По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Бонус 10 лева за всеки гол на дербитата Левски - ЦСКА и Ботев - Локо

Използван от 32 човека
Копирай промокод
Не е нужен
Всички бонуси Palms Bet
Стойност на бонуса
10 LEV
Превъртане
Срок за превъртане

Пролетният дял от Ефбет лига в България се подновява по повече от интересен начин. За първи път от доста години насам още в първия кръг ще се изиграят двете големи дербита на България: Левски – ЦСКА и Ботев Пловдив – Локомотив Пловдив.

Възползвайте се и от специалния ни бонус Мега дерби на Palms Bet, който тази седмица ти дава по 10 лв за всеки отбелязан гол в двете големи дербита Левски – ЦСКА и Ботев Пловдив – Локомотив Пловдив.

ВАЖНО: Направете единичен залог на избран от Вас маркет (минимален коефициент 1.50) на стойност 20 или повече лева на срещите Левски – ЦСКА и Ботев Пловдив – Локомотив Пловдив и букмейкърът ще Ви върне по 10 лв на всеки отбелязан гол в тези срещи.

Правила и Условия

(1) От бонус „Мега Дерби“ могат да се възползват всички регистрирани потребители на palmsbet.com

(2) Квалифициращите мачове за тази оферта са срещите между Левски – ЦСКА-София на 15.02.2020 14:45 и Ботев Пловдив – Локомотив Пловдив на 16.02.2020 14:30.

(3) Всички условия на офертата важат само за този две срещи.

(4) За да се класирате за офертата, трябва да имате направен единичен залог от минимум 20 лв. преди началото на срещата на минимум 1,50 коефициент. За да се класирате и за двете оферти е необходимо да направите класиращи се залози и на двете срещи.

(5) Бонус печалбата ще бъде по 10 лв за всеки отбелязан гол на класиращия се мач.

(6) Бонус печалбата ще бъде добавена под формата на Безплатен залог.

(7) Бонус печалбата ще бъде добавена до 24 часа след приключване на срещата.

(8) Залози, направени с други бонуси или безплатен залог, няма да се класират за офертата.

(9) За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 5 пъти (при получен 10 лева бонус, трябва да се направят залози за 10 * 5 = 50 BGN).

(10) Всички оферти за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организаторът има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организаторът си запазва правото да оттегли всяка оферта или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такъв залог.

(11) Валидността на бонуса е 15 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени , в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация