Нагоре
Стойност на бонуса
250 лева

Бонус код: BRATINGS

Добри първоначални и регулярни бонуси

Изключително разнообразие от пазари за залози

Вход / Регистрация
Съдържание
Оценка на БР : 4/5
Надеждност: 4/5
Пазари преди мач: 4/5
Пазари на живо: 4/5
Коефициенти: 4/5
Удобство на плащане: 4/5
Поддръжка: 3/5
Бонуси и промоции: 5/5
Технологичност: 3/5
Отзиви: 57 Бонуси: 250 лева Депозит / теглене: 1 лв / -
Още 7
Мобилни версии: Въпроси: 0 Жалби: 0 Поддръжка

Съдържание

🎦 Видео

➕ Плюсове и минуси

Плюсове:
Бонус код: BRATINGS
Добри първоначални и регулярни бонуси
Изключително разнообразие от пазари за залози
Минуси:
Няма лиценз за България
Малко по-сложни условия за превъртане на бонусите
Няма Livestream услуга

🗣 Отзиви

3.3/5
Надеждност
3.1/5
Удобство на плащане
2.9/5
Пазари преди мач
3.6/5
Поддръжка
3.1/5
Пазари на живо
3.4/5
Бонуси и промоции
3.4/5
Коефициенти
3.5/5
Петър Никодимов Нов съм
3.4/5
Йоана Николова Нов съм
4.7/5
Тодор Крумов Нов съм
2/5

📄 Ревю на компанията

4/5
Стефан Ралчев
Главен редактор

22bet е сравнително по-нов играч сред многобройните букмейкъри в световен мащаб. Брандът обаче печели нови клиенти и доверие с всеки изминал ден. Конкуренцията между патформите за онлайн залози става все по-голяма и потребителите имат възможността да имат акаунти в различни сайтове, в които да задоволят високите си претенции.

И, докато големите имена като Bet365, Bwin и Betwinner, а в България – Winbet, Palms Bet и Efbet, продължават да са най-често използваните сайтове за залози, в последните години се появиха десетки, дори стотици нови букита, които се опитват да привлекат повече клиенти с атрактивни промоции и много високи коефициенти. Такъв е и случаят с букмейкъра, който ще проучим в тази статия – 22bet,

22Bet линк за България

Тъй като букмейкърът все още няма лиценз, издаден от НАП, трябва да използвате алтернативни линкове. Букмейкър Рейтинги ви представя работещ линк за 22Bet.

ВХОД в 22Bet

Спортни залози в 22Bet

Въпреки че сайтът е на по-малко от 4 години, 22bet вече е развил много широка гама от спортове, на които може да се залага, и пазари, от които потребителите могат да избират селекциите за своите фишове. Да, условията за бонусите може да са малко сложни и прекалено трудни за изпълнение, но гамата от предложения удовлетворява всеки един тип залагащ – от ниски и по-сигурни коефициенти до странни и почти невъзможни предложения на изумително високи коефициенти. Всички основни спортове са покрити, като 22bet предлага стотици спортове от цял свят, много ниски дивизии на различни държави и други.

Освен че всички спортове и събития са покрити, 22bet предлага и много различни залози на събития, които са далеч от спорта. Може да залагате на времето, на различни телевизионни формати, популярни из цял свят, политика (например: избори в различните държави), какво ще се случи в кралското семейство и дори на времето в различни страни. Също така са интересни и предложенията за покер събития – например по време на SCOOP събитията на Pokerstars може да се залага на това от коя страна ще е победителят, коя държава ще е с най-много представители на финална маса и така нататък.

22bet начална страница спортни залози

Не трябва да пренебрегваме и секцията с Esports, която предлага стотици събития на дневна база. Можем да заключим, че в последните години 22bet скъси сериозно дистанцията спрямо конкуренцията що се отнася до богатството от предложения за залагане в спорта и извън него, като в момента 1xbet и още няколко световно известни букмейкъри имат по-голям диапазон от предлагани събития.

Логично, заради много предложения, можете да подредите всички тези събития по дни и дори по часове. От менюто може да си изберете или часови диапазон (например: в близките 5 часа), или по дата, ако искате да заложите на Бундеслигата например, но е сряда – избирате си датата и ще ви се покажат събитията само за този ден. В самите събития пък може да си изберете да виждате както всички предложения за залози, така и сегмент от тях – например само азиатски, или само пазари за голове и така нататък. Платформата е еднакво удобна и за единични залози, и за множествени такива (фишове), на което всъщност се опитва да наблегне и 22bet – по-честите залози тим „акумулатори“.

Характеристики на 22bet

💰 Минимален залог 0,30 лева
🎁 Промокод за 22bet BRATINGS
💰 Минимален депозит 1.50 лв
☝ Макс. брой залози във фиш 50
Максимална печалба 600 000 лв (според събитието)


❗️ ВАЖНО:

 • Максималният коефициент за единично събитие е 200.
 • Максималният коефициент за фиш е 500.

Коефициенти в 22bet

22bet е сравнително конкурентен на големите играчи в света на спортните залози. Ставките, които се предлагат за масовите събития, са горе-долу изравнени, което за играчи, предпочитащи фишове, няма да направи сериозна разлика, но за тези, предпочитащи единичните залози, може да бъде проблем. В по-честите случаи фаворитите имат по-нисък коефициент в 22bet спрямо по-големите букмейкъри, но компанията компенсира, предлагайки много по-висок коефициент или за равенство, или за аутсайдера в срещата.

Що се отнася до пазари за голове, корнери и подобни, разлика почти не може да се усети, като нерядко 22bet предлага по-високи ставки за определени събития. Ако играете повече единични залози, съветът, който мога да ви дам, е да разгледате коефициентите навсякъде и просто да заложите в букмейкъра с най-висок коефициент на даден пазар.

22bet коефициенти

Функционалности

22bet не се слави с най-добрите функционалности сред букмейкърите, но все пак има две интересни опции, които може да се харесат на залагащите. Едната от тях е 1-click bet, която може да се маркира от полето, в което попадат селекциите ви. Задавате определен залог (например 10 лева) и ще може с един клик върху избрания от вас пазар да правите залози.

Другата опция е подобна на популярния „cash out”, който все повече букмейкъри използват. 22bet обаче използва по-различен вариант на тази функция, която се нарича Bet Slip Sale – залог, който може да продадете обратно на компанията. Идеята е същата, като от полето с Вашите залози може да изберете дали да продадете своя залог, за да разполагате с парите, на които компанията оценява Вашата селекция към настоящия момент. Може да бъде продаден частично или изцяло, но за съжаление опцията не е налична за всички видове залози, както и за по-непопулярни първенства и спортове.

Сред функционалностите обаче ще ви направи впечатление, че не можете да променяте вече направени залози, както и да ги отмените, ако сте направили грешка в избора си на пазари. Единствената Ви опция е „bet slip sale”, но тя може да позволява затваряне на по-ниска от заложената сума.

Залози на живо, резултати и пряко предаване

22bet предлага сериозна база за залози на живо, като в най-популярните и масови спортове има няколко стотици различни залога, от които може да се възползвате. Дори в нетолкова известните шампионати и спортове има сериозно количество пазари и няма диапазон от часове, в който няма събития, на които може да залагате на живо. Ако сте свикнали с други платформи за онлайн залози, тази на 22bet може да ви се стори малко разхвърляна, но в момента, в който свикнете с нея, ще може лесно да намирате пазарите, които ви интересуват.

Също така точно под статистиката може да сортирате пазарите, които привличат вниманието Ви, вместо да стоите на страницата, предлагащи всички налични възможности за залог.

На сайта има подробна статистика както за мача, който следите, така и за минали и предстоящи събития, която може да ви помогне да направите по-информиран залог. За съжаление обаче на този етап компанията НЕ предлага излъчване на живо на мачове и спортове и няма live stream опция – един от проблемите, които трябва да бъдат адресирани от 22bet в близко бъдеще.

22bet live

Видове залози на 22bet

Букмейкърът може да има няколко недостатъка спрямо своите конкуренти, но предлага много любопитна форма за залози. Освен че има стандартните единични и множествени залози, както и варианти за система от всякакъв тип, 22bet предлага и няколко особени видове залози – ето кои са те.

Верижни залози (chain bet)

Възможност да настроите поредица от залози във верига. Например: избирате си 5 мача един след друг и залагате 10 лева на първия двубой. Ако залогът е успешен, следващите мачове ще бъдат заложени със същата сума или тази, която е останала в своеобразната „верижна сметка“. Ако не останат пари от предишните залози, веригата спира.

Залог с промо код

Промоция на 22bet, която се предоставя на различни потребители. Ако получите тази оферта, трябва да изпълните придружаващите условия, а вместо да залагате сума, само въвеждате промокода (без да залагате пари) и кликате върху „place a bet”.

Multibet

Подобно на система с твърди залози, които тук се маркират с „Lobby”, а мачовете от системата са „block”. Залогът се счита за печеливш, ако „lobby” залозите са успешни и поне един от блок залозите също е успешен.

Анти-акумулатор/анти-фиш (anti-accumulator)

Избирате 3 или повече селекции и маркирате опцията „анти-акумулатор“. Тази опция предлага печалба, ако поне 1 от селекциите не е печеливша. Тоест, залагате срещу направеният избор, очаквайки поне една от селекциите да не е печеливша.

Късмет (Lucky)

Вид система, която хваща всички различни варианти от избраните от Вас селекции. Например: избирате 4 селекции, от системата създава общо 15 залога – 4 единични, 6 двойни, 4 тройни и 1 с всички селекции. Задавате залог от 100 евро например, като сумата ще е разпределена по равно между всички 15 залога.

Patent

Система, позната за всички букмейкъри. Тя хваща всички залози, освен единични – двойни, тройни, четворни и така нататък, според зависи от броя селекции, които искате.

Джакпоти за спорт

Всяка седмица 22bet организира джакпот игра със спортни залози. На специална страница в сайта има поместени 14 мача, чийто краен изход ако предвидите правилно, играете за разпределянето на джакпота, който е събран от всички залози + сумата, осигурена от компанията. Минималният залог е 1.40 лева.

Други продукти в 22Bet

Виртуални спортове

Някои хора не правят разлика между „виртуални спортове“ и „E-sports”, но тя е голяма, а добрата новина е, че 22bet предлага и двете секции с голямо разнообразие в тях. Във „виртуалните спортове“ компанията предлага цели 7 стаи, които предлагат на залагащите куп различни варианти за залози – мачове, конни надбягвания и какво ли още не, на което може да се залага във всеки момент от денонощието. Хубавото на тази опция е, че дори да няма реални спортни събития, винаги има виртуални такива.

E-Sports

Електронните спортове се разрастват все повече и почти всеки букмейкър вече предлага различни събития за залагане. Това важи с пълна сила за 22bet, които имат добре разработена платформа, предлагаща стотици събития на дневна база – залози за Кънтър Страйк, ФИФА, НБА 2К и много други популярни игри и турнири от света на е-спортовете.

22Bet Казино

Казино секцията на компанията също се развива със сериозно темпо, като предлага стотици ротативки, различни рулетки, маси за блекджек и куп други казино игри, които могат да привлекат вниманието на любителите на този тип хазартни игри. Добрата новина е, че казино 22bet използва стотици различни провайдъра на игри и разнообразието определено е на ниво.

Казино на живо

Тази секция на сайта също е доста добре развита, като се използват над 20 провайдъра за игри, включително и лидерите на пазара Evolution Gaming, Vivo Gaming и други. Може да се насладите на различни стаи за игри с вариращи залози – едва от няколко стотинки до хиляди левове. Сред включените игри са тези със зарове, рулетки, блекджек и други.

22бет казино на живо

22GAMES

Интересни и забавни, 22games включват над 100 интересни и разнообразни игри, на които може да залагате, като има класики като „Супер Марио“ например.

TVGAMES

Разнообразие от телевизионни игри, на които може да залагате – покер ръце, лото игри, игри с джакпоти и много други, които се водят от крупиета на живо и са приятно разнообразие, ако си падате по подобни игри.

Верифициране на сметка

Това е най-важният процес, който трябва да извършите в 22Bet. За да не се притеснявате от неочаквано лимитиране на акаунта, директно блокиране или проблеми при тегленето на средства, веднага след регистрацията трябва да осъществите процеса по верифициране на вашата сметка. За целта трябва да изпратите снимки на лична карта/шофьорска книжка от двете страни, снимка (или скрийншот) на платежното средство, което използвате. Освен това ще трябва да изпратите и докумет от платена сметка през последните 3 месеца, за да може букмейкърът да потвърди данните (като адрес, телефон), които сте предоставили при регистрация.

Тъй като 22bet не е лицензиран в България, трябва да изпълните стъпките възможно най-коректно. В никакъв случай не ползвайте чужди платежни средства, давайте само коректна информация за себе си и дайте активен телефонен номер. Ако бъдете уличени в използването на няколко акаунта, лъжливи данни и подобни, акаунтът ви ще бъде блокиран и дори изтрит. Затова и верифицирането трябва да се осъществи преди да искате тегления, за да сте сигурни, че ще може да оперирате с акаунта си на 100% в 22bet.

Мобилно приложение

За да удовлетвори повече потребители, 22bet са разработили отлично мобилно приложение, което може да се свали както на устройства с Android, така и такива с IOS операционна система. Приложението е изключително удобно, като е с по-добър интерфейс за разлика от версията за компютър и е малко по-лека и върви по-бързо. Също така може да получавате различни оферти и промоции директно на телефона си през апликацията.

22бет верификация на акаунт

Лимитиране и блокиране на акаунти в 22Bet

Не са малко случаите, в които потребители се оплакват от лимитиране на сметката или директно блокиране не само в 22bet, но и генерално през последните месеци във всички световни букмейкъри. Обикновено причините са подозрения за измамни схеми, най-често свързани с уредени мачове. Нерядко се случва да има лимитиране на акаунти заради чести печалби – нещо, което се случва от време на време в различните букмейкъри.

Що се отнася до 22bet, то най-честите причини за лимитиране и блокиране са свързани с неправилната верификация на акаунта. Затова следвайте стриктно процеса по идентифициране на сайта и се опитайте да го реализирате максимално бързо – по възможност веднага след като започнете да играете на сайта. Не чакайте да дойде момент за теглене на средства, за да осъществите този процес.

Оценка за 22Bet

За сравнително букмейкър 22bet определено изпълнява много от изискванията, които играчите имат – добри бонуси, отлични коефициенти, различни промоции и много шансове за печалба, независимо от това дали залозите ви излизат, или не. Платформата е лесна за свикване, предлага много разнообразни пазари и предложенията все повече се доближават до лидерите на пазара.

Като минуси обаче могат да бъдат изтъкнати няколко фактора – началните бонуси са ограничени до максимално допустима сума, която може да спечелите с бонус средствата, някои опции са не толкова добре измислени, няма livestream услуга и лицензът за България все още е неясен (като на много други букмейкъри, което се превръща във все по-досаден проблем). Въпреки недостатъците обаче, 22bet е една добра алтернатива на популярните платформи за спортни залози.

Виж повече Затвори
Характеристики на букмейкъра
Надеждност
4/5
Пазари преди мач
4/5
Пазари на живо
4/5
Коефициенти
4/5
Удобство на плащане
4/5
Поддръжка
3/5
Бонуси и промоции
5/5
Технологичност
3/5

🎁 Бонуси и промоции

Типично за всеки букмейкър, за да може сравнително новата платформа да натрупа повече клиенти, компанията разчита на няколко бонуса, с които да зарадва не само новите си потребители, но и лоялните си клиенти.

 

Бонус първи депозит за спорт

Това е основният бонус за всеки нов клиент на 22bet и е 100% от първия депозит до 250 лева. Може да го вземете веднага, след като направите вашата първа регистрация в сайта. Определено цялостният размер на промоцията е много добър, но всъщност има една важна подробност, която може да е неприятна за всеки нов потребител – ако с приключването на превъртането на бонуса имате натрупани повече средства от максималната сума на бонуса (например: направили сте 500 лева с бонус залозите), компанията ще освободи за теглене единствено 250-те лева, а останалата сума ще бъде загубена – неприятна ситуация, която прави бонуса по-малко атрактивен.

 

22bet бонуси

 

Другата неприятна подробност около бонуса е свързан с превъртането. Бонус средствата трябва да бъдат превъртени 5 пъти (ако усвоите максималната сума, трябва да направите залози на стойност 1250 лева), но залозите, включени в превъртането, са единствено фишове, които съдържат минимум 3 различни събития, и всеки един от избраните залози трябва е на коефициент 1.40 или повече.

Това е едно от най-трудните условия изобщо сред букмейкърите, а и при честа печалба със сигурност ще имате повече от 250-те лева бонус, които компанията предлага. А средствата над 250 лева (500 лева обща сума, като се прибави депозита) ще бъдат отнети след края на бонуса. Дано в бъдеще това се промени, но засега това остава като основно условие и определено не е сред добрите на пазара. Ето и основните правила за превъртането на бонуса:

 • Минимална сума на депозит е 1 евро (2 лева).
 • Максималната стойност на бонуса е 250 лева.
 • Бонус сумата ще бъде добавена веднага след депозита, освен ако не маркирате отметката, че не искате да получавате никакви бонуси с депозита.
 • Избирате кой бонус искате при депозита – за спорт или за казино.
 • Трябва да превъртите бонус средствата 5 пъти, за да се счита промоцията за успешна.
  За да се брои залогът Ви към превъртането на бонуса, той трябва да е с минимум 3 селекции и всяка една от тях трябва да е на коефициент 1.40 или повече.

Бонус презареждане всеки петък

Едно от най-добрите предложения на 22bet е свързано с бонус презареждане на стойност 100% до 200 лева всеки петък. Повечето правила за превъртането на тази оферта са същите като за началния бонус, но идеята е, че може всеки петък да удвоявате депозираните си средства, за да стартирате уикенда с повече възможности за залози. Ето и основните условия:

 • Минимален депозит на стойност 1 евро (2 лева). Максимална стойност на бонуса – 200 лева.
 • Бонус сумата трябва да бъде превъртяна 3 пъти.
 • За да се счита дадена сума за превъртяна, тя трябва да е заложена на фиш с поне 3 селекции, всяка от която на минимален коефициент от 1.40.

Бонус Връщане на пари

В сайта ще го намерите като „rebate bonus”, като офертата е една от малкото подобни на пазара. Всяка седмица 22bet връща част от сумата, заложена от потребителя, като тя може да е от 2 до 2000 лева. Сумата, която се връща, е в размер на 0.3% от общата заложена сума през седмицата, а средствата се превеждат всеки вторник.

 

❗️ ВАЖНО: За да са легитимни залозите Ви за този бонус, трябва да изпълните следните правила:

 • Да сте заложили на фиш с поне 3 селекции, всяка от която е на коефициент над 1.50.
 • Да не залагате на пазари, които включват „общо“ (голове, корнери, т.н.) или хендикапи..

Бонус Фиш на деня

Това е интересна промоция на 22bet, при която букмейкърът е подготвил няколко фиша за своите клиенти, на които може да се залага определена сума. Ако фишът е печеливш, освен парите, които печелите от залога, ще получите и 10% отгоре на тази сума като подарък. Нямате право да променяте избраните селекции от „фиш на деня“, като може да избирате от няколко варианта – както за предстоящи срещи, така и за мачове, които в момента са на живо. Това предложение се намира на основната страница за спортни залози под събитията за деня. Няма ограничение в сумата, която може да заложите, но тя трябва да е от сметката Ви с реални средства. Не може да използвате бонус средства.

Допълнителни бонуси

Освен тези за спорт, 22bet предлага и редица бонуси за казино игри и различните си предложения на сайта, през които ще преминем набързо:

 • Казино Бонус 100% до 600 лева – можете да се сдобиете с 600 лева бонус средства при първия си депозит, ако искате да играете на казино игрите. Сумата на бонуса трябва да се превърти 50 пъти, а максималният залог е на стойност 5 евро. Бонусът важи за 7 дни.

 

22бет начален казино бонус

 • Състезание с награден фонд 5000 евро – Събирайки точки с казино игрите, може да участвате в ежеседмично състезание, което може да ви донесе различни парични награди.
 • Безплатни завъртания – играйте на „играта на деня“, изпълнете условията, които са заложени, и ще спечелите безплатни завъртания на определената игра. Всяка сряда пък може да спечелите 45 безплатни завъртания.
 • Седмична лотария – за всеки депозит от 20 лева и повече на сайта през седмицата, получавате билети, с които в неделя вечер участвате в лотария с награди, които достигат до iPhone и Macbook Air, както и до бонус точки, които могат да се използват във виртуалния магазин на 22bet.

22bet получава своя лиценз през ноември 2018 в Кюрасао – една от страните, в които повечето букмейкъри изкарват своите лицензи. Оператор на платформата е TECHSOLUTIONS N.V., като 22bet предлага стотици спортове за залагане, атрактивни коефициенти и интересни бонуси. Компанията използва над 100 провайдъра за всички секции на сайта, както и многобройни методи за депозит и теглене. В последните години базираният в Кипър букмейкър се разрасна сериозно и списъкът със страни, в които не оперира, е много малък, а България не попада в него.

Начален бонус
250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
634
Вземи бонус

Ревю на мобилни приложения

⚙️ Наличие на раздели и приложения

Web
Mac
Спортни продукти
Спорт
eSports
Виртуален спорт
Тотализатор
Мач център
Казино
Ротативки
Казино
Казино на живо
Игри с умения (skill games)
Покер
Бинго
Игри
Услуги
Регистрация
Депозит
Чат на живо
- Българска версия - Мобилна версия

💰 Методи на плащане

Начини за депозит и теглене

Българските букмейкъри със сигурност са най-удобни за ползване на потребителите в нашата страна, но като изключим опциите Easypay и Cashterminal, в 22bet предлагат всички останали методи за депозиране и теглене от вашата сметка.

Най-сигурният метод продължава да е с дебитна/кредитна карта, като платформата предлага такива разплащания с Visa и Maestro карти. Няма такси нито за депозит, нито за теглене, а при заявка за теглене може да получите сумата от няколко минути до няколко дни. Също така най-популярният онлайн портфейл – Skrill, е наличен за плащане, като депозитът отнема секунди, а тегленето – до 15 минути.

Може да използвате още различни методи за депозит и теглене, но това са тези, които са най-препоръчвани. Интересен факт е, че с друга популярна опция – Neteller, може да депозирате, но не и да теглите средства. За тези от вас, които предпочитат навлизащите с пълна пара сред букмейкърите портфейли с криптовалути, също е помислено, като има десетки начини да депозирате и теглите с валути като биткойн, лайткойн и други.
Минималната сума за депозит и теглене е 3 лева.

Депозит Теглене
Сума Време Комисиона Сума Време Комисиона
от 1.50 до - Незабавно 0% от 39.14 до - 1 минута - 7 дни 0%
от 1.50 до - Незабавно 0% от 39.14 до - 1 минута - 7 дни 0%
от 3.92 до - Незабавно 0% от 19.57 до - 15 минути 0%
Разшири всичко (10)

ℹ️ Информация за компанията

22Bet
Кюрасао Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 50 Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 50
Неизвестен
2017
Неизвестен

💵 Валути

Евро
Щатски долар
Russian ruble
Turkish lira

📩 Поддръжка и обслужване на клиенти

Първото нещо, което ще ви направи впечатление, е фактът, че сайтът поддържа много езици, но българският (надяваме се временно) е премахнат на този етап. Иначе 22bet предлага адекватно обслужване на своите клиенти и отделът за поддръжка е много услужлив за неща, които не разбирате по сайта, или за проблеми, които имате. Като сериозен проблем обаче може да бъде отчетен фактът, че може да се свържете с чат на живо или по имейл, но няма телефон за връзка – нещо, което почти всички букмейкъри в днешно време предлагат, но на този етап не е налично в 22bet. Останалите методи за свързване с платформата са налични 24 часа в денонощието.

Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
До 24 часа
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Чат на живо
~1-5 мин

🔒 Надеждност

Не приема Букмейкър Рейтинги
като посредник
В сайта Букмейкър Рейтинги няма
представители на компанията
Отношение към спекуланти:
Поставя ограничения

🧾 Лицензи

🔙 История на рейтинг

01.06.2020
Букмейкърът 22Bet е добавен в ревюта

❓ FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да се регистрирам в 22Bet?

За да се регистрирате, трябва да влезете в сайта и да кликнете върху бутона за регистрация. Има два метода – пълна регистрация и чрез социални мрежи, като първият вариант е по-добър. Вижте инструкции за регистрация в 22bet тук.

❓ Има ли казино в 22Bet?

Да! Компанията разчита много на своята казино секция, като над 100 различни провайдъра се грижат за разнообразието от игри. Букмейкърът разполага и със секция „казино на живо“.

❓ Има ли бонус код за 22Bet?

Да! Използвайте промокод BRATINGS за 100% до 250 лв. Вижте информация как се изисква и как се превърта бонусът тук.

❓ Мога ли да се верифицирам само с лична карта?

Не. За да направите пълна верификация, трябва да изпратите всички изискуеми документи (лична карта, платежни средства, снимка на платена сметка, а понякога дори доказателство, че използваните средства са ваши, например: банково извлечение).

❓ Какъв е минималният залог за спорт в 22Bet?

Минималният залог е 30 стотинки.

❓ Безопасно ли е да си давам личните данни и документи?

Към настоящия момент 22bet не са имали никакви проблеми с изтичане на данни и няма подобни оплаквания. Винаги е по-безопасно да изберете лицензиран букмейкър, но дори да не е контролиран от НАП в България, 22bet държи няколко лиценза и няма право да предоставя лични данни на трети лица.

❓ Защо не получих бонус за нова сметка/първи депозит в 22bet?

Две могат да бъдат основните причини – маркирали сте опцията, че не желаете да получите бонус на този етап, или има проблем с данните, които сте предоставили на компанията. Можете да се свържете с услугата „чат“ на сайта, която е активна 24 часа в денонощието за повече подробности.

❓ Предлага ли 22bet бонус лоялност?

Букмейкърът разполага с различни бонуси за лоялните си клиенти, като залози с промокод и система за връщане на 0.3% от заложената от вас сума (има условия, които трябва да бъдат изпълнени, за да важи cashback промоцията).

❓ Мога ли да правя финансови залози в 22bet?

Букмейкърът не предоставя тази опция.

❓ Има ли джакпоти в 22Bet?

Да. Освен че в казино секцията има различни нива на джакпоти, има основен спорт джакпот, който се разиграва всяка седмица. В специалната секция трябва да направите залог от минимум 1.40 лв върху крайния изход на 14 мача. Ако познаете всички, печелите много сериозна парична награда, която е различна всяка седмица.

❓ Има ли рултека в 22Bet?

Да – както в казино секцията, така и в „live casino”. Минималните и максималните залози варират, но най-ниският залог започва от 0.20 лева.

❓ Има ли блекджек в 22Bet?

Както и при рулетката, и блекджекът е една от популярните игри и се намира и в двете казино секции.

❓Има ли лотария в 22Bet?

Да. Освен стандартните лотарии, намиращите се в 22Games, има и ежеседмична лотария с награди, които варират от 1000 точки за магазина на букмейкъра до последен модел iPhone или MacBook.

❓ Има ли виртуални спортове в 22Bet?

Да, виртуалните спортове представляват добре разработена индивидуална секция, работеща 24 часа в денонощието.

❓ Има ли E-sports в 22Bet?

Букмейкърът притежава една от най-добрите платформи за тези, които обичат да залагат на електронни спортове – различни предложения, богата гама от игри като CS, FIFA и други и стотици пазари на дневна база.

❓ Как да направя Кеш-аут в 22Bet?

Тази опция съществува в букмейкъра, но е под името „bet slip sale”. Функцията предоставя възможността да продадете Вашия залог на компанията срещу сума, която букмейкърът фиксира. Това може да стане по два начина – през секцията „история на залозите“ в профила ви, или от „My Bets” менюто на сайта.

❓ За колко време се уреждат залозите в 22Bet?

До 2-3 минути, след като е приключило събитието на Вашия залог, или пазарът, избран от Вас, е бил реализиран.

❓ За колко време ще ми изпратят парите при теглене от 22Bet?

Това зависи до голяма степен от платежното средство, което използвате. Ако сте с дебитна/кредитна карта, времето варира от няколко минути до 5 работни дни. Ако използвате онлайн портфейл или сметка с критповалута, това отнема около 15 минути.

❓ Сгреших залога в 22bet – мога ли да го променя или отменя?

Букмейкърът не предлага функция „отмяна на залог“, но чрез „bet slip sale” може да „затворите“ залога. За съжаление, тази опция не е налична за всички първенства, спортове или пазари. Преглеждайте внимателно избора си, преди да заложите окончателно.

❓ Какво става, ако мач бъде отменен? Ще ми върнат ли парите?

При отмяна на събитие в 22Bet залогът се реализира на коефициент 1.00. Ако е единичен залог, парите ще Ви бъдат върнати, ако е част от права колонка или система, събитието ще бъде уредено на коефициент 1.00.

❓ Какви системи за залагане предлагат в 22bet?

Всички познати системи са налични в 22Bet – Patent, Lucky, Chain Bet, conditional bet. Също така има опция „anti-accumulator”, с която залагате „срещу“ направения от вас залог.

❓ В какъв случай ще ми лимитират/блокират акаунта в 22Bet?

В случай, че сте задали грешна или невярна информация; използвате нерегламентирано чужди платежни средства; залагате редовно на съмнителни събития.

❓ Мога ли да видя пълна история на залозите си в 22Bet?

Да, след като влезете в менюто на вашия акаунт и изберете „История на залозите“.

❓ Какво е присъствието на 22Bet в България?

В момента в 22bet няма много голямо присъствие на български играчи, тъй като е сравнително нов букмейкър, а и към настоящия момент няма лиценз за операции в България. Това обаче не пречи на български играчи да отворят сметка в букмейкъра и да се възползват от различните бонуси, добрите коефициенти и богатството от различни игри. Единственият минус, който могат да изпитат потребители от България, е фактът, че не са под протекцията на ДКХ и сами трябва да се оправят при проблеми с букмейкъра. Затова подхождайте внимателно към всички процеси по регистрация и верификация на сметката, за да нямате проблеми в бъдеще.

Коментари ()
Оценка на БР 4/5
Бонус 250 лева
Вход / Регистрация
За съжаление не можем да ви препоръчаме «»
Пренасочваме ви към
които предлагат по-добри възможности и разглеждат жалбите (ако има такива) от нашите играчи
Вход / Регистрация