По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри

50 000 лева от Безплатна игра с Прогнози за Световното от Palms Bet

Използван от 64 човека
Стойност на бонуса
5000 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Палмс Бет продължава страхотната си Бонус игра – „Безплатна игра с прогнози за Световното“. И този път играта е с Награден фонд 50 000 лева за 1000 души!

За всеки познат изход или краен резултат участникът трупа точки. Печели този, който събере най-много точки в крайното класиране.

ВАЖНО: За да спечели голямата награда, участникът е необходимо да събере най-голям брой точки. При правилното прогнозиране на точния резултат на дадена футболна среща, участникът печели 5 (пет) точки, ако е познал краен изход + точен брой голове той ще получи 3 (три) точки, при правилно прогнозиране на крайния изход на дадена футболна среща, участникът печели 1 (една) точка.

Промоционален период

Начало: 15.11.2022
Край: 18.12.2022

Как да играя Безплатна игра с прогнози

 1. В допълнителната бонус игра „Безплатна игра с прогнози“ могат да се включат всички регистрирани клиенти на palmsbet.com.
 2. Безплатна игра с прогнози ще включва 64 футболни мачове от Световното в Катар 2022.
 3. Всеки ден участниците ще имат право да прогнозират футболните мачове от Световното. Всички прогнози са за краен изход от срещите и се уреждат според резултатa в редовното време, освен ако не е посочено друго. Редовното време, включва допълнителното време дадено от съдията, но не включва продължения, нито пък дузпи.
 4. Всички участници, които се класират на позиции от 1 до 1000 място, трябва да имат направена успешна верификация на своите акаунти, за да получат наградата си от играта  „Безплатна игра с прогнози“ .

Награден фонд

Позиция | Бонус
       1            5000 BGN
       2            2500 BGN
       3             1250 BGN
       4              500 BGN
   5 – 15           250 BGN
  16 – 50         100 BGN
  51 – 480          50 BGN
 481 – 1000      25 BGN

Какво е Безплатният Залог

 • Безплатният Залог ти позволява да извършиш разигравания за наша сметка, а печалбата (след удържане сумата на разиграването) остава за теб.
  Пример: Поставяш своя Безплатен Залог от 5 лв. на коефициент 2,50. Ако прогнозата ти спечели, получаваш 7,50 лв. (5 лв. х коефициент 2,5 = 12,50 лв., минус 5 лв. = 7,50 лева).
 • Зареждането на Допълнителните награди ще се извършва до 24 часа след достигането на определения брой точки.
 • За да бъде изтеглена печалбата от допълнителните награди „Безплатни залози“, трябва да направиш квалифициращи разигравания на стойност три (3) пъти бонуса.
 • Ако в крайното класиране, двама или повече участници имат еднакъв брой точки, за по-предно класирал се ще се зачита участникът поставил първи своята първа прогноза в играта.
 • Бонус награди от наградния фонд ще се начисляват в активните сметки на печелившите играчи в рамките на 24 часа след края на допълнителната бонус игра.
 • За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи разигравания на стойност 3 пъти бонусa.
 • Ако валутата на клиентската сметка е различна от валутата на офертата, то сумите ще се превалутират към валутата на сметката на клиента.
 • Бонусът ще бъде валиден 30 дни. Ако през този период не бъдат изпълнени изискванията за разиграване, описани по-горе, бонусът и последвалите от него печалби ще бъдат премахнати от сметката на клиента. В случай че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането на тридесетдневния (30) период, бонус офертата ще се счита за изпълнена изцяло
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация