В духа на Ел Класико, Реал Мадрид – Барселона: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #30 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Епизод 30 на нашия подкаст!

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №30 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. От тук до края на първенствата няма да има повече паузи, така че ни предстои около месец, изпълнен с изключително много мачове. Шампионатите навлизат в решителната си фаза, а на някои места е много горещо.

Мой гост е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев и е време да се залавяме за работа.

-Стефан Ралчев: Мартине, започваме. Май трябва да се реваншираме на нашите слушатели от миналия епизод?

Нека видим какво направихме в миналия епизод като успеваемост. Когато прогнозите са ни успешни – го казваме, когато не са – трябва също да го признаем. Истината е, че в миналия епизод и двамата с Мартин не се представихме добре. Такова чудо не е било особено при мен – нито една позната прогноза от 6-те. В доста от мачовете бях близо, но това нищо не значи – прогнозите са грешни. И така с -60 лева за епизода генералното ми класиране се свлече на +42,60 лева. Поне е хубаво, че все още съм в зелената зона.

Мартин бе една идея по-добре и все пак хвана 2 мача, което минимизира загубите му само на -9.80 лева. Общият му баланс е +84,10 лева, което не е никак лошо и ми дръпна с половината сума. Надявам се този епизод да бъда доста по-успешен…

А сега нека преминем към рубриката

Мач на Седмицата

Няма как, когато играят Реал Мадрид и Барселона, това да не е мачът на седмицата. Така че отправяме поглед към него.

Какво казват букмейкърите ден преди мача? Всички дават предимство на Барселона, което за мен е леко странно при положение, че Реал Мадрид е домакин в Ел Класико. Предимството, онагледено с коефициенти е следното. Бетуинър дава 2.94 за Реал Мадрид, 2.29 за Барселона и 3.82 за равенство. Палмс Бет определя сходни ставки – 2.92 за Реал, 2.29 за Барса, 3.89 за хикс. Бет365 дава най-ниска ставка за Реал – 2.90 срещу 2.25 за каталунците.

Очакваният от мнозина пазар Гол/Гол започва с 1.43 от Палмс Бет, 1.50 от Бет365, 1.54 в Бетуинър, 1.55 в Ефбет и т.н.

-Мартине, твоят коментар за тези коефициенти и какво очакваш от този мач?

  • Много ключови липсващи за Реал в защита, но това не се отрази на тима срещу Ливърпул – убедителна победа срещу ливърпул (Варан, Рамос и Карвахал ще пропуснат дербито)
  • Барселона пък от своя страна тотално се преобрази и е в серия от 6 поредни победи, 9 поредни победи като гост и 19 пореден мача без загуба.
  • Реал мадрид пък е в серия от 5 поредни победи във всички турнири и общо 12 мача без загуба
  • Барселона са вкарали поне 2 гола в последните си 7 гостувания, а Реал поне 2 в 8 от последните си 10 домакинства.
  • По едно време мачовете между двата тима бяха резултатни, но предната среща бе първата от 3 мача насам, в която имаше повече от 2 гола
  • Смятам, че с оглед на предстоящит мачове на Реал в ШЛ с Ливърпул (там все още нищо не е ясно) и с оглед атакуващата форма на Барселона, то ще видим много голове

Моята прогноза е Над 3.5 гола на 2.37 в Palms Bet

Що се отнася до пазара Гол/Гол – имайте предвид, че в 4 от последните 5 мача той така и не излезе, един от двата отбора не успя да се разпише. Така че имайте едно на ум. Както и ако търсите много голове – само в 2 от последните 6 мача между двата тима бяха Над 2,5 гола.

Тук трябва да имаме предвид следното – Реал Мадрид все още е в играта в Шампионска лига и е с доста комфортен аванс след първия мач с Ливърпул. Това няма как да не се отрази и физически на тима. Футболистите на Барселона имаха 1 ден повече почивка, което не знам дали е много важно, но все пак Реал е на два фронта и чисто психически все още е раздвоен. Докато лично моето мнение е, че в Барселона ще направят и невъзможното, за да станат шампиони след този толкова колеблив сезон и отдалия се шанс след грешките на Атлетико Мадрид.

И така моята прогноза за този мач е Х2 и Под 3,5 гола за коефициент 2.35 от Ефбет. Смятам, че Барселона няма да загуби двубоя, в който няма да има и много голове.

За Ел Класико Уинбет дава възможност да спечелите с 1 залог 2 награди, една от която до 200 лева Безплатен Залог. А Палмс Бет ви дава възможност да спечелите оригинална клубна фланелка на един от двата отбора. За повече подробности слушайте втората част на подкаста.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на Седмицата

-Мартин Христов: Моята изненада е Херта Берлин – Борусия Мьонхенгладбах Х @3.55 Betwinner

  • След като се обяви, че Марко Розе поема Дортмунд след края на сезона, сякаш Гладбах е друг отбор – само 2 победи в последните 11 срещи във всички турнири, а и те дойдоха в последните 2 кръга в Бундеслигата.
  • Херта все още не се е спасил, въпреки че бордът вложи сериозни инвестиции в този тим, а по едно време даже Юрген Клинсман беше мениджър. Определено “старата госпожа на Германия” е разочарованието на Бундеслгигата.
  • Берлинският тим е в подобна форма като своя гост – само 2 победи в последните 13 шампионатни мача и определено са им нужни ТОЧКИ, за да не постигнат срам като този на Шалке.
  • Гладбах са колебливи и след 2 поредни победи си мисля, че тук могат да стъпят на криво

-Стефан Ралчев: Моята изненада идва от родната Ефбет лига. Щом видях коефициентите, си харесах дербито Черно море – Левски. Моята прогноза тук е Х2 и над 1,5 гола за коефициент 3.25 от Ефбет. Всъщност, имах няколко варианта за двубоя, които включваха чист Х за 3.20, другият беше отново Х2 и Под 3,5 гола за 2.10, но ако следваме логиката на рубриката „Изненада на седмицата“, потърсих по-високата ставка и поради тази причина аз ще играя Двоен шанс и Над 1,5 гола с надеждата, че наистина ще има голове.

Защото знаете, във Варна се играе много трудно. Теренът отдавна не е такъв, на който всички мразеха да гостуват, но Черно море е много компактен отбор, който трудно допуска грешки у дома. Двубоят е интересен и поради факта, че двата отбора според мен ще се борят за 7-ото място, което ще даде право на участие в бараж срещу третия за Европа. Ако не стане нещо друго и Черно море или Левски не попадне в първата шестица.

Въпросът е в какво състояние са отборите след тази глупава пауза от 20 дни. За последно мачове у нас имаше на 20/21 март, а сега ще бъдат на 10 април. Поредното безумие на БФС… И другото важно е, че треньорът на Левски Славиша Стоянович продължава да се лекува от Коронавирус в болница. Така във Варна Живко Миланов ще го замени, което не знам как ще се отрази на отбора.

Добрата новина за сините е завръщането на Насиру Мохамед и Мартин Петков, в групата се завръща и Андриан Краев. Живко Миланов няма да може да използва Фейсал Рерас, Матео Стаматов, Ребин Сулака и Начо Монсалве.

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева + 25 Безплатни Завъртания от партньорството ни с Палмс Бет.

За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Ако за нас е леко успокоение, че не се справихме миналия епизод, на вас също ви беше трудно и нито един не успя да регистрира успеваемост минимум 3 от 4, за да участва в жребия за наградата.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Тотнъм – Манчестър Юнайтед – Х
Айнтрахт – Волфсбург – 1
Фиорентина – Аталанта – Х
Бетис – Атлетико Мадрид – 2

Мартин Георгиев
Тотнъм – Манчестър Юнайтед – 2
Айнтрахт – Волфсбург – Х
Фиорентина – Аталанта – 2
Бетис – Атлетико Мадрид – Х

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Мартине, благодаря ти за експертното мнение. Надявам се да сме били полезни на нашата аудитория.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Winbet ви дава възможност да спечелите 2 награди само с 1 залог за двубоя Реал Мадрид – Барселона. Трябва да направите квалифициращ залог на минимална стойност 20 лева на минимален коефициент 1.30 НА ЖИВО на двубоя. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи 50 безплатни игри за играта 40 Mega Clover на EGT. А при отбелязан хеттрик ВСЕКИ клиент с квалифициращ залог ще получи допълнителна награда от 200 лева Безплатен Залог.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията този път е свързана с дербито от Англия Тотнъм – Манчестър Юнайтед. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

Отново Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Оригинална клубна фланелка на Реал Мадрид или Барселона. За целта трябва да направите залог на стойност 20 или повече лева на минимален коефициент 1.30 (или по-висок) на мача Реал – Барселона независимо дали преди мача или на живо. Всеки квалифициращ залог ви дава право да участвате в жребий, който ще бъде изтеглен на 13 април, за наградата.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P