Сериозни кадрови проблеми за гостуването на Марица (Пловдив)

Стефан Ралчев
Двама наказани и един контузен в лагера на радомирци

Старши треньорът на Струмска слава Владимир Димитров има сериозни кадрови проблеми преди гостуването на Марица (Пловдив). Двубоят от предстоящия 30 кръг във Втора лига е в събота (27 април) от 17:00 часа в Пловдив, пише официалният сайт на Струмска слава (Радомир).

Двама са наказани в състава на радомирци. Капитанът Борислав Николов е лишен от състезателни права за 1 мач за натрупани пет жълти картона, докато Евгений Илиев също е санкциониран за един двубой за получения червен картон (два жълти картона) при загубата от Спартак (Варна) в предишния кръг.

Контузен е Арнел Кадрич, който също няма да вземе участие в срещата.

Така наставникът на Славата разполага с изключително малка група футболисти за очертаващия се тежък сблъсък срещу Марица.

Домакините от Пловдив са на предпоследното място в класирането с 25 точки, но все още имат шансове за спасение в оставащите 5 кръга.

Струмска слава е на 8 място с 41 точки, колкото има седмият Спартак (Плевен) и деветият Лудогорец II (Разград). Шестият Янтра (Габрово) е само на 2 точки напред в класирането с 43.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P