По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри

10 000 лева Награден фонд от Безплатна игра с Прогнози на Palms Bet

Използван от 43 човека
Стойност на бонуса
1000 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Палмс Бет продължава страхотната си Бонус игра – „Безплатна игра с прогнози“. И този път играта е с Награден фонд 10 000 лева за 1000 души!

За всеки познат изход или краен резултат участникът трупа точки. Печели този, който събере най-много точки в крайното класиране.

ВАЖНО: За да спечели голямата награда, участникът е необходимо да събере най-голям брой точки. При правилното прогнозиране на точния резултат на дадена футболна среща, участникът печели 5 (пет) точки, ако е познал краен изход + точен брой голове той ще получи 3 (три) точки, при правилно прогнозиране на крайния изход на дадена футболна среща, участникът печели 1 (една) точка.

Промоционален период

Начало: 08.07.2022
Край: 04.09.2022

Как да играя Безплатна игра с прогнози

 1. В допълнителната бонус игра „Безплатна игра с прогнози“ могат да се включат всички регистрирани клиенти на palmsbet.com.
 2. Безплатна игра с прогнози ще включва 118 футболни мачове от цял свят.
 3. Всеки ден участниците ще имат право да прогнозират футболните мачове от цял свят. Всички прогнози са за краен изход от срещите и се уреждат според резултатa в редовното време, освен ако не е посочено друго. Редовното време, включва допълнителното време дадено от съдията, но не включва продължения, нито пък дузпи.
 4. Всички участници, които се класират на позиции от 1 до 1000 място, трябва да имат направена успешна верификация на своите акаунти, за да получат наградата си от играта  „Безплатна игра с прогнози“ .

Награден фонд

Позиция | Бонус
       1            1000 BGN
       2            500 BGN
       3              250 BGN
       4              100 BGN
   5 – 15           50 BGN
  16 – 50            20 BGN
  51 – 480          10 BGN
 481 – 1000       5 BGN

Допълнителни награди Безплатни залози

 • По време на периода на играта, palmsbet.com ще предлага за прогнозиране по 2 футболни мача на ден от цял свят. Всеки клиент, познал и двата мача на Точен Резултат за деня , ще получава по 5 лв. Free Bet в игралната си сметка , независимо от генералното класиране.

Какво е Безплатният Залог

 • Безплатният Залог ти позволява да извършиш разигравания за наша сметка, а печалбата (след удържане сумата на разиграването) остава за теб.
  Пример: Поставяш своя Безплатен Залог от 5 лв. на коефициент 2,50. Ако прогнозата ти спечели, получаваш 7,50 лв. (5 лв. х коефициент 2,5 = 12,50 лв., минус 5 лв. = 7,50 лева).
 • Зареждането на Допълнителните награди ще се извършва до 24 часа след достигането на определения брой точки.
 • За да бъде изтеглена печалбата от допълнителните награди „Безплатни залози“, трябва да направиш квалифициращи разигравания на стойност три (3) пъти бонуса.
 • Ако в крайното класиране, двама или повече участници имат еднакъв брой точки, за по-предно класирал се ще се зачита участникът поставил първи своята първа прогноза в играта.
 • Бонус награди от наградния фонд ще се начисляват в активните сметки на печелившите играчи в рамките на 24 часа след края на допълнителната бонус игра.
 • За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи разигравания на стойност 3 пъти бонусa.
 • Ако валутата на клиентската сметка е различна от валутата на офертата, то сумите ще се превалутират към валутата на сметката на клиента.
 • Бонусът ще бъде валиден 30 дни. Ако през този период не бъдат изпълнени изискванията за разиграване, описани по-горе, бонусът и последвалите от него печалби ще бъдат премахнати от сметката на клиента. В случай че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането на тридесетдневния (30) период, бонус офертата ще се счита за изпълнена изцяло
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация