БР Чат

Palms Bet улесни клиентите си с опростен дизайн и нова мобилна версия

«Букмейкър Рейтинги»
Българският букмейкър Palms Bet е с ново лице отскоро. Става въпрос за дизайна на интернет сайта, както и за мобилната версия.

Съвсем доскоро интернет сайтът на Палмс Бет бе доста „тъмен“ и това донякъде затрудняваше клиентите и любителите на залозите. Черният фон и НЕотличаващите се коефициенти наистина правеше трудоемък процесът на залагане.

Отскоро обаче събитията за залози са върху бял фон с черни букви и са доста по-прегледни в сравнение с предишния цветови избор на сайта.

Използвайте Букмейкър Рейтинги и се регистрирайте в Палмс Бет, за да вземете ексклузивен начален бонус не от 200, а от 220 лева (само за потребители на БР)

Прави впечатление, че началната страница на букмейкъра е доста опростена – присъстват традиционното меню с видове спортове за залози, запазена е и „главата“ – челото на сайта, която предлага различните бонуси и игри.

ДИЗАЙНЪТ ПРЕДИ

palms bet начална страница

ДИЗАЙНЪТ СЕГА

От Палмс Бет наскоро се похвалиха и с нова мобилна версия. Тя е издържана в същия цветови фон, както и десктоп версията. Със сигурност промяната е положителна, имайки предвид тъмните нюанси на предишната версия.

В мобилната версия само с няколко кликания клиентите могат да стигнат до желаното събитие, конкретния пазар за залог и трябва просто да въведат сумата за игра.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация