Какво да очакваме от България – Италия: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #28 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №28 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги.

Отново дойде време за националните отбори и за съжаление време, в което в България настъпват тежки моменти. За шест дни нашият национален отбор ще изиграе 3 световни квалификации, една от тях мина и то злополучно.

Мой гост е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев, с който ще анализираме и прогнозираме част от предстоящите световни квалификации, защото те ще бъдат акцент в епизода.

 

-Стефан Ралчев: Мартине, привет, логично начало за нашия национален отбор или не очаквахме съвсем такъв старт в първите минути?

А сега нека обърнем внимание на нашата успеваемост от миналия епизод. От няколко издания на подкаста въведохме парично измерение на нашите прогнози – залог от 10 лева на всеки мач.

Рекапитулацията от миналия епизод при мен е следната – 3/6, като за пореден път успях да закова изненадата на седмицата, а тя беше хикс на Монтана – Черно море за коефициент 3.50. Останалите ми две успешни прогнози бяха в Кръстосан огън, където за минути ми избяга равенството на Берое – ЦСКА, което прогнозирах. Така или иначе само за миналия епизод съм +18.50 лева и продължавам да увеличавам общата си успеваемост на +109,1 лева за само 3 епизода.

Марто, ти също регистрира успеваемост 3/6, като и ти имаше висок коефициент в Изненада на седмицата – 3.22 за победа с хендикап на Брайтън срещу Нюкасъл. И ти като и при мен, хвана двете двойки на Сосиедад – Барселона и Лион – ПСЖ. Така за епизода си +15.7 лева, а в общото ти класиране вече си +37,90 лева.

Изводът от всичко казано е, че ако следите прогнозите ни, само за 3 епизода би трябвало да сте повече от доволни, след като имаме толкова висока успеваемост. За да следите нашето представяне и по-важното – за да печелите от прогнозите ни, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така няма да пропуснете нищо от това, което всяка седмица поднасяме на вас, нашите слушатели.

А сега нека преминем към рубриката

Мач на Седмицата

Съвсем логично избрахме това да бъде България – Италия. Едва ли очаквате да чуете нещо друго от това, че нашите национали са отявлен аутсайдер и коефициентите са изключително високи за наша победа. Winbet и Bet365 дават 13.00 за наш успех, а 1.22 за Италия, Palms Bet е една идея по-снизходителен и дава ставка 12.00, докато за адзурите е 1.24.

-Мартине, спирам с коефициентите, защото е ясна ситуацията, но нека видим какво можем да извлечем от този мач?

Продължава нашата серия от 23 мача, в които имаме само 2 победи. Едната беше срещу Чехия през есента на 2019 година, а другата не я броя – срещу Гибралтар в контрола. И така за 23 двубоя имаме една победа в официален мач… Записахме 7 равенства и цели 14 загуби!

Моята прогноза за този мач е през Второто полувреме да има Над 1,5 гола за коефициент 1.80 от Уинбет

-Мартин Георгиев

  • България НЕ Е малка държава – 23 по население на Европейския континент (от 51 държави и суверени област), 26 по БВП на глава от население (от 49 държави). Уругвай е с население от 3.4 млн души, но има 2 Мондиала и 15 пъти е печелил Копа Америка
  • Швейцария е тим пълен със играчи от средна европейска класа – нека не се залъгваме, те нямат сериозни звезди. Швейцария исторически е по-слаб футболен тим от България – няма футболисти дори БЛИЗО до класата на Гунди, Жеков, Стоичков, Бербатов…
  • България има 1 победа в последните 12 мача. За последно сме побеждавали Италия в приятелска среща през 91-ва година, а в официален мач през 68-ма.
  • Скуадра Адзура обаче никога не е постигал победа в СОФИЯ. Сега обаче италианците са допуснали само 1 гол в последните си 7 мача, а като гост в последните си 3 срещи в Лигата на нациите не са допускали попадение.
  • Берарди, Имобиле, Киеза, Инсинье срещу Сисиньо, Попов, Занев, Божиков и компания ще бъде страшно

Моята прогноза е Италия да спечели и двете полувремена @2.25 bet365

Изненада на Седмицата

-Стефан Ралчев: Моята изненада е световната квалификация Армения – Исландия и аз ще играя един Х за коефициент 3.03 от Палмс Бет. Световните квалификации са много подходящи за търсене на изненади и много се надявам да съм уцелил правилния мач. Сами видяхте, че още в първите мачове имаше доста интересни резултати. Наглед уж фаворити, но някои от отборите не започнаха по най-добрия начин.

Арменците не са за подценяване особено у дома, въпреки че няма да има публика. В последните си 6 мача тимът няма загуба, а преди няколко дни тръгна с много трудно 1:0 като гост на Лихтенщайн. Селекционер на арменците е добре познатият испанец Хоакин Капарос, на което разчитам за добър резултат в предстоящото домакинство срещу Исландия.

Исландците стартираха със загуба с 0:3, но очаквано, тъй като гостуваха на Германия. Вероятно ще хвърлят всичко, за да вземат гостуването в Ереван, но домакините, ако искат да се намесят за второто място в групата, не трябва да губят поне домакинствата си, да не говорим, че със сигурност ще трябва да победят някои от Румъния или Исландия.

-Мартин Георгиев: Моята изненада е Чехия – Белгия Х @ 4.00 Betwinner

  • Може и да се подлъгвам по “вълната”, но Чехия вкара цели ШЕСТ гола, макар и на тим като Естония, а Белгия допусна първи гол срещу Уелс, макар и да обърна мача още на полувремето.
  • В състава на Чехия е новият Фелайни – Томас Сучек – висок 192 см, играещ за тим на Дейвид Мойс с нереален усет за гола ОПОРЕН ХАЛФ. Освен него те имат нелош отбор – Цуфал, Павленка, Шик, Янкто, Дарида – всички играят в топ 5 европейски първенства„
  • Да, Белгия разполагат с Лукако, де Брьойне, Мертенс и компания, но защитата им е сравнително слаба, особено имайки предвид, че Мартинес играе в схема без бекове, заради липсата на такива – Халф-бековете са Кастан и крилото Азар.
  • В 7 мача в историята между двата тима е имало само 1 равенство. На чехите им трябват точки за бараж. затова залагам на Х

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева + 25 Безплатни Завъртания от партньорството ни с Палмс Бет.

За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Само ДВАМА от вас регистрираха успеваемост минимум 3 от 4 и участват в жребия за наградата. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Иван Чиликов.

Наградите се изплащат в Палмс Бет, така че моля Иван Чиликов да се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Стефан Ралчев

Румъния – Германия – 2
Израел – Шотландия – 1
Норвегия – Турция – Х
Сърбия – Португалия – Х

Мартин Георгиев

Румъния – Германи – 2
Израел – Шотландия – 2
Норвегия – Турция – 1
Сърбия – Португалия – Х

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията този път е свързана с двубоя Сърбия – Португалия от световните квалификации. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

Отново Палмс Бет стартира нова голяма промоция – „Равен Шанс“, в която се раздават 200 награди всеки ден на обща стойност 200 000 лева. Промоцията е активна, а подробности може да намерите в сайта на организатора, както и в Букмейкър Рейтинги.

Не забравяйте, че наближава крайният срок за страхотната игра на Уинбет – Голямата МИНИ Бонус игра, в която двете големи награди са два чисто нови автомобила Мини Купър, парични награди от няколко награди от 5000, 3000 и 2000 лева и т.н. В зависимост от стойността на поставените от вас залози ще получавате различен брой талони, които талони ще се включват автоматично в теглене на жребиите. Повече детайлни подробности за играта ще намерите в Букмейкър Рейтинги и сайта на организатора.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P