По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Спечели 1000 лева от Новия Спортен Джакпот на Palms Bet

Използван от 5 човека
Стойност на бонуса
1000 лева
Превъртане
Срок за превъртане

Печели с новия спортен джакпот СУПЕР 7 на Палмсбет.

Твоите точни прогнози ти гарантират атрактивна награда. Прогнозирай 7 предварително избрани спортни срещи и ако успееш да предвидиш крайния им резултат, печелиш 1000 лева.

Фиксираната сума за залог на седемте събития е 5 лева. Ако добавяте още пазари към някоя от прогнозите, всеки нов пазар увеличава залога ви с още 5 лева.

Как да спечелиш 1000 лева

  1. Дадеш прогнозите си преди началото на първата среща
  2. Да прогнозираш с 1, Х, 2 изхода на всяко от 7-те събития

Правила и Условия

  • Участниците трябва да направят прогнозата си за резултата от 7 предварително избрани спортни събития, преди началото на първата среща. За да спечели „ Супер 7“, участникът трябва правилно да предвиди крайния резултат от всички срещи. Размерът на наградата на Супер 7“ е 1000 BGN.
  • Събитията се резултират въз основа на официалния резултат в редовното игрово време.
  • За да участват в „ Супер 7“, участниците трябва да изберат резултат (Победа за домакина, Равенство или Победа за госта) за всеки един от 7те събития, представени на страницата за влизане в играта за „ Супер 7“. Фиксираната сума за една прогноза е 5 лева. При въвеждането на повече от една прогноза на събитие ще доведе до увеличаване на разходите за участие в бонус играта. Това ще увеличи разходите за влизане от 5 лева за всеки допълнителен ред.
  • Избирайки опцията „Произволни“, случайният избор на една прогноза ще бъде автоматично избран с фиксирана сума от 5 BGN.
  • След като бъдат направени разиграванията те не могат да бъдат отменени или изменени.
  • Резултатите в играта „Супер 7“ ще бъдат публикувани в секцията „Супер 7“, меню мои залози.
  • Ако дадена среща бъде отменена, отложена или прекратена за повече от 48 часа, текущият кръг бива анулиран. Всички залози ще бъдат върнати и награди няма да се изплащат.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация