По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен
Стойност на бонуса
200 лева
Превъртане
Срок за превъртане

Бонус „Мега Дерби” е друг атрактивен спортен бонус на Палмс бет, който ще ви изкуши с по-големи печалби. Популярен още като „Безплатен залог”, при него избрани клиенти на букмейкъра получават съобщение с оферта за възвръщане на до 100% от залогa на конкретна среща, при максимум от 200 лева.

Например, при неуспешен залог от 200 лева на 3.00 коефициент, вие бихте могли да си възвърнете сумата от 200 лева, въпреки загубата. При евентуална печалба обаче от спечелената сума ще се извади стойността на бонуса. Разбира се, важно е да разберете, колко точно процента връщане на залог ви предлагат от букмейкъра, а това ще е описано в офертата, която ще получите.

Ето какво трябва да знаете за Бонус „Мега Дерби”:

  1. Само потребителите, които получат съобщение за промоцията имат право да се възползват от нея.
  2. Залогът на избрания двубой трябва да бъде направен във времето между получаването на офертата и първия съдийски сигнал.
  3. Нямате право да затворите залога преди или по време на самия мач.
  4. Залогът трябва да бъде единичен и на коефициент над 1.5.
  5. Сумата на залога ви не трябва да бъде обвързана с каквито и да е бонуси.

Без съмнения, до 100% и до 200 лева връщане на залог звучат като повече от добри характеристики за един бонус и те наистина са такива, но с уговорката, че първо трябва да бъдете избран от букмейкъра и по-важното, далеч не е задължително възвърнатата сума от залога ви да бъде в размер на 100%. Често бонусът включва 50% възвръщаемост, като в този случай неговата единствена роля е да намали наполовина загубата ви от селекция, към която до известна степен сте били подтикнати да изберете.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация