По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Бонус Презареждане от Palms Bet + 50 Безплатни Завъртания

Използван от 9 човека
Стойност на бонуса
50 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Palms Bet дава 50% бонус презареждане до 50 лева. Има обаче допълнение – освен Бонус Презареждане, имате възможност да добавите и 50 Безплатни Завъртания.

За да се възползвате от офертата ТРЯБВА да направите депозит на минимална стойност 40 лева (или повече). Полученият Бонус важи само за секция СПОРТ или НА ЖИВО, а получените Free Spins са за определени игри, които може да видите по-долу.

За да може да изтеглите Бонуса, трябва да превъртите общата сума на депозит+бонус 3 пъти. Имате 30 дни, за да изпълните това условие.

Промоционален период

Начало: 05.08.2020г. (00:00:00 часа)
Край: 09.08.2020г. (23.59:59 часа)

Първи стъпки

  1. Влезте в акаунта си в palmsbet.com
  2. Натиснете Депозит в основното меню (минимален депозит 40 лева)
  3. Приемете 50% бонус презареждане до 50 лв.  + 50 FREE SPINS
  4. 50 FREE SPINS ще бъдат заредени до 10:00:00 на следващия ден.

Правила и Условия

  1. Всеки регистриран клиент има право на един такъв бонус всеки ден, ако е направил поне един депозит от минимум 40 BGN / 40 EUR през този ден.
  2. Сумата на получения бонус, ще може да бъде разиграна само в секция СПОРТ или НА ЖИВО, с стойността на 50 FREE SPINS, ще могат да бъдат разиграни на следните игри: Pick the Pig, Fruits of Desire, Big Joker Brilliants on Fire, Clover Dice, Golden Amulet, HOT 7’s X 2, Duck Spell,Lucky Clover, Mighty Kraken.
  3. Ако FREE SPINS не бъде изиграна в рамките на една седмица от датата на издаването, тя се заличава от сметката на участника.
  4. Сумата на бонуса ще бъде кредитирана във Вашата игрална сметка веднага след първия Ви депозит. Ще може да използвате бонус средствата, за да залагате в спорт секцията, но няма да можете да изтеглите сумата на бонуса и евентуалните печалби, преди да бъдат изпълнени условията за разиграване бонус офертата.
  5. За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 3 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 50 BGN и получен 25 BGN бонус, трябва да се направят залози за (50+25) * 3 = 225 BGN).
  6. Валидността на бонуса е 30 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени , в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация