Отмени
Филтри
Неактивен

Вземете 20 лева Бонус всеки ден от Palms Bet

Използван от 16 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
20 LEV
Превъртане
Срок за превъртане

Букмейкърът Palms Bet предлага нов бонус на своите клиенти.

Направете депозит и вземете 50% до 20 лева бонус за eSport събития. Промоцията е валидна САМО за секция СПОРТ, като всеки регистриран клиент има право на един такъв бонус всеки ден, ако е направил поне един депозит през този ден (00:00 часа до 23:59:59 на същия ден)

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА
Начало: 11.04.2020г. 00:00:00ч.
Край: 16.04.2020г. 23:59:59ч.

Правила и Условия

  1. „Бонус Презареждане“ eSport, може да се ползва от всеки участник, направил успешен депозит.
  2. Условието на бонуса „Бонус Презареждане“ eSport, важи само в секция „Спорт“.
  3. Всеки регистриран клиент има право на един такъв бонус всеки ден, ако е направил поне един депозит през този ден. От 00:00 часа на всеки ден до 23:59:59 часа на същия ден.
  4. Сумата на бонуса е 50% от сумата на депозита до 20 BGN / 10 EUR.
  5. Сумата на бонуса ще бъде добавена във Вашата игрална сметка веднага след депозитa Ви. Ще може да използвате бонус средствата, за да залагате в секцията Виртуални, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване бонус офертата.
  6. След приемането на офертата, сумата на квалифициращия депозит и бонусът ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условия и правила.
  7. За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 5 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 40 и получен 20 бонус, трябва да се направят залози за (40 + 20) * 5 = 300 BGN).
  8. Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента, като при нарушението му, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
  9. В случай, че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 30 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари 0
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация