до 50 000 1-5 работни дни -
от 10 до 50 000 Незабавно - от 10 до 50 000 1-5 работни дни -
от 30 до 2500 Незабавно - - - -
Разшири всичко (9)

Валути

Евро
Български лев

Поддръжка

Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Чат на живо
~1-5 мин

Надеждност

Не приема Букмейкър Рейтинги
като посредник
В сайта Букмейкър Рейтинги няма
представители на компанията
Отношение към спекуланти:
Поставя ограничения

Лицензи (3)

Организации (10)

RGA - Асоциация за отдалечен хазарт
Хазартна Терапия - Gambling Therapy
Австралийски съвет за залагане - AWC
Европейска асоциация за спортна сигурност - ESSA
Гибралтарска асоциация за залагания и хазарт - GBGA
Анонимни Комарджии - Gamblers Anonymous
Независима служба за преценка на залаганията - IBAS
GambleAware

История на рейтинг

26.03.2020
Букмейкърът Bet365 Покер е добавен в ревюта

Информация за компанията

Bet365 Покер
Посетете сайта на букмейкъра
Посетете сайта на букмейкъра
Неизвестен
2000
Англия
3 500
19 000 000

Плюсове и минуси

Плюсове:
Бонус код: BRATINGS
Сериозно наличие на бонуси
Опростени функционалности на платформата
Бърза игра, лесни настройки
Огромен брой играчи в покер платформата
Минуси:
Липса на атрактивни турнири
Невъзможността да се запишеш на опашка за пълна маса
Липса на кеш-маси “фул-ринг”
Не особено разработен интерфейс

Отзиви (0)

Надеждност
0/5
Удобство на плащане
0/5
Разнообразие на казино игри
0/5
Поддръжка
0/5
Казино на живо
0/5
Бонуси и промоции
0/5
Разнообразие на доставчици
0/5

FAQ / Често задавани въпроси

Как да се регистрирам в Bet365 Покер?

Влезте в сайта на Бет365, след това отидете в Покер секцията. В средата на екрана Ви (десктоп версия) ще видите надпис „Включи се“. След неговото натискане ще трябва да създадете ваша сметка, като за целта трябва да попълните:

 • Държава по местоживеене
 • Лични данни
 • Документи
 • Контакт
 • Постоянен адрес
 • Логин
 • Защита
 • Предпочитания

Има ли първоначален бонус в Покер Бет 365?

Да, бонусът се нарича „Пакет Добре Дошли“ и е на стойност 365 евро, който се усвоява на части,  и завъртане на колело с награди.

Мога ли да взема два бонуса от Bet365 – Бонусите в секции Покер и Спорт?

Покер Бонусът не е обвързан с Бонус Спорт. Така че може да ги вземете един след друг и двата.

Как да верифицирам акаунта си?

За да верифицирате акаунта си, е нужно да влезете в меню Клиенти -> Вашата сметка -> Идентификация, след което ще се покаже прозорец с опции за изпращане на различни документи за идентифициране.

Ще бъде изискано от Вас да изпратите сканирано копие от документ за самоличност като лична карта, паспорт или шофьорска книжка (възможно е да изискат повече от 1 документ). А също така и копие от бележка за битово плащане, извлечение от банкова сметка или сметка за телефон, за да бъде потвърден и Вашият адрес. Има и опция за получаване на писмо с код в пощенската кутия на домашния Ви адрес.

Мога ли да се верифицирам само с един документ в Бет365?

От Вас ще бъдат изискани най-малко 2 документа за идентифициране.

Какво е предимството на това да изберете лицензиран онлайн букмейкър?

Преди всичко, доверявайки се на такава компания за осъществяване на залози, можете да бъдете уверени, че Вашите пари са защитени от закона. Не съществува вероятност, евентуална печалба да не Ви бъде изплатена. Изключение може да бъде само случай, в който има доказано пране на пари, или пък опит за неколкократно получаване на бонуси от един човек.

Единственото условие е, данните които сте въвели във Вашия профил да бъдат точни, както и да не разполагате с повече от един акаунт. Всеки букмейкър, който разполага с лиценз, има линк на началната си страница, където може да подадете сигнал за нередност.

Ползването на лицензиран букмейкър предразполага потребителите от гледна точка на надеждността относно техните потребителски данни. Всички предоставени от Вас данни, както и копия от лични документи са защитени.

Също така не трябва да се притеснявате при въвеждане на детайли за плащане (номер на кредитна/дебитна карта, данни за електронен портфейл, банков трансфер и др. ). Тези компании са под постоянен контрол, доказали са своята надеждност и стабилност и не биха злоупотребили с данните на своите клиенти.

Още едно предимство на сайтовете за залози с лиценз е поддръжката на български език – задължително тези компании притежават оператори, които ще контактуват на български с своите клиенти.

Защо не получих бонус за нова сметка/първи депозит?

Възможно е да сте депозирали с някои от методите, които не се класират за бонус нова сметка като Skrill и Neteller, но може и причината да е друга. Съветваме Ви да се обърнете към отдел обслужване на клиенти на Bet365.

Разполага ли Бет365 с казино секция?

Сайтът на Bet365 разполага с голямо разнообразие от онлайн игри. Ако използвате техния софтуер имате избор между над 250 различни възможности. Най-популярните игри сред залагащите са игрите с карти, ротативките и видео покерът. Всеки нов потребител получава бонус с лимит 200 лева, а за постоянните потребители има по-чести промоции. Освен обичайните предложения, в казино портала на Bet365 можете да играете срещу истински крупиета на рулетка или блекджек.

Камери с висока резолюция излъчват директно крупиетата, като картината се отразява мигновено. По този начин се пресъздава атмосферата на това да бъдете в казино, без да излизате от хола си. Освен това, статистически, шансът на печалба е по-голям когато играете с живи крупиета. За съжаление обаче, Bet365 все още не разполага с пълния си „Казино“ раздел за територията на България и доста от опциите не се предлагат.

Има ли лотария в Бет365?

Да. Bet365 предлага на своите клиенти участие в лотария на Ирландия, Испания, Ню Йорк, Германия, Канада, Австралия. Ще откриете секцията с лотарии в лявото меню на екрана, в раздел Лото.

Има ли виртуални спортове в Бет365?

Bet365 България предлага на своите потребители цели седем виртуални спорта. Сред тях можете да откриете Конни надбягвания, хрътки, моторни спортове, футбол, колоездене, тенис и тротинг (разновидност на състезанията с коне)

Виртуалните спортове са спортни игри, проведени изцяло в рамките на специално проектиран софтуер. Те представляват пресъздадени реални спортни събития, които са компютърно генерирани. Обичайно, тези събития продължават около три минути. Това показва, че за времето, за което изминава един футболен мач (90 минути), във виртуалния му еквивалент можете да заложите на 30 мача.

Какви системи за залагане предлагат Бет365?

 • Трикси залогът представлява 4 залога, върху 3 селекции – 3 двойни и 1 троен залог. Печалба се гарантира при успешен изход от две срещи.
 • Янки залогът представлява 11 залога на 4 срещи. Това включва 6 двойни, 4 тройни и 1 четворен залог. Печалба се генерира при поне две успешни селекции.
 • Канадски/Супер Янки – 26 залога, върху 5 срещи. Това включва 10 двойни, 10 тройни, 5 четворни и 1 петорен залог. Отново, печалба има при поне две познати селекции.
 • Хайнц – образува се от 6 прогнози, които се комбинират в 57 отделни залога. Това включва 15 двойни, 20 тройни, 15 четворни, 5 петорни и 1 шесткратен залог. Печалба отново има при поне две познати селекции.
 • Супер Хайнц – образува се от седем селекции, които се състоят от 120 отделни залога разпределени по следния начин : 21 двойни, 35 тройни, 35 четворни, 21 петорни, 7 шесткратни, 1 седемкратен залог. Поне две успешни селекции носят печалба
 • Голият – образува се от осем селекции, и 247 отделни залога: 28 двойни, 56 тройни, 70 четворни, 56 петорни, 28 6-кратни, 8 7-кратни и един 8-кратен залог. Минимум две селекции трябва да спечелят, за да има възвращаемост.

Защо лимитираха акаунта ми?

Честа причина за подобни мерки е наличието на успешна серия тенис пробиви например (става дума за дълга серия от големи печалби в рамките на 24 часа). В такъв случай, можете да бъдете определен като рисков за компанията играч и акаунтът ви може да бъде лимитиран.

Също така, залагането на големи суми на непопулярни спортове може да попадне в радара им за рисково поведение на залози. При блокиране на сметка, съответният клиент трябва да се свърже с компанията (email, chat, телефон), за установяване на възможно решение на ситуацията.

Мога ли да закрия сметката си в Bet365?

Можете! Самото закриване се състои в използването на опцията – Самоизключване от меню Защита на играч в Моята сметка. Имате право да изберете период на блокиране на сметката – от 6 месеца до 5 години.

Другата опция е използването на Самоизключване за период – „Завинаги“. Необходимо е обаче да се свържете с поддръжката, за да използвате тази опция.

Важно: При никакви обстоятелства няма да имате възможност да достъпите сметката си! В случая на опция „Завинаги“, това наистина означава завинаги.

Коментари ()
Оценка на БР 4/5
Вход / Регистрация
Съветваме ви да играете само в проверени онлайн казина.
Препоръчваме ви казиното на
към което ще бъдете пренасочени сега...
Вход / Регистрация