Отмени
Филтри
Неактивен

Всеки ден Бонус Виртуални спортове от Palms Bet

Използван от 23 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
20 LEV
Превъртане
Срок за превъртане

Букмейкърът Palms Bet предлага на своите клиенти още един бонус – Бонус Виртуални Спортове.

Той е в размер на 50% до 20 лева ВСЕКИ ДЕН.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА
Начало: 03.04.2020 година (00:00:00 часа)
Край: 09.04.2020 година (23:59:59 часа)

ВАЖНО: За да бъде изтеглен бонусът и акумулираните печалби, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 5 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 40 и получен 20 бонус, трябва да се направят залози за (40 + 20) х 5 = 300 лева).

Правила и Условия

 1. „WOW бонус“ Виртуални може да се ползва от всеки участник, направил успешен депозит.
 2. Условието за залог на бонуса „WOW бонус“ Виртуални важи само в секция „Виртуални“.
 3. Всеки регистриран клиент има право на един такъв бонус всеки ден, ако е направил поне един депозит през този ден. От 00:00 часа на всеки ден до 23:59:59 часа на същия ден.
 4. Сумата на бонуса е 50% от сумата на депозита до 20 BGN / 10 EUR.
 5. Сумата на бонуса ще бъде добавена във Вашата игрална сметка веднага след депозитa Ви. Ще може да използвате бонус средствата, за да залагате в секцията Виртуални, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване бонус офертата.
 6. След приемането на офертата, сумата на квалифициращия депозит и бонусът ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условия и правила.
 7. За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 5 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 40 и получен 20 бонус, трябва да се направят залози за (40 + 20) * 5 = 300 BGN).
 8. Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента, като при нарушението му, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
 9. В случай, че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 15 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
 10. При успешно покриване на условията за разиграване на бонуса в рамките на 15дни, сумата на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъде прибавена към общия баланс на игралната сметка и няма да има ограничения за използването ѝ.
 11. В случай, че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането 15-дневния период, бонус офертата ще се счита за използвана изцяло.
 12. Играчът има право да се откаже от получения бонус, при положение, че няма извършен нито един залог с бонуса или депозита, с който е взет бонуса. Тогава бонус сумата ще бъде премахната от профила му, а депозита ще бъде начислен обратно в игралната сметка. Ако играчът реши да се откаже от бонус сумата, след като има извършени залози с депозита или бонуса , то тогава цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари 0
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация