По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Palms Bet дава до 50 лева кешбек, ако Лудогорец не се класира напред

Използван от 15 човека
Стойност на бонуса
50 LEV
Превъртане
Срок за превъртане

Лудогорец приема унгарския Ференцварош в мач от последния кръг в групите на Лига Европа. Ситуацията в групата е такава, че само точка е достатъчна на разградчани, за да продължат към елиминациите и напролет. В първия мач между двата тима Лудогорец изнесе истинска футболна лекция и победи в Будапеща с 3:0.

Прогноза за двубоя Лудогорец – Ференцварош

Възползвайте се и от специалния ни бонус Мега дерби, който тази седмица е 100% до 50 лв., ако Лудогорец не успее да се класира за следващия етап на турнира.

Направете единичен залог на избран от Вас маркет (минимален коефициент 1,30) на стойност 10 или повече лева на срещата Лудогорец – Ференцварош и ако Лудогорец не се класира в следващия кръг на турнира, ние ще Ви върнем до 50 лв.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

(1) От бонус „Мега Дерби“ могат да се възползват всички регистрирани потребители на palmsbet.com

(2) Квалифициращият мач за тази оферта е срещата между Лудогорец – Ференцварош която ще се състои на 12.12.2019 г. от 22:00 часа.

(3) Всички условия на офертата важат само за този мач.

(4) За да се класирате за офертата, трябва да имате направен единичен залог от минимум 10 лв. преди началото на срещата на минимум 1,30 коефициент.

(5) Бонус печалбата ще бъде до 50 лв от стойността на най-големият Ви класиращ се залог.

(6) Бонус печалбата ще бъде добавена под формата на Безплатен залог.

(7) Бонус печалбата ще бъде добавена до 24 часа след приключване на срещата.

(8) Залози, направени с други бонуси или безплатен залог, няма да се класират за офертата.

(9) За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 5 пъти (при получен 10 лева бонус, трябва да се направят залози за 10 * 5 = 50 BGN).

(10) Всички оферти за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организаторът има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организаторът си запазва правото да оттегли всяка оферта или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такъв залог.

(11) Валидността на бонуса е 15 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени , в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация