Препоръчай приятел от Palms Bet

Използван от 189 човека
0 коментара
Стойност на бонуса
50 лева
Превъртане
Срок за превъртане
90 дни

Поредният бонус от букмейкъра Palms Bet е „Препоръчай приятел”. Точно това трябва да направите, за да го получите. Разкривайки света на Palms Bet на някой ваш познат, вие получавате благодарност от букмейкъра в размер на 20% от сумата на първия негов депозит, но до максимум 50 лева.

Например, ако първият депозит на доведения от вас клиент е в размер на 100 лева, вие ще получите към сметката си бонус от 20 лева. Преди да започнете да звъните на всичките си близки, то имайте предвид, че бонусът си има някои специфични условия за разиграване, през които трябва задължително да преминете преди да може да го изтеглите.

Условия и тънкости на бонус „Препоръчай приятел”:

  1. За всеки доведен нов клиент получавате бонус в размер на 20% от стойността на неговия първи депозит, но с максимум до 50 лева.
  2. За да получите бонус „Препоръчай приятел”, трябва вашият човек да въведе потребителското ви име в специално предназначеното поле от регистрационната форма.
  3. Един и същ регистриран участник, може да доведе неограничен брой нови клиенти.
  4. Печалбите, реализирани при игра с предоставения бонус („Препочъчай приятел“ ), могат да бъдат изтеглени само при условие, че направените залози с бонуса надвишават двадесеткратния му размер. НАПРИМЕР: Ако сте получили максималните 50 лева, то преди да може да ги изтеглите ще трябва да направите залози за поне 1000 лева.
  5. 5. Ако поискате да изтеглите пари преди да сте изпълнили условията на бонуса, то той и натрупаните евентуални печалби ще бъдат анулирани. Същата опасност ви грози и ако не успеете да го разиграете в срок от 90 дни.
Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация