Първенец с ЦСКА атакува Шампионска лига като треньор

Стефан Ралчев
Йордан Юруков води набор 2005/2006 на Септември София

Йордан Юруков е старши треньор на набор 2005/2006 в Детско-юношеската школа на Септември (София). За последно младият специалист работи в мъжкия Чавдар (Етрополе), където изкара две години (лято 2021 – лято 2023), пише официалният сайт на Септември (София).

Бившият футболист на ЦСКА, Черно море, Славия, Миньор (Перник), Локомотив (Пловдив), Пирин (Разлог) и Банско натрупа треньорски опит още в ЦСКА 1948 и като помощник, и като старши треньор, в Локомотив (Пловдив) като асистент на Александър Тунчев, както и в школата на Лудогорец (Разград).

Набор 2005/06 на Септември се състезава за Купата на БФС, където е на полуфинал заедно с Левски, ЦСКА и Ботев (Пловдив). Носителят на Купата на БФС получава правото да участва в Младежката Шампионска лига през есента.

Тази възраст играе и в първенството на юноши старша възраст София – Зонална група, където след 18 мача е на трето място, на една точка от лидера Марек (Дупница). В последните два двубоя воденият от Юруков отбор разби Миньор (Перник) с 6:0 и Национал (София) с 3:1.

Освен това Юруков е помощник и на Андрей Андреев в Септември II в Югозападната Трета лига.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P