По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Препоръчай приятел от Palms Bet

Използван от 274 човека
Стойност на бонуса
50 лева
Превъртане
20х
Срок за превъртане
30 дни

Поредният бонус от букмейкъра Palms Bet е „Препоръчай приятел”. Точно това трябва да направите, за да го получите. Разкривайки света на букмейкъра Палмсбет на някой ваш познат, вие получавате благодарност от букмейкъра в размер на 20% от сумата на първия негов депозит, но до максимум 50 лева.

Например, ако първият депозит на доведения от вас клиент е в размер на 100 лева, вие ще получите към сметката си Бонус от 20 лева.

Правила и Условия

  1. За всеки доведен нов клиент получавате бонус в размер на 20% от стойността на неговия първи депозит, но с максимум до 50 лева.
  2. За да получите бонус „Препоръчай приятел”, трябва вашият човек да въведе потребителското ви име в специално предназначеното поле от регистрационната форма.
  3. Един и същ регистриран участник, може да доведе неограничен брой нови клиенти.
  4. Печалбите, реализирани при игра с предоставения бонус („Препочъчай приятел“ ), могат да бъдат изтеглени само при условие, че направените залози с бонуса надвишават 20-кратния (двадесеткратния) му размер. НАПРИМЕР: Ако сте получили максималните 50 лева, то преди да може да ги изтеглите ще трябва да направите залози за поне 1000 лева.
  5. Ако поискате да изтеглите пари преди да сте изпълнили условията на бонуса, то той и натрупаните евентуални печалби ще бъдат анулирани. Същата опасност ви грози и ако не успеете да го разиграете в срок от 30 дни.

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Ето това е нещо уникално, което се предлага само в Палмс Бет. Няма да намерите такъв тип бонус на друго място на пазара. Така че ви препоръчваме да го използвате, защото на практика вие само може да спечелите от такъв бонус – нямате никаква загуба. Единственото, което трябва да направите, е да препоръчате приятел, който също да се регистрира в сайта, а вие ще вземете 20% от първия му депозит под формата на Бонус.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация