По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Вземете 20 лева Бонус всеки ден от Palms Bet

Използван от 17 човека
Стойност на бонуса
20 LEV
Превъртане
Срок за превъртане

Букмейкърът Palms Bet предлага нов бонус на своите клиенти.

Направете депозит и вземете 50% до 20 лева бонус за eSport събития. Промоцията е валидна САМО за секция СПОРТ, като всеки регистриран клиент има право на един такъв бонус всеки ден, ако е направил поне един депозит през този ден (00:00 часа до 23:59:59 на същия ден)

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА
Начало: 11.04.2020г. 00:00:00ч.
Край: 16.04.2020г. 23:59:59ч.

Правила и Условия

  1. „Бонус Презареждане“ eSport, може да се ползва от всеки участник, направил успешен депозит.
  2. Условието на бонуса „Бонус Презареждане“ eSport, важи само в секция „Спорт“.
  3. Всеки регистриран клиент има право на един такъв бонус всеки ден, ако е направил поне един депозит през този ден. От 00:00 часа на всеки ден до 23:59:59 часа на същия ден.
  4. Сумата на бонуса е 50% от сумата на депозита до 20 BGN / 10 EUR.
  5. Сумата на бонуса ще бъде добавена във Вашата игрална сметка веднага след депозитa Ви. Ще може да използвате бонус средствата, за да залагате в секцията Виртуални, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване бонус офертата.
  6. След приемането на офертата, сумата на квалифициращия депозит и бонусът ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условия и правила.
  7. За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 5 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 40 и получен 20 бонус, трябва да се направят залози за (40 + 20) * 5 = 300 BGN).
  8. Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента, като при нарушението му, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
  9. В случай, че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 30 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация