По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Бонус 25% до 200 лева от Palms Bet всеки ден

Използван от 30 човека
Копирай промокод
Не е нужен
Всички бонуси Palms Bet
Стойност на бонуса
100 LEV
Превъртане
Срок за превъртане

Вземете всеки ден 25% до 100 лева бонус спорт презареждане! Направете депозит от минимум 30 лева и вземи до 100 лева.

* За да бъде получена промоцията всеки ден се изисква успешен депозит всеки ден.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 07/01/2020г. 00:00:00 часа
Край: 01/02/2020г. 00:00:00 часа

Правила и Условия

(1) „Бонус Презареждане“ , може да се ползва от всеки участник, направил депозит в размер равен или по-голям от 30 BGN.

(2) Условието за залог на бонуса „Бонус Презареждане“ важи само в секция „СПОРТ“ и „НА ЖИВО“.

(3) Бонус „Бонус Презареждане“ изисква успешен депозит. Сумата на бонуса е 25% до 100 лв.

(4) Всеки регистриран клиент има право на един такъв бонус всеки ден. От 00:00 часа на всеки ден до 23:59:59 часа на същия ден.

(5) Офертата не важи за депозити, направени с еврови акаунти.

(6) При наличието на кеш (изтегляема) сума и активен начален бонус едновременно, клиента ще играе първо с бонус сума.

(7) За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 4 пъти депозит плюс бонус (при депозирани 100 и получен 25 бонус, трябва да се направят залози за (100 + 25) * 4 = 500 BGN).
(8) „Начален Бонус Спорт” се получава под формата на Безплатен Залог.
Какво е Безплатният Залог?
Безплатният Залог Ви позволява да извършите залог за наша сметка, а печалбата (след удържане сумата на залога) остава за Вас.
Пример: Вие поставяте своя Безплатен Залог от 5 BGN на коефициент 2,50. Ако прогнозата Ви спечели, получавате 7,50 BGN (залог от 5 BGN х коефициент 2,5 = 12,50 BGN, минус 5 BGN = 7,50 BGN).
(9) Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента, като при нарушението му, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
(10) Само губещи или печеливши залози се зачитат към условията за разиграване на бонуса. Залози с друг статус, като например: отменен, анулиран, предварително затворен (кеш-аут) и т.н, няма да бъдат зачитани към условията за разиграване.
(11) При наличието на кеш (изтегляема) сума и активен начален бонус едновременно, клиента ще играе първо с кеш  (изтегляемата) сума.
(12) Ако участникът не желае да получи наградата, той трябва преди началото на играта да се откаже уведомявайки писмено отдел „Връзка с клиенти“.
(13) Приемайки  „Бонус Презареждане“ по ал. 1 за игра, участникът декларира, че е прочел и приема всички допълнителни правила и условия.
(14) В случай, че условията за разиграване на бонуса не са изпълнени в рамките на 30 дни, след изтичане на този срок, цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
(15) При успешно покриване на условията за разиграване на бонуса в рамките на 30 дни, сумата на бонуса, както и евентуалните печалби ще бъде прибавена към общия баланс на игралната сметка и няма да има ограничения за използването ѝ.
(16) В случай, че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането 30-дневния период, бонус офертата ще се счита за използвана изцяло.

(17) Играчът има право да се откаже от получения бонус, при положение, че няма извършен нито един залог с бонуса или депозита, с който е взет бонуса. Тогава бонус сумата ще бъде премахната от профила му, а депозита ще бъде начислен обратно в игралната сметка. Ако играчът реши да се откаже от бонус сумата, след като има извършени залози с депозита или бонуса , то тогава цялата сума на бонуса и депозита, както и евентуалните печалби ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация