НА ЖИВО: Гледайте Григор Димитров срещу Зверев на осминафинала на Ролан Гарос

Стефан Ралчев
Двубоят стартира в 21:15 часа българско време на Централния корт

Григор Димитров ще се изправи срещу Александър Зверев в битка от осминафиналите на Ролан Гарос днес. Организаторите определят двубоя като гвоздей на програмата и са го насрочили за вечерната сесия на главния корт „Филип Шатрие“ с начален час 21:15 българско време.

Гледайте безплатно и без регистрация  ТУК

Първата ни ракета стигна до тази фаза на надпреварата за втори път в кариерата си – през 2020 той отстъпи на Стефанос Циципас. До момента Григор е безапелационен, като не загуби нито един сет в първите си три срещи, печелейки последователно срещу квалификанта от Казахстан Тимофей Скатов, финландеца Емил Руусувуори и Даниел Алтмайер от Германия.

Зверев записа чисти успехи срещу южноафриканеца Лойд Харис и Алекс Молчан от Словакия, преди да загуби един сет в сблъсъка си с американеца Франсис Тиафо.

Зверев води в мачовете с българина с 3-1, като единствената победа на Григор е от турнира в Базел през 2014, а съперникът му е взел единствения им мач на клей до момента, триумфирайки на Мастърса в Рим през 2016.

Димитров преследва първо класиране за четвъртфиналите в Париж, докато германецът е двукратен полуфиналист. Победителят от сблъсъка помежду им ще се изправи в последните осем срещу един измежду Томас Мартин Ечевери от Аржентина или 27-ия в схемата японец Йошихито Нишиока.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P