Дербито Барселона – Атлетико Мадрид: Прогнози и Бонуси от Букмейкър Рейтинги #34 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Епизод 34 на подкаста!

podcast-episode-34

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №34 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги.

Вече са ясни финалистите в Шампионската лига и Лига Европа, първенствата навлизат в последни кръгове, а у нас Лудогорец стана за 10-ти пореден път шампион.

Насочваме се без и секунда забавяне към предстоящите мачове от уикенда. Този път има изключително интересни двубои във всички водещи шампионати, а някои от тях са с пряко значение за шампионската титла.

Мой гост е колегата от Букмейкър Рейтинги Мартин Георгиев и е време да се залавяме за работа.

-Мартине, здравей. Очаква ни уикенд, който със сигурност е любим на нашите слушатели – с много интересни сблъсъци.

Нека преди да стартираме обаче да видим какво направихме в миналия епизод като успеваемост. С наближаване на края на сезоните успеваемостта и на двама ни започна да спада. И аз и Мартин имаме по 1 успешна прогноза от 5 двубоя, тъй като дербито между Юнайтед и Ливърпул бе отложено. Мартин хвана двойката на Барселона срещу Валенсия, а аз регистрирах добър успех с двойния шанс на Сасуоло – Аталанта. Така или иначе и двамата сме с минусово финансово измерение за миналия епизод. В генералното класиране Мартин обаче продължава да е много добре +152.80 лева, а аз съм вече -58.60 лева.

За да не изпуснете възможността да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб.

А сега нека преминем към рубриката

Мач на Седмицата

Този уикенд имахме избор, защото поне 4-5 мача можеше да бъдат част от рубриката Мач на Седмицата. Спряхме се обаче на дербито Барселона – Атлетико Мадрид, тъй като този мач ще реши изхода на шампионата. И двата отбора направиха безброй грешки до момента – Атлетико Мадрид пропиля аванс от 11 точки и 2 мача по-малко от преследвачите през пролетта, а Барса направи глупостта на годината преди няколко дни, когато падна у дома от Гранада вместо да спечели и да стане шампион.

За дербито букмейкърите дават категорично предимство на Барселона. Уинбет стартира с 1.80 за победа на каталунците срещу 4.30 за Атлетико Мадрид, Палмс Бет дава 1.85 срещу 4.49. Забежете, че Бет365 дори снижава ставката на Барселона на 1.75 срещу 4.50 за победа на дюшекчиите. Доста високи лично за мен са коефициентите за Гол/Гол, които варират около 1.75 – 1.80, дори 1.85, както и за Под и Над 2.5 гола.

-Мартине, кой е фаворит в този мач?

  • Златен шанс за Барселона – ако не спечелят, то те ще се простят с шансовете си за титла. Ще бъдат без Куман на скамейката, което не знам дали не е по-добре за тях
  • Барселона обаче няма победа над Атлетико от 3 мача насам, като 2 от тязи мачове са загуби, включително една на Камп Ноу.
  • Атлетико изпусна преднина от над 10 точки, с мачове по-малко и в последните 15 мача има само 7 победи – определено форма, която не е присъща за потенциалния шампион на Испания
  • Атлетико има най-добрата защита в лигата, да, но в предни години защитата е изглеждала по-стабилна и е допускала по-малко голове средно на мач.
  • Барселона пък вкарва средно по 2.5 гола на мач у дома през сезона, но и допуска поне 1 – 70% от мачовете на каталунците са били гол/гол
  • Прогнозирах малко по-рано през сезона, че Барселона ще спечели титлата, което означава задължителна победа тук, но не мога да не се подсигуря, тъй като смятам, че каталунците ще допуснат гол – затова давам 1Х и гол/гол на коефициент малко над 2 в Winbet

За дербито Барселона – Атлетико Мадрид имате възможност да спечелите бонус 50 лева от Палмс Бет, но за повече подробности слушайте втората част на подкаста.

И така моята прогноза за този мач е над 2.5 гола за коефициент 1.90 от Bet365.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на седмицата

Марто, този път аз ще стартирам, след като в миналия епизод хванах изненадата 1Х на Сасуоло – Аталанта, като ако си спомняте добавих за онези от вас, които искат да рискуват – чист Х, а той бе на 5.25.

Този път се завръщам в родното футболно първенство и се спирам на мача Лудогорец – Локомотив Пловдив. Моята прогноза е двоен шанс 1Х и Над 2,5 гола за коефициент 3.05 от Ефбет. Смятам, че Лудогорец няма да загуби двубоя, след който на стадиона ще има празненства за 10-ата поредна шампионска титла. Така че лош момент за гостите от Пловдив, които ще гостуват на Лудогорец точно в двубоя, след който на футболистите на Лудогорец ще им бъде връчен шампионският трофей.

Притеснявам се за головете, но си мисля, че ако Лудогорец играе освободено, а няма причина това да не е така, ще има попадения. Въпросът е дали Локомотив Пловдив ще спомогне за изпълнение на моята мисия с поне един гол, което доста ще наклони прогнозата ми към успешна.

Локомотив Пловдив преследва ЦСКА на второто място, така че всички мачове до края на сезона са изключително важни. Защото в определен случай третото място може и да не даде право на участие в евротурнирите, а на бараж срещу седмия в класирането, който пък бараж не гарантира на практика нищо.

Знаете колко успешно играе Локомотив Пловдив срещу Лудогорец през годините. В последните 4 мача между двата отбора имат разделени по 2 победи, като последната за Лудогорец бе за купата през пролетта, когато бе постигната с 2:1 след продължения.

-Мартин Георгиев: Моята изненада е Дарби – Шефилд Уензди 2 @3.20 bwin

  • Последен кръг от редовния сезон в Чемпиъншип – Дарби Каунти е на 2 точки от Родъръм и на 3 от Шефилд Уензди. АКо Уензди победи в тази среща, то тимът остава в лигата по голова разлика, а “овните” изпадат.
  • Шефилд уензди бе наказан в началото на сезона с 12 отнети точки, които после бяха смъкнати на 6, което означа, че тимът вече спокойно щеше да се беше спасил без това наказание
  • Момчетата на Дарън Муур имат само 1 загуба в последните си 4 мача в лигата.
  • Дарби Каунти пък е воден от Уейн Рууни, което НЕ ми вдъхва надежди за тима. Да, когато Рууни пое “овните” те бяха твърдо последни, но Дарби е в серия от 6 поредни загуби, а от края на февруари тимът има само 1 победа
  • Според мен Рууни няма да успее да мотивира играчите си и Дарби ще загуби, въпреки че Шефилд Уензди НЯМА ПОБЕДА на Прайд Парк от 2006 година…. мисля че е време за такава.

Кръстосан Огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 20 лева и Безплатни Завъртания от партньорството ни с Палмс Бет.

За да не изпуснете възможността да спечелите парична награда от играта, както и да печелите с нас и нашите прогнози, натиснете бутона Събскрайб или Абониране за нашия канал в Ю Тюб. Така ще може да участвате в промоционалните ни игри, които организираме почти всяка седмица или пък да чуете най-новите прогнози, анализи и съвети от експертите в екипа ни.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Този път само 2-ма от вас регистрираха успеваемост минимум 3 от 4 и участваха в жребия за наградата.

След изтегления жребий, видео от което може да намерите в групата ни във Фейсбук, за победител бе определен Иванка Михайлова. Наградите се изплащат в Палмс Бет, така че моля Иванка Михайлова да се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук страницата БР България.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Кръстосан огън:

Стефан Ралчев
Реал Мадрид – Севиля – Х
Ювентус – Милан – Х
Манчестър Сити – Челси – 1
Дортмунд – Лайпциг – Х

Мартин Георгиев
Реал Мадрид – Севиля – 1
Ювентус – Милан – Х
Манчестър Сити – Челси – 1
Дортмунд – Лайпциг – 1

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Мартине, благодаря ти за експертното мнение. Надявам се да сме били полезни на нашата аудитория.

Втора част на Подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от традиционната им Безплатна игра. Промоцията този път е свързана с дербито от Испания Барселона – Атлетико Мадрид, което бе основен акцент в нашата рубрика Мач на седмицата. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P