По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Спечели оригинална тениска на твоя любим отбор в промоцията на Palms Bet

Използван от 8 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Твоят трофей от Шампионска лига те очаква. Новата оферта на букмейкъра Palmsbet е оригинална клубна тениска на любим отбор. За целта имате 4 мача от Шампионска лига, които ще се изиграят във вторник и сряда.

Това са: Атлетико Мадрид – Челси; Лацио – Байерн Мюнхен; Аталанта – Реал Мадрид; Борусия Мьонхенгладбах – Манчестър Сити

Правила и условия

  • Успешен единичен залог (без ограничение в маркета и на минимален коефициент от 1.30 ) равен или по-голям от 20 BGN / 20 EUR отделно за споменатата по горе среща.
  • Важат само залози, направени с реални средства.
  • За да се класираш, трябва да имаш направен поне един единичен залог равен или по-голям от 20 BGN / 20 EUR преди началото или по време на срещите (само залози определени като Печеливши или Губещи ще се считат за квалифициращи за тази промоция).
  • Залози преди мач, които са били Затворени, няма да се класират за офертата, независимо дали са Затворени преди мача или На Живо.
  • Залози, направени с други бонуси или безплатен залог, няма да се класират за офертата.

Условия за Наградата

  • Наградата ще бъде получена под формата на клубна тениска, която ще получите след като се свържем с теб.
  • При спечелване на голямата награда, от букмейкъра ще се свържат с вас до 24 часа.
  • Ако участникът не желае да получи наградата, той трябва преди началото на играта да се откаже, уведомявайки писмено отдел „Връзка с клиенти“.
  • Всички оферти за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организатора има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организатора си запазва правото да оттегли всяка оферта или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такъв залог.

Жребий за наградите

Следете различните канали на букмейкъра, който е организатор на промоцията. Жребият за всеки един от 4-те мача ще се тегли в посочената от тях дата, а победителите ще бъдат обявени в тяхната Фейсбук страница, новинарския им сайт или YouTube канала им.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация