250 лева (100%) Начален Бонус от 22Bet

Използван от 122 човека
0 коментара
Копирай промокод
BRATINGS
Вземи бонус
Стойност на бонуса
250 лева
Превъртане
Срок за превъртане
7 дни

Подобно на останалите букмейкъри и 22Bet също приветства своите нови клиенти с Първоначален Бонус в раздел Спорт. Той е в размер на 100% до 250 лева и може да го вземете веднага, след като отворите вашата първа сметка и депозирате сума в нея.

Как да взема Начален Бонус Спорт?

Всеки нов клиент на букмейкъра 22Бет може да се възползва от офертата и да вземе Първоначалния бонус, но преди това трябва да направите първи стъпки към получаването му:

 1. Направете регистрация в 22Bet, като попълните полетата с лични данни.
 2. Въведете Промоционален код: BRATINGS
 3. Направете Депозит – минималният депозит за активиране на бонуса е 1 евро/1 долар.
 4. Бонусът ще бъде начислен в сметката ви автоматично след извършването на първия депозит.

След като направите регистрацията и извършите първи депозит, имате право да получите Първоначалния бонус.

Как да превъртя бонуса?

 • Бонус сумата трябва да бъде превъртяна 5 пъти в залози тип акумулатор.
 • Всеки акумулатор трябва да съдържа МИНИМУМ 3 събития, като поне 3 от селекциите в акумулатора трябва да са с минимален коефициент 1.40 (или по-висок).
 • Имате 7 дни, за да използвате получения бонус и да го разиграете. След тези дни, ако не сте изпълнили условията по превъртане, Бонусът и евентуалните натрупани печалби от него ще бъдат премахнати.

Пример: Ако сте депозирали 100 лева, ще получите Бонус още 100 лева. Трябва да разиграете (100+100) х 5 = 1000 лева, за да превъртите напълно бонуса.

Не забравяйте, че трябва да направите залозите на прави колонки с по минимум 3 събития в тях (като минималният коефициент на 3 от селекциите в акумулатора трябва да бъде 1.40.)

Как се залага с Бонуса?

 1. Избирате минимум 3 селекции/мача с минимум 1.40 коефициент в залог тип акумулатор
 2. Във вашия фиш под сумата, която ще заложите, има падащо меню „Select account“ – избирате „Bonus account“
 3. Накрая кликате върху бутона Place a bet (Направете залог)

22bet залог бонус

За какво да внимаваме?

Трябва да имате предвид, че всеки букмейкър е изключително стриктен относно правилата и условията, които определя за клиентите си. 22Bet не прави никакво изключение, затова внимавайте и спазвайте правилата на компанията. В противен случай ще бъдете подложени на рестрикции, сред които временно блокиране на акаунта, изземане на бонуса (печалбите), задържане на средства и т.н.

 • Може да получите само 1 Бонус Спорт (при отварянето на нова сметка). Трябва да го маркирате при регистрацията (тогава ще имате две възможности – да изберете Бонус Спорт или Бонус Казино). Имате опция да отбележите и „Не искам бонус“ – тогава няма да получите бонус.
 • Не може да активирате друг Първоначален Бонус, след като вече сте избрал един от двата при регистрацията (не може с този депозит да кандидатствате за друг бонус освен този).
 • Не може да теглите натрупани печалби от получения бонус преди да изпълните всички условия по превъртането му.
 • Трябва да предоставите документ за самоличност, когато е необходимо, за да потвърдите вашата самоличност. Ако не предоставите такъв, ако ви бъде поискан, може да загубите Бонуса и всички печалби, генерирани от него.

Сравнение с бонуси от други букмейкъри

Първоначалният бонус на 22Bet е вторият по големина, който се предлага към този момент – 100% до 250 лева. Единствено Бонусът на 1xBet е малко по-висок и то за потребители на Букмейкър Рейтинги (100 % до 260 лева с промокод BR260). Така че си заслужава да вземете Бонуса, който 22Бет предлага при първоначална регистрация.

Бонусът на 22Bet е доста по-висок в сравнение с тези на Bet365 и Winbet, така че офертата си струва. Единственият негатив е, че букмейкърът все още няма лиценз за България, което се надяваме скоро да бъде променено в позитивна насока.

22bet Бонус спорт

❓ Какъв е началният бонус на 22Bet?

Бонусът е 100% до 250 лева. Той трябва да бъде превъртян 5 пъти в залози тип акумулатор (прави колонки) с минмиум 3 събития.

❓ Има ли бонус код за 22Bet?

Да, бонус кодът е BRATINGS.

❓ Как мога да депозирам в 22Bet?

Можете да депозирате с банкови карти, електронни портфейли, системи за плащане, предплатени карти, банков превод и криптовалути.

❓ Какви други промоции/оферти предлага 22Bet?

Букмейкърът не предлага други актуални бонуси.

❓ На какъв коефициент и какъв е срокът за превъртане?

Превъртането на бонуса трябва да стане в срок от 30 дни след получаването му. Залозите трябва да са тип акумулатор, в който да има поне 3 събития на минимален коефициент от 1.40.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари 0
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация