По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Всеки ден Бонус Виртуални спортове от Palms Bet

Използван от 26 човека
Стойност на бонуса
20 LEV
Превъртане
Срок за превъртане

Букмейкърът Palms Bet предлага на своите клиенти още един бонус – Бонус Виртуални Спортове.

Той е в размер на 50% до 20 лева ВСЕКИ ДЕН.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА
Начало: 03.04.2020 година (00:00:00 часа)
Край: 09.04.2020 година (23:59:59 часа)

ВАЖНО: За да бъде изтеглен бонусът и акумулираните печалби, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 5 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 40 и получен 20 бонус, трябва да се направят залози за (40 + 20) х 5 = 300 лева).

Правила и Условия

 1. „WOW бонус“ Виртуални може да се ползва от всеки участник, направил успешен депозит.
 2. Условието за залог на бонуса „WOW бонус“ Виртуални важи само в секция „Виртуални“.
 3. Всеки регистриран клиент има право на един такъв бонус всеки ден, ако е направил поне един депозит през този ден. От 00:00 часа на всеки ден до 23:59:59 часа на същия ден.
 4. Сумата на бонуса е 50% от сумата на депозита до 20 BGN / 10 EUR.
 5. Сумата на бонуса ще бъде добавена във Вашата игрална сметка веднага след депозитa Ви. Ще може да използвате бонус средствата, за да залагате в секцията Виртуални, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване бонус офертата.
 6. След приемането на офертата, сумата на квалифициращия депозит и бонусът ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условия и правила.
 7. За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 5 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 40 и получен 20 бонус, трябва да се направят залози за (40 + 20) * 5 = 300 BGN).
 8. Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента, като при нарушението му, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
 9. В случай, че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 15 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
 10. При успешно покриване на условията за разиграване на бонуса в рамките на 15дни, сумата на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъде прибавена към общия баланс на игралната сметка и няма да има ограничения за използването ѝ.
 11. В случай, че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането 15-дневния период, бонус офертата ще се счита за използвана изцяло.
 12. Играчът има право да се откаже от получения бонус, при положение, че няма извършен нито един залог с бонуса или депозита, с който е взет бонуса. Тогава бонус сумата ще бъде премахната от профила му, а депозита ще бъде начислен обратно в игралната сметка. Ако играчът реши да се откаже от бонус сумата, след като има извършени залози с депозита или бонуса , то тогава цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация